Logo Alamo.nl

Inloggen

Auto huren De Algarve

Een auto huren in de Algarve wordt door veel reizigers gedaan. Het is namelijk een fijne plek om met een huurauto te rijden. Met één grote hoofdweg langs de kust, is het eenvoudig navigeren en kunt u niet verdwalen. U kunt de auto meenemen vanaf de luchthaven Faro, wanneer u aankomt. U heeft dan geen gezamenlijke transfer nodig naar uw accommodatie. Het is ook mogelijk om de huurauto op te halen bij verschillende locaties aan de kust, zoals in Albufeira of Portimão.

Zelfstandig op reis met een auto huren in de Algarve

Een auto huren in de Algarve is een ideale manier om op eigen houtje het gebied te ontdekken. De regio is ongeveer zo groot als de provincie Brabant. Een goed netwerk van wegen brengt deze regio duidelijk in kaart. Bepaal zelf waar u heen wilt en welke hoogtepunten u niet wilt missen. Ga shoppen in de hoofdstad Faro of ga op zoek naar de kleine, afgelegen strandjes voor een frisse duik in de zee. Onze tip is om het meest zuidwestelijke puntje van Europa te bezoeken. Bij Kaap Sint-Vincent staat een prachtige vuurtoren die haar licht schijnt over de Atlantische kust.   

Zorgeloos op pad met een huurauto van Alamo.nl

Het vergelijken van huurauto’s is niet altijd eenvoudig door de vele mogelijkheden. Op onze website maken we het makkelijk. Het boekingssysteem vergelijkt direct op basis van beschikbaarheid het aanbod dat aansluit op uw wensen. U ziet in één oogopslag welke auto’s er beschikbaar zijn en tegen welke prijzen. Via Alamo.nl huurt u altijd een auto inclusief benodigde verzekeringen. Met onze No-Risk Garantie kunt u bovendien het resterende eigen risico op de auto afkopen. Boek uw huurauto compleet, eenvoudig en snel via onze website en geniet van een écht zorgeloze vakantie. Liever de zonovergoten Algarve ontdekken met een camper? Kijk dan eens bij onze partner Worldwide Campers wat de mogelijkheden zijn.

Voordelen boeken bij Alamo.nl

√ U kunt al een auto huren in de Algarve vanaf 18 jaar.
√ Alle benodigde verzekeringen zijn inclusief.
√ Grens over met Spanje is toegestaan (aangeven bij boeken).
√ Gunstige wijzigings- en annuleringsvoorwaarden.
√ Gemakkelijk huren van extra’s zoals een kinderzitje of GPS.

Tolwegen in Portugal

Er zijn in Portugal verschillende tolwegen. De meeste tolwegen kunt u onderweg betalen via uw creditcard, maar op andere wegen kan dit alleen elektronisch. Bij Alamo.nl hebben we daarom een tolkastje in de auto hangen. Dit kastje registreert precies wanneer u op een tolweg rijdt. De tol betaalt u dan via ons. Wilt u van te voren weten hoe dit precies werkt, neem dan contact op met onze klantenservice. Wij vertellen u graag meer.

Wilt u autohuur tips zoals leuke routes en een welkomstkorting ontvangen? Ontvang vandaag al € 10,- korting op uw 1e boeking.