Logo Alamo.nl

Inloggen

Auto huren Bergen Airport

Op Bergen Airport kunt u via Alamo.nl momenteel geen auto huren. Ons aanbod autoverhuur locaties wordt regelmatig uitgebreid. Zodra wij huurauto’s op Bergen Airport aanbieden, vindt u op deze pagina meer informatie.

Lees meer

Gaat u binnenkort op vakantie naar Noorwegen? U kunt via Alamo.nl voordelig een auto huren in Bergen. In Bergen gaat u verzekerd de weg op en hoeft u zich geen zorgen te maken over het aantal kilometers dat u rijdt. De stad Bergen is een ideale start voor wanneer u de Noorse natuur wilt ontdekken, maar in de stad zelf is ook veel te zien. Bergen heeft onder andere een prachtige haven die zeker de moeite waard is om te bekijken. Huur via Alamo.nl een kleine compacte auto voor u en uw partner of een minivan voor het hele gezin. De keuze huurauto’s voor Bergen is ruim.

Ontdek Bergen en omgeving met een Alamo huurauto

Bergen, gelegen aan de zuidwestkust van Noorwegen is toch wel één van de bekendste plaatsen van Noorwegen en wordt gezien als de tweede stad van dit land. Bergen is vooral bekend vanwege haar prachtige ligging en de karakteristieke Noorse bebouwing. De stad biedt een aantal bezienswaardigheden zoals het Bergen museum en heeft een leuk centrum. In de haven van Bergen vindt u de dagelijkse vismarkt. Hier kunt u heerlijk lunchen, verschillende vis proeven of gewoon even rondkijken. Voor de kust treft u verschillende eilanden waar u heel goed kunt vissen. Wilt u deze niet zelf vangen maar wel bekijken? Breng dan een bezoek aan het Aquarium van Bergen dat de grootste verzameling van Europa heeft van zoutwater vissen. Wanneer u met het vliegtuig aankomt in Bergen vliegt u al over vele fjorden, wat een adembenemend gezicht is. De Hardangerfjord is makkelijk te bereiken vanaf Bergen door een uitstekende infrastructuur. Met een huurauto van Alamo liggen de bezienswaardigheden in de stad en in de omgeving binnen handbereik.

Tip van een Alamo.nl medewerker

Ieder jaar vindt medio mei het Bergen International Festival plaats, een festijn boordevol muziek, dans, literatuur, beeldende kunst en meer. Het festival duurt circa 2 weken en wordt gezien als het grootste festival in Scandinavië. Wanneer u in Bergen bent is het zeker de moeite waard om een rit te maken met de Floibanen. Een spoorbaan die u tot circa 320 meter boven de stad brengt. Op de top van de berg Floien heeft u een spectaculair uitzicht over Bergen en de omgeving.

Waarom via Alamo.nl een auto huren in Bergen?

√ U bent verzekerd van een huurauto als u deze vooraf huurt
√ Ongelimiteerd aantal kilometers
√ Voor slechts €3,50 per dag kunt u uw eigen risico afkopen
√ U kunt al een auto huren in Bergen vanaf 19 jaar.
√ Het voordelige prijstarief is inclusief de benodigde verzekeringen

Ophaalpunt in Bergen

Uw huurauto haalt u op bij de balie van Enterprise (dit is een Drive Alliance Partner). Voor het ophalen van uw auto in Bergen dient u de shuttlebus te nemen. Wanneer u arriveert in de aankomsthal, verlaat u het gebouw en steekt u de weg over. Vervolgens loopt u langs de taxi’s helemaal naar de andere kant. Aan uw linkerhand vindt u bushalte D. Neem de shuttlebus die gemarkeerd is met het merk van Enterprise, Flesland Parkering en Smart Park. De shuttlebus vertrekt ongeveer ieder 5 minuten in beide richtingen. Bij aankomst tekent u het huurcontract en ontvangt u vervolgens de sleutels van uw Alamo huurauto.

Wilt u autohuur tips zoals leuke routes en een welkomstkorting ontvangen? Ontvang vandaag al € 10,- korting op uw 1e boeking.