Logo Alamo.nl

Inloggen

Auto huren Faro Airport

Gaat u binnenkort op reis naar de Algarve in Portugal en bent u van plan een huurauto te boeken? Een auto huren in Faro doet u bij ons tegen voordelige huurtarieven. Met een huurauto van Alamo.nl gaat u vanuit Faro goed verzekerd op pad, zodat u zonder zorgen kunt genieten van uw vakantie. Bovendien kunt u de grens oversteken naar het buurland Spanje voor een complete rondreis. Huur met zijn tweeën een Renault Clio, een compacte en kleinere huurauto. Of kies een Standard Van zoals de Seat Alhambra voor het hele gezin.

Lees meer

Auto huren in Faro voor uw vakantie

De Algarve is de meest zuidelijke provincie van het land en hartstikke geschikt voor een autovakantie. De kuststreek is eindeloos en prachtige stranden, imposante rotspartijen en idyllische baaitjes wisselen elkaar continu af. Het klimaat is mild, waardoor u Faro en de Algarve het gehele jaar kunt bezoeken. Bovendien vindt Alamo.nl uw veiligheid zeer belangrijk, waardoor alle verhuurlocaties werken met een aangescherpt schoonmaakbeleid. Zo kunt u altijd veilig en hygiënisch een auto huren.

Tip van een Alamo.nl medewerker

Maak een onvergetelijke rondreis door Portugal. Haal uw huurauto op in het zuidelijk gelegen Faro en rijd, via het binnenland, naar de hoofdstad Lissabon. Deze rit is ongeveer 280 kilometer. Wilt u langer rondreizen door Portugal? Vanuit Lissabon kunt u ook nog doorrijden naar het 315 kilometer noordelijker gelegen Porto. Wij bieden u de mogelijkheid om uw huurauto op een andere plaatst in te leveren dan waar u deze heeft opgehaald. U maakt dan een zogeheten one-way. Neem voor meer informatie en de exacte drop-off kosten contact op met ons customer service team.

Waarom een auto huren in?

√ U heeft een ongelimiteerd aantal kilometers.
√ Er is een ruime keuze aan huurauto’s en u kunt zelf uw auto kiezen.
√ Goedkoop het eigen risico afkopen met de No-Risk garantie.
√ Een auto huren in Portugal inclusief alle benodigde verzekeringen.
√ De verhuurlocatie bevindt zich op de luchthaven van Faro.

Waar kan ik mijn huurauto ophalen in Faro?

Bij aankomst op de luchthaven van Lissabon volgt u de borden ‘rental car’ of Enterprise. en meldt u zich bij de balie van Enterprise (een Drive Alliance Partner), vlakbij de bagage claim. Hier tekent u uw huurcontract en krijgt u de sleutels van uw huurauto. U haalt de auto gelijk op en begint vervolgens aan uw autoreis door Portugal. Wilt u ook graag een auto huren in Faro? Vraag via onze website een vrijblijvende offerte aan. Onze medewerkers helpen u graag verder

 Contactinformatie

 Openingstijden

Alamo logo
FARO INTL AIRPORT
FARO INTERNATIONAL AIRPORT
FARO, 8001-701 Portugal

  00351289889445

  • Meld u aan voor de nieuwsbrief! Ontvang € 10,- korting op uw huurauto via Alamo.nl en blijf op de hoogte van onze aanbiedingen.
  •