Logo Alamo.nl

Inloggen

Auto huren Zagreb Airport

Gaat u binnenkort op vakantie naar Kroatië en vliegt u bijvoorbeeld met KLM of Croatia Airlines naar de luchthaven van Zagreb? Dan kunt u voordelig een auto huren in Zagreb via Alamo.nl. Met een huurauto vanuit Zagreb Airport bent u snel in de hoofdstad van Kroatië en ontdekt u de mooiste dorpjes en de meren van Plitvice National Park. Boek via Alamo.nl een huurauto en ga volledig verzekerd de weg op inclusief ongelimiteerde kilometers. Of u nu op zoek bent naar een auto voor het hele gezin of een comfortabele huurauto voor u en uw partner. Het aanbod huurauto’s in Zagreb is groot. Ontdek Kroatië en combineer uw rondreis met een bezoek aan Slovenië.

Lees meer

Auto huren in Zagreb

U kunt een auto huren in Zagreb en van de stad en indrukwekkende omgeving genieten. Met uw eigen goedkope huurauto bepaalt u zelf waar u gaat en staat. Uw huurauto wordt ander andere altijd grondig gereinigd en gedesinfecteerd, zodat u veilig een auto kunt huren. Ook kunt u een auto huren in Zagreb en deze vervolgens op een andere locatie in Kroatië inleveren. U maakt dan een one-way. Rijdt bijvoorbeeld een prachtige roadtrip langs de kust en breng een bezoek aan onder andere Rijeka, Zadar, Split en tot slot Dubrovnik. Lees meer hierover in onze blog.

Tip van een Alamo.nl medewerker

Als u een mooie autovakantie maakt door Kroatië en begint in Zagreb, dan is het leuk om na Zagreb het dichtbij gelegen stadje Samobor te bezoeken. Dit stadje is opgericht in de 13e eeuw en staat bekend om zijn prachtige lanen van kiezelstenen en Samobor Castle, de oude kasteel ruïnes net buiten het centrum. Wandelaars kunnen hier prachtige routes uitstippelen. Het voordeel van een huurauto is dat u enkel met uw eigen reisgezelschap onderweg bent en uw eigen route en tempo kunt bepalen.

Voordelen Alamo.nl

√ Ruime keuze uit diverse huurauto’s in Kroatië.
√ Een auto huren in Zagreb en inleveren op een andere locatie.
√ u rijdt met een ongelimiteerd aantal kilometers.
√ Onze voordelige tarieven zijn inclusief de benodigde verzekeringen.
√ Koop vooraf uw eigen risico af met onze No-Risk Garantie.

Autoverhuurlocatie Zagreb Airport?

Als u aankomt op de luchthaven van Zagreb volg dan de borden ‘car rental’ in de terminal. Meldt u vervolgens bij de balie van Enterprise/Alamo. Hier tekent u uw huurcontract en krijgt u de sleutels van uw huurauto. Een auto huren in Zagreb gaat gemakkelijk en eenvoudig via onze website. Als u vragen heeft staat onze ervaren customer service voor u klaar. Heeft u tijdens uw vakantie een probleem buiten openingstijd? Neem dan contact met ons op via ons noodnummer. Een van onze eigen medewerkers neemt dan de telefoon voor u op.

 Contactinformatie

 Openingstijden

Alamo logo
ZAGREB AIRPORT
AIRPORT TERMINAL
ZAGREB, 10150 Kroatië

  00385993824785
Maandag:
7:00 - 23:00
Dinsdag:
7:00 - 23:00
Woensdag:
7:00 - 23:00
Donderdag:
7:00 - 23:00
Vrijdag:
7:00 - 23:00
Zaterdag:
7:00 - 23:00
Zondag:
7:00 - 23:00

Wilt u autohuur tips zoals leuke routes en een welkomstkorting ontvangen? Ontvang vandaag al € 10,- korting op uw 1e boeking.