Logo Alamo.nl

Inloggen

Auto huren Midden Amerika

Een auto huren in Midden Amerika voor een roadtrip? Dit gebied is uitstekend om zelf te rijden. Costa Rica is bijvoorbeeld een rondreisbestemming bij uitstek. Er is niets leuker om zelf achter het stuur te zitten en uw eigen route te bepalen. Maar ook Belize, Guatemala, El Salvador, Honduras, Nicaragua en Panama zijn goed bereisbaar. Al deze tropische bestemmingen hebben een indrukwekkende natuur die u op eigen houtje kunt ontdekken. Van tropische regenwouden en nevelwouden tot mangroven en hooggebergten.

Een SUV of 4WD auto huren in Midden Amerika

Afhankelijk van het seizoen waarin u reist, kunt u kiezen uit het brede aanbod aan autotypes. Wel is het verstandig na te denken of u in bergachtig gebied gaat reizen en in welke periode. In bepaalde regio’s is het namelijk een goed idee om een SUV te boeken omdat deze auto wat hoger ligt. U rijdt dan makkelijker over zand- en grindwegen. Ook wanneer u reist in het regenseizoen kan een SUV of 4WD een uitkomst zijn. Welke auto u ook kiest, bij ons gaat u goed verzekerd de weg op. Met onze unieke No-Risk Garantie kunt u bovendien het eigen risico afkopen.

One-way bij een auto huren in Costa-Rica

Bij een self-drive in Costa Rica maken de meeste reizigers een rondreis, waarbij de auto wordt opgehaald en ingeleverd in San José, de hoofdstad. Dit kan op de luchthaven, maar ook in het centrum van de stad. Waar veel reizigers dus kiezen voor hetzelfde start- en eindpunt, is het ook mogelijk een one-way te maken. Combineer Costa Rica met een strandafsluiting in Panama. Het schiereiland Bocas del Toro of de San Blas eilanden zijn allebei aanraders.  

Waarom via Alamo.nl een auto huren in Midden Amerika?

  • Alle benodigde verzekeringen zijn inclusief.
  • Gunstige annulerings- en wijzigingsvoorwaarden.   
  • Koop voordelig het eigen risico af met onze No-Risk Garantie.
  • Geen toeslag voor extra kilometers.          
  • Extra opties kunnen bijgeboekt worden tegen een kleine meerprijs (kinderzitje, GPS).

De voordelen van een extra bestuurder

Bij een auto huren in Midden Amerika is de kans groot dat u langere afstanden wilt rijden. Het is dan verstandig om een extra bestuurder aan te vragen. In verreweg de meeste gevallen wordt hiervoor een kleine vergoeding gevraagd. De naam van de extra bestuurder komt ook op het contract, in verband met de verzekeringen. Vaak zijn er maximaal twee extra bestuurders mogelijk op één huurcontract. Wilt u een auto huren in MIdden Amerika met extra bestuurders? Vraag deze optie eenvoudig aan via onze website of bespreek de mogelijkheden met onze klantenservice.  

Wilt u autohuur tips zoals leuke routes en een welkomstkorting ontvangen? Ontvang vandaag al € 10,- korting op uw 1e boeking.