Logo Alamo.nl

Inloggen

Auto huren Dubrovnik Airport

Voordelig een auto huren in Dubrovnik doet u via Alamo.nl. Gaat u binnenkort op vakantie naar Kroatië en vliegt u met bijvoorbeeld Transavia naar de luchthaven van Dubrovnik? Met een huurauto vanuit het vliegveld van Dubrovnik bent u snel op uw vakantiebestemming. Ontdek u de prachtige kustlijn van de Adriatische Zee. Boek eenvoudig en snel uw huurauto via Alamo.nl en ga volledig verzekerd de weg op inclusief ongelimiteerde kilometers. Of u nu op zoek bent naar een auto voor het hele gezin of een comfortabele huurauto voor u en uw partner. Het aanbod huurauto’s in Kroatië is groot. Ga op pad en ontdek in Kroatië onder andere de plaatsen Split, Zadar en Pula.

Lees meer

Een auto huren in Dubrovnik

U kunt een auto huren in Dubrovnik en eerst een paar dagen van de stad en directe omgeving genieten. Naast de heerlijke stranden is ook het oude centrum van Dubrovnik absoluut een bezoek waard. Voor een dagtripje kunt u bijvoorbeeld het Nationaal Park Mljet bezoeken op het eiland Mljet. Dit eiland is per veerboot te bereiken vanuit Dubrovnik. In het Nationaal Park vindt u unieke zoutwatermeren van meer dan 10.000 jaar oud. Wil u meer van het land verkennen? In een auto via Alamo.nl gaat u altijd op pad in een veilige en betrouwbare huurauto. Zo wordt elke huurauto altijd grondig gereinigd en gedesinfecteerd.

Ontdek Dubrovnik en omgeving

Een goedkope auto huren in Dubrovnik is een goed idee voor uw vakantie in Kroatië. Met uw eigen betrouwbare huurauto bepaald u zelf waar u gaat en staat en in welk tempo u reist. Hierdoor kunt u genieten van de ultieme vrijheid. Vanaf Dubrovnik kunt u alle kanten op voor een autorondreis door Kroatië. Rijd bijvoorbeeld via Split en Zadar naar het oude Zagreb. Wilt u uw huurauto op een andere locatie weer inleveren? Lees dan alles over het maken van een one-way en de mogelijkheden.

Voordelen autohuur via Alamo.nl

√ Een auto huren in Dubrovnik en inleveren op een andere locatie.
√ Ongelimiteerd aantal kilometers.
√ Onze voordelige tarieven zijn ook inclusief de benodigde verzekeringen.
√ Koop vooraf goedkoop uw eigen risico af met onze No-Risk Garantie.
√ Ruime keuze uit diverse huurauto’s in Kroatië. Wist u dat u ook een minivan kunt huren tot 7 personen?

Autoverhuurlocatie Dubrovnik

Wil u ook een auto huren in Dubrovnik? Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan of maak direct een boeking. Als u aankomt op de luchthaven van Dubrovnik volg dan de borden ‘car rental’ in de terminal. Bij de balie van Enterprise/Alamo krijgt u vervolgens uw autohuurcontract. Daarna krijgt u de sleutels van de huurauto en wordt u naar uw huurauto gewezen. Heeft u nog vragen? Onze klantenservice helpt u graag verder.

 Contactinformatie

 Openingstijden

Alamo logo
DUBROVNIK AIRPORT
AIRPORT TERMINAL 20213 CILIPI
DUBROVNIK, 20117 Kroatië

  0038520771391
Maandag:
7:00 - 23:00
Dinsdag:
7:00 - 23:00
Woensdag:
7:00 - 23:00
Donderdag:
7:00 - 23:00
Vrijdag:
7:00 - 23:00
Zaterdag:
7:00 - 23:00
Zondag:
7:00 - 23:00

Wilt u autohuur tips zoals leuke routes en een welkomstkorting ontvangen? Ontvang vandaag al € 10,- korting op uw 1e boeking.