Logo Alamo.nl

Inloggen

Auto huren Faro Airport

Gaat u binnenkort op reis naar de Algarve in Portugal en bent u van plan een huurauto te boeken? Een auto huren in Faro doet u op Alamo.nl tegen voordelige huurtarieven. Of u nu een huurauto nodig heeft, waarmee u met uw golfuitrusting naar de golfbaan kunt rijden of vanaf de luchthaven van Faro wilt beginnen aan uw rondreis door de Algarve, op Alamo.nl vindt u altijd een geschikte auto. Een auto huren in Faro doet u bij Alamo.nl inclusief alle benodigde verzekeringen en onbeperkte kilometers. Daarnaast biedt Alamo.nl u de mogelijkheid om uw eigen risico goedkoop af te kopen voor slechts €3,50 per dag. U kunt dus zonder zorgen de weg op en genieten van uw vakantie in het schitterende Portugal.

Lees meer

Ontdek Faro met een Alamo huurauto

De Algarve is de meest toeristische bestemming van Portugal en tevens de meest zuidelijke provincie. De Algarve heeft een gevarieerd landschap en prachtige kleine strandjes met de bekende rotsformaties die zeer populair zijn in dit gebied. Een van de grootste aanvlieghavens van de Algarve is Faro Airport. Vanaf Amsterdam vliegt u binnen drie uur naar de luchthaven van Faro, waar u gemakkelijk een huurauto kunt ophalen. De badplaatsen Albufeira, Lagos en Praia da Rocha kunt u met een huurauto makkelijk bereiken.

Tip van een Alamo.nl medewerker

Maak een onvergetelijke rondreis door Portugal! Begin in het zuidelijk gelegen Faro en vervolg uw weg via het binnenland naar Lissabon. Deze rit is ongeveer 280 kilometer. U kunt vanaf hier ook nog doorrijden naar het 315 kilometer noordelijker gelegen Porto. Alamo.nl biedt u de mogelijkheid om uw auto op een andere plaatst in te leveren dan waar u deze oorspronkelijk opgehaald heeft. U maakt dan een zogeheten one-way. Neem dan voor meer informatie en de exacte drop-off kosten contact op met één van onze medewerkers. Dus proef het authentieke Portugal en reserveer vandaag nog uw auto op alamo.nl!

Waarom via Alamo.nl een auto huren in Faro?

Wanneer u een auto wil huren in Faro, dan kunt u bij ons altijd een onbeperkt aantal kilometers rijden. En wist u dat u ons altijd kunt bereiken via ons 24/7 noodnummer? Zo kunt u altijd met een gerust gevoel vakantie vieren in het prachtige Portugal.

√ Ter plaatse een auto huren is dit vaak duurder.
√ Geen extra toeslag voor extra kilometers.
√ Een auto huren in Faro doet u inclusief alle benodigde verzekeringen.
√ Ruime keuze aan huurauto’s.
√ De autohuur locatie bevindt zich direct op de luchthaven van Faro.

Waar kan ik mijn huurauto ophalen in Faro?

De verhuurlocatie bevindt zich direct op het vliegveld van Faro. Als u bent geland, volg dan de borden naar de “bagage claim”. De Enterprise balie (dit is een Drive Alliance Partner) is gevestigd in de buurt van deze hal. Hier tekent u het huurcontract en ontvangt u de sleutels van uw huurauto. Wilt u ook een auto huren in Faro? Maak bij Alamo.nl gemakkelijk een boeking in vier eenvoudige stappen of vraag een offerte op.

 Contactinformatie

FARO INTL AIRPORT
FARO INTERNATIONAL AIRPORT
FARO, 8001-701 Portugal

  00351289889445

 Openingstijden

Maandag:
6:00 - 23:59
Dinsdag:
6:00 - 23:59
Woensdag:
6:00 - 23:59
Donderdag:
6:00 - 23:59
Vrijdag:
6:00 - 23:59
Zaterdag:
6:00 - 23:59
Zondag:
6:00 - 23:59
  • Meld u aan voor de nieuwsbrief! Ontvang € 10,- korting op uw huurauto via Alamo.nl en blijf op de hoogte van onze aanbiedingen.