Logo Alamo.nl

Inloggen

Auto huren Faro Airport

Gaat u binnenkort op reis naar de Algarve in Portugal? Dan kunt u via Alamo.nl voordelig een auto huren in Faro. U huurt altijd een auto met ongelimiteerde kilometers. Bovendien zijn alle benodigde verzekeringen inclusief in het voordelige prijstarief. Daarnaast kunt u voor slechts € 3,50 per dag uw eigen risico afkopen. Kies uit ons ruime aanbod huurauto’s. Van een compacte comfortabele huurauto tot bijvoorbeeld een minivan voor 7 personen. Er is altijd een huurauto die past bij uw reiswensen.

Lees meer

Auto huren in Faro voor uw vakantie

Faro ligt in de Algarve, de meest zuidelijke provincie van het Portugal. Deze streek is hartstikke geschikt voor een autovakantie. De kuststreek is eindeloos en prachtige stranden, imposante rotspartijen en idyllische baaitjes wisselen elkaar continu af. Bovendien is het klimaat mild, waardoor u Faro en de Algarve het gehele jaar kunt bezoeken. Veiligheid is een topprioriteit voor Alamo.nl, zo werken alle verhuurlocaties met een aangescherpt schoonmaakbeleid. Een auto huren in Faro is dan ook een goede keuze.

Tip van een Alamo.nl medewerker

Start uw rondreis per huurauto in Faro en rijd, via het binnenland, door naar de hoofdstad Lissabon. Deze rit is ongeveer 280 kilometer. Wilt u langer rondreizen door Portugal? Vanuit Lissabon kunt u ook doorrijden naar het 315 kilometer noordelijker gelegen Porto. Wilt u liever uw huurauto op een andere plaats inleveren dan waar u deze heeft opgehaald? Neem voor meer informatie met betrekking tot een ‘one-way’ contact op met één van onze medewerkers. Zij helpen u graag verder.

Waarom een auto huren in Faro?

√ Een auto huren in Faro is inclusief ongelimiteerd kilometers.
√ Alle benodigde verzekeringen zijn inclusief
√ Ruim aanbod aan huurauto’s
√ Goedkoop het eigen risico afkopen met de No-Risk garantie
√ De verhuurlocatie bevindt zich op de luchthaven van Faro

Waar kan ik mijn huurauto ophalen in Faro?

Als u arriveert op de luchthaven van Faro, volg dan de borden naar de Enterprise balie (dit is een Drive Alliance Partner). Hier tekent u het huurcontract waarna u de sleutels van uw Alamo huurauto ontvangt. Vervolgens begint u aan uw autoreis door Portugal. Wilt u ook een auto huren in Faro? Vraag een vrijblijvende autohuur offerte aan via onze website.

 

 Contactinformatie

 Openingstijden

Alamo logo
FARO INTL AIRPORT
FARO INTERNATIONAL AIRPORT
FARO, 8001-701 Portugal

  00351289889445
Maandag:
6:00 - 23:59
Dinsdag:
6:00 - 23:59
Woensdag:
6:00 - 23:59
Donderdag:
6:00 - 23:59
Vrijdag:
6:00 - 23:59
Zaterdag:
6:00 - 23:59
Zondag:
6:00 - 23:59

  • Meld u aan voor de nieuwsbrief! Ontvang € 10,- korting op uw huurauto via Alamo.nl en blijf op de hoogte van onze aanbiedingen.
  •