Logo Alamo.nl

Inloggen

Auto huren Corfu Airport

Interesse in een auto huren op Corfu voor uw vakantie in Griekenland? U kunt via Alamo.nl voordelig en gemakkelijk een auto huren. Ook op Corfu gaat u verzekerd de weg op en hoeft u zich geen zorgen te maken over het aantal kilometers dat u rijdt. Huur via Alamo.nl een kleine compacte auto voor u en uw partner of een minivan voor het hele gezin. U kunt bijvoorbeeld ook een auto huren voor 7 personen. De keuze huurauto’s voor Corfu is ruim.

Lees meer

Auto huren op Corfu

U kunt een auto huren op Corfu en een roadtrip maken over het eiland. Dit Griekse eiland leent zich voor mooie wandelingen in bijvoorbeeld het bergachtige noorden dat goed te bereiken is met een huurauto. Wanneer u de hoofdstad bezoekt kunt u het Oude Fort bezichtigen dat één van de belangrijkste en fraaiste bezienswaardigheden is van Corfu. Uw huurauto kunt u dichtbij parkeren, namelijk op de betaalde parkeerplaats voor het cricketveld van Liston. Voor een dagkaart betaalt u maximaal 4 euro. U kunt ook een auto huren op andere Griekse eilanden, zoals Zakynthos en Kreta.

Tip van een Alamo.nl medewerker

Bezoekt u Corfu tijdens de paasperiode, grote kans dat u dan wat meeproeft van het Orthodoxe Paasfeest. Tijdens het feest is Corfu-stad het middelpunt van dit feest en trekt veel bezoekers uit Griekenland en het buitenland. Een ander jaarlijks evenement in de maand juli is het Corfu Festival waar vele internationale muzikanten hun kunsten laten horen. Ook als u niet aanwezig bent op deze data, staat een auto huren op Corfu garant voor een onvergetelijke vakantie.

Voordelen Alamo.nl autohuur

√ 30 jaar ervaring in autohuur en goed bereikbare klantenservice.
√ Uw huurauto is inclusief een ongelimiteerd aantal kilometers.
√ Voor slechts €3,50 per dag kunt u uw eigen risico afkopen.
√ U kunt al een auto huren op Corfu vanaf 21 jaar.
√ In het voordelige prijstarief zijn de benodigde verzekeringen inbegrepen.

Ophaalpunt op Corfu

Uw huurauto haalt u op bij de balie van Enterprise. Deze balie vindt u in de aankomsthal op de luchthaven. Voor het ophalen van de auto op Corfu hoeft u geen shuttle te nemen. U tekent het huurcontract en ontvangt vervolgens de sleutels van uw Alamo huurauto. Wilt u ook een auto huren op Corfu maar twijfelt u nog? Vraag dan eenvoudig een vrijblijvende offerte aan op onze website. Alamo beschikt tevens over een verhuurbalie bij een aantal hotels op Corfu:

 Contactinformatie

 Openingstijden

Alamo logo
CORFU AIRPORT
CORFU IOANNIS KAPODISTRIAS APT
CORFU, 49100 Griekenland

  00302661049400
Maandag:
7:30 - 22:00
Dinsdag:
7:30 - 22:00
Woensdag:
7:30 - 22:00
Donderdag:
7:30 - 22:00
Vrijdag:
7:30 - 22:00
Zaterdag:
7:30 - 22:00
Zondag:
7:45 - 22:00

Wilt u autohuur tips zoals leuke routes en een welkomstkorting ontvangen? Ontvang vandaag al € 10,- korting op uw 1e boeking.