Logo Alamo.nl

Inloggen

Auto huren Figari Airport Corsica

Bent u van plan om op vakantie te gaan naar Corsica? Dan kunt u via Alamo.nl een auto huren in Figari en ontdek waarom Corsica het ‘Franse eiland van de schoonheid’ wordt genoemd. Vanuit Figari kunt u gemakkelijk de rest van het eiland verkennen. Alamo biedt een ruime keuze aan huurauto’s in Figari. Gaat u met het hele gezin op weg? Dan kunt u een kinderzitje, stoelverhoger of babyzitje reserveren bij uw Alamo huurauto. Geniet met uw huurauto van de ongerepte natuur, gezellige plaatsjes, het bergachtige binnenland, mooie stranden en azuurblauwe zee.

Lees meer

Verken Corsica vanuit Figari

Figari laat u kennis maken met het platteland van Corsica. Geniet van deze rustgevende omgeving. Maak wandelingen door de heuvels en akkers in de omgeving en rijd naar de strandjes aan de kust. U kunt een auto huren in Figari en vervolgens de andere mooie plekjes van Corsica verkennen. In het binnenland bevind zich het Parc Naturel Régional de Corse, waar u mooie wandelingen kunt maken door dit bergachtige gebied. Verdeeld over het eiland zijn vele andere rotsformaties te zien, waarvan de mooiste zich vindt in Calanche, tussen Piana en Porto. Na uw bezoek kunt u lunchen in Piana, wat is uitgeroepen tot een van de mooiste dorpen van Frankrijk, waarvan u ook  een fantastisch uitzicht heeft op de Golf van Porto.

Tip! Rijd over de kustweg

Vanuit het noorden van Corsica vanaf L’Île Rousse, een gezellig dorpje met een gemoedelijke sfeer, loopt een prachtige kustweg naar Bonifacio in het zuiden. Met name de route tussen Ajaccio en Calvi is erg mooi. Trek voor deze rit met fantastische uitzichten minimaal een dag uit, aangezien de gemiddelde snelheid hier laag is. Stop onderweg bij Scandola, ofwel de parel van Corsica. Dit enorme natuurreservaat staat op de Unesco Werelderfgoedlijst. Verder komt u onderweg langs diverse kustplaatsen waar u gemakkelijk kunt stoppen.

Waarom via Alamo.nl een auto huren in Figari?

√ U bent verzekerd van een huurauto als u vooraf reserveert.
√ U kunt een auto huren in Figari vanaf 21 jaar.
√ Geen extra toeslag voor extra kilometers.
√ Goedkoop uw eigen risico afkopen.
√ De benodigde verzekeringen zijn inclusief het tarief.

Waar kunt u de auto ophalen op Figari Airport?

Direct na aankomst op de luchthaven van Figari kunt u de huurauto ophalen bij de servicebalie. Na het boeken van uw huurauto ontvangt u een bevestiging met alle benodigde informatie en het exacte ophaaladres. U kunt deze bevestiging meenemen, samen met uw rijbewijs, creditcard en paspoort. Wilt u ook graag een auto huren in Figari maar twijfelt u nog? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan.

 Contactinformatie

 Openingstijden

Alamo logo
FIGARI ARPT
AEROPORT DE FIGARI
FIGARI, 20114 Frankrijk

  0495710200
Maandag:
7:00 - 23:30
Dinsdag:
7:00 - 23:30
Woensdag:
7:00 - 23:30
Donderdag:
7:00 - 23:30
Vrijdag:
7:00 - 23:30
Zaterdag:
7:00 - 23:30
Zondag:
7:00 - 23:30

Wilt u autohuur tips zoals leuke routes en een welkomstkorting ontvangen? Ontvang vandaag al € 10,- korting op uw 1e boeking.