Logo Alamo.nl

Inloggen

Auto huren Marseille Airport

Wilt u een auto huren in Marseille voor een rondreis door Frankrijk? Boek dan nu voordelig en eenvoudig uw huurauto op Alamo.nl. U kunt zonder zorgen de weg op, want bij Alamo.nl huurt u altijd een auto inclusief de benodigde verzekeringen, zoals schade-, diefstal- en aansprakelijkheidsverzekering. Daarnaast is het aantal kilometers dat u rijdt inclusief. U kunt dus zorgeloos van uw vakantie genieten in uw eigen huurauto, met uw eigen reisgezelschap en op uw eigen tempo. Ook een auto huren in Marseille vanaf de luchthaven? Ontdek de mogelijkheden.

Lees meer

Eenvoudig een auto huren in Marseille

Marseille is de hoofdstad van de regio Côte d’Azur en is na Parijs, de tweede grootste stad van Frankrijk. U kunt een auto huren in Marseille en eerst een tijdje van de stad genieten. Start vervolgens uw rondreis door de omgeving. Zo kunt u zelf uw vakantie plannen en beslissen waar u naartoe wilt rijden. Rijd bijvoorbeeld langs de prachtige kust en bezoek populaire badplaatsen, zoals Nice, Cannes en Monaco. Ook kunt u ervoor kiezen om de huurauto op een andere verhuurlocatie weer in te leveren, zoals in Lyon of Toulouse. Zo maakt u een zogenaamde one-way.

Tip van een Alamo.nl medewerker

Let bij het ophalen van de huurauto goed op welke tankregeling van toepassing is bij uw huurauto. Als u de huurauto ophaalt met een volle tank, dan levert u vaak de de auto weer in met een volle tank. Het beste kunt u, wanneer u de auto weer gaat inleveren, binnen een straal van 10 km van de locatie tanken. Zorg ervoor dat u het bonnetje bewaard. Wilt u weten welke tank mogelijkheden er allemaal zijn als u een auto wilt huren in Marseille? Lees dan meer over de tankregelingen van Alamo.nl.

Waarom een auto huren via Alamo.nl?

√ Ruim aanbod aan huurauto’s en zelf kiezen. Van Mini to Minivan.
√ Een auto huren in Marseille is inclusief alle benodigde verzekeringen.
√ Altijd verzekerd van een huurauto ter plaatse.
√ Goedkoop uw eigen risico afkopen voor slechts 3,50 euro per dag.
√ Altijd bereikbaar ook buiten kantoortijden op het noodnummer.

Autoverhuur Marseille Airport

De autoverhuur locatie op Marseille Airport is buiten gevestigd, tegenover Terminal 1 in de ‘Car Rental Area’. U hoeft daarvoor geen shuttle te nemen. De huurauto’s op Marseille Airport staan op loopafstand van de luchthaven, waardoor u gemakkelijk uw huurauto kunt ophalen en wegrijden. Vanaf de luchthaven bent u binnen 30 minuten in het centrum van Marseille. Ook een grondig gereinigde auto huren in Marseille vanaf de luchthaven? Reserveer dan nu uw huurauto of neem contact op met de customer service.

 Contactinformatie

 Openingstijden

Alamo logo
MARSEILLE AIRPORT
ENTERPRISE RENT A CAR
MARIGNANE, 13727 Frankrijk

  0442060646
Maandag:
8:00 - 21:00
Dinsdag:
8:00 - 21:00
Woensdag:
8:00 - 21:00
Donderdag:
8:00 - 21:00
Vrijdag:
8:00 - 21:00
Zaterdag:
8:00 - 21:00
Zondag:
8:00 - 21:00

Wilt u autohuur tips zoals leuke routes en een welkomstkorting ontvangen? Ontvang vandaag al € 10,- korting op uw 1e boeking.