Logo Alamo.nl

Inloggen

Auto huren Toulon Airport

Bent u van plan om een rondreis door het zonnige Zuid-Frankrijk te maken? Reserveer dan nu uw huurauto via Alamo.nl en haal uw auto op in de havenstad Toulon. De stad ligt tussen Marseille en Nice in, waardoor Toulon de perfecte uitvalsbasis is voor uw uitstapjes met uw Alamo huurauto naar omliggende steden en gebieden. Doordat u bij Alamo altijd een auto huurt met een ongelimiteerd aantal kilometers zou u de gehele kustlijn van Zuid-Frankrijk kunnen ontdekken! Het voordelige prijstarief is inclusief de benodigde verzekeringen, zodat u zonder zorgen de weg op kunt. Door het brede aanbod op Alamo.nl aan huurauto’s in Frankrijk is er altijd wel een die aan uw wensen voldoet! Kortom een auto huren in Toulon is eenvoudig en snel geregeld.

Lees meer

Ontdek Toulon en omgeving met een Alamo huurauto

Toulon is een minder bekende Franse stad aan de Middellandse Zee. Veel toeristen zullen eerder naar het bekendere Nice, Cannes of Saint Tropez reizen. Dat is jammer, want Toulon heeft de toerist ook genoeg te bieden. De stad heeft de belangrijkste militaire haven van Frankrijk. De haven van Toulon wordt tevens gebruikt door vissersboten en privéjachten. Bezoek de berg de De Mont Faron en geniet van het prachtige uitzicht over de stad. Bovendien vindt u bovenop deze berg het landings museum, een museum gericht op de landing in Normandië door de bevrijders in WOII. Naast dit historische museum herbergt de stad ook nog een maritiem museum.

Tip van een Alamo.nl medewerker

Maak een roadtrip langs de Franse kustlijn en de Italiaanse bergen. Begin uw reis in Toulon en rijd via Cannes en Nice naar Turijn in Italië. Rijd vanuit Turijn via het Franse binnenland terug naar Marseille, waar u uw auto kunt inleveren. Tijdens deze roadtrip die iets meer dan 800 kilometer bedraagt, maakt u kennis met de pittoreske Franse kustplaatsjes en het prachtige Italiaanse (berg)landschap. Wilt u meer weten over one-ways? Neem contact op met een van onze medewerkers. Zij helpen u graag verder.

Waarom via Alamo.nl een auto huren in Toulon?

√ Het aanbod aan huurauto’s is breed.
√ Geen extra toeslagen voor extra kilometers.
√ De benodigde verzekeringen zijn inclusief in het prijstarief.
√ U bent verzekerd van een huurauto ls u vooraf reserveert.
√ U kunt al een auto huren in Toulon vanaf 21 jaar.

Ophaalpunt in Toulon

Als u aankomt op de luchthave van Toulon loop dan naar de balie van Enterprise (dit is een Drive Alliance Partner). De balie is gevestigd in de terminal van het vliegveld. Hier tekent u het huurcontract en ontvangt u de sleutels van uw Alamo huurauto. U tevens een auto huren op het treinstation van Toulon. Uw vakantie in het heerlijke Frankrijk kan direct beginnen! Wilt u ook een auto huren in Toulon? Vraag een vrijblijvende offerte op via de website.

 Contactinformatie

 Openingstijden

Alamo logo
TOULON APT 0831
ENTERPRISE RENT A CAR
HYERES, 83400 Frankrijk

  0494209011
Maandag:
8:30;13:30 - 12:00;18:00
Dinsdag:
8:30;13:30 - 12:00;18:00
Woensdag:
8:30;13:30 - 12:00;18:00
Donderdag:
8:30;13:30 - 12:00;18:00
Vrijdag:
8:30;13:30 - 12:00;18:00
Zaterdag:
8:30;13:30 - 12:00;18:00
Zondag:
8:30;13:30 - 12:00;18:00

Wilt u autohuur tips zoals leuke routes en een welkomstkorting ontvangen? Ontvang vandaag al € 10,- korting op uw 1e boeking.