Logo Alamo.nl

Inloggen

Auto huren Zakynthos Airport

Interesse in een auto huren op Zakynthos voor uw vakantie in Griekenland? Huur dan gemakkelijk en eenvoudig via Alamo.nl een huurauto. Met een Alamo.nl huurauto in Griekenland kunt u zorgeloos genieten van uw vakantie. U huurt namelijk altijd een inclusief de benodigde verzekeringen en een ongelimiteerd aantal kilometers. Wilt u ook een auto huren op Zakynthos, vraag dan een vrijblijvende offerte aan of maak direct een boeking.

Lees meer

Auto huren op Zakynthos

Verdeeld over het eiland vindt u diverse mooie stranden met hagelwit strand en een azuurblauwe zee. Navagio Bay is daar een van, dit is een schilderachtige baai waar een enorm scheepswrak op het strand ligt. Op het eiland liggen vele populaire badplaatsen zoals Laganas, Tsilivi, Argassi, Alykes en Kalamaki. Een must-visit is het Byzantijns museum en de Stranis heuvel, vanaf dit punt heeft u een prachtig uitzicht over de hele stad. U huurt bij ons altijd een grondig gereinigde huurauto, zodat u zorgeloos op pad kunt in Griekenland.

Tip van een Alamo.nl medewerker

Breng een bezoek aan de kleine en sfeervolle plaatsen op Zakynthos, zoals bijvoorbeeld Agios Sostis, Agios Nikolaos en Vassilikos. Deze plaatsen zijn namelijk ideaal om te bezoeken met een huurauto. Het rustige Agios Sostis ligt dichtbij het drukke Laganas. Vanuit hier kunt u via een houten loopbrug het romantische Cameo Island bezoeken. Agios Nikolaos ligt in het noordelijke puntje van het eiland. En vanuit hier kunt u een dagtrip maken naar de blauwe grotten, die hun naam danken aan de diepblauwe kleur die veroorzaakt wordt door de weerkaatsing van zonlicht op het zeewater. Rondom Vassilikos vindt u onder andere mooie olijfgaarden, bergen, pijnbomen en mooie stranden.

Voordelen auto huren bij Alamo.nl

√ Het aanbod aan huurauto’s is groot. 
√ Ongelimiteerd aantal kilometers.
√ Voor slechts €3,50 kunt u uw eigen risico afkopen.
√ Een auto huren op Zakynthos Airport is inclusief de benodigde verzekeringen.
√ Lokale- en luchthavenbelastingen zijn inclusief.
√ 24/7 bereikbaar in geval van nood. 

Autoverhuur op Zakynthos Airport

Volg als u aankomt op de luchthaven van Zakynthos Airport de borden naar de balie van Enterprise. Deze is gevestigd in de aankomsthal. Hier tekent u het huurcontract, ontvangt u de sleutels van uw Alamo huurauto en kunt u gelijk aan uw vakantie beginnen. Een auto huren op Zakynthos kan op Alamo.nl in vier gemakkelijke stappen. Gaat u ook andere eilanden bezoeken? Ook dan kunt u uw huurauto boeken op Alamo.nl. Wij hebben namelijk autoverhuur locaties op onder andere Kreta, Kos, Corfu en Rhodos.

 Contactinformatie

 Openingstijden

Alamo logo
Zakynthos International Airport
ZAKYNTHOS AIRPORT DESK
ZAKYNTHOS, 29092 Griekenland

  2695440076
Maandag:
8:00 - 21:00
Dinsdag:
8:00 - 21:00
Woensdag:
8:00 - 21:00
Donderdag:
8:00 - 21:00
Vrijdag:
8:00 - 21:00
Zaterdag:
8:00 - 21:00
Zondag:
8:00 - 21:00

Wilt u autohuur tips zoals leuke routes en een welkomstkorting ontvangen? Ontvang vandaag al € 10,- korting op uw 1e boeking.