Logo Alamo.nl

Inloggen

Auto huren Faro Airport

Gaat u binnenkort op reis naar de Algarve in Portugal en bent u van plan een huurauto te boeken? Een auto huren in Faro doet u bij ons tegen voordelige huurtarieven en inclusief alle benodigde verzekeringen en onbeperkte kilometers. Daarnaast kunt u uw eigen risico goedkoop afkopen voor slechts €3,50 per dag. U kunt dus zonder zorgen de weg op en genieten van uw vakantie in het schitterende Portugal. Met uw eigen huurauto kunt u comfortabel genieten en dat geheel op uw eigen tempo.

Lees meer

Auto huren in Faro tijdens uw vakantie

De Algarve is de meest zuidelijke provincie van het land en ideaal voor een autovakantie. De kuststreek is eindeloos en prachtige stranden, imposante rotspartijen en idyllische baaitjes wisselen elkaar af. Het klimaat is mild, waardoor u Faro en de Algarve het gehele jaar kunt bezoeken. U kunt een auto huren in Faro direct op het vliegveld, maar bijvoorbeeld ook in de bekende badplaats Albufeira.

Tip van een Alamo.nl medewerker

Maak een onvergetelijke rondreis door Portugal. Begin in het zuidelijk gelegen Faro en vervolg uw weg via het binnenland naar Lissabon. Deze rit is ongeveer 280 kilometer. U kunt vanaf hier ook nog doorrijden naar het 315 kilometer noordelijker gelegen Porto. Wij bieden u de mogelijkheid om uw huurauto op een andere plaatst in te leveren dan waar u deze heeft opgehaald. U maakt dan een zogeheten one-way. Neem voor meer informatie en de exacte drop-off kosten contact op met één van onze medewerkers. Wist u dat u zelfs de grens mag oversteken naar Spanje?

Waarom via Alamo.nl een auto huren?

Wanneer u een auto wilt huren in Faro, dan mag u een onbeperkt aantal kilometers rijden. En wist u dat u ons altijd kunt bereiken via ons 24/7 noodnummer? Zo kunt u met een gerust gevoel vakantie vieren in het prachtige Portugal.

√ Ter plaatse een auto huren is dit vaak duurder.
√ U betaald geen extra toeslag voor extra kilometers.
√ Een auto huren in Faro doet u inclusief alle benodigde verzekeringen.
√ U heef een ruime keuze aan huurauto’s, altijd voorzien van airco.
√ De autoverhuurlocatie bevindt zich direct op de luchthaven van Faro.

Waar kan ik mijn huurauto ophalen in Faro?

De verhuurlocatie bevindt zich direct op het vliegveld van Faro. Als u bent geland haal dan u bagage op en loop de hal in. U moet zich vervolgens melden bij de Enterprise balie, welke is gevestigd in de buurt van deze hal. Hier tekent u het huurcontract en ontvangt u de sleutels van uw huurauto. Wilt u ook een auto huren in Faro? Maak gemakkelijk een boeking in een paar eenvoudige stappen of vraag een vrijblijvende offerte op. Een auto huren in Faro wordt zo dus wel erg eenvoudig.

 Contactinformatie

FARO INTL AIRPORT
FARO INTERNATIONAL AIRPORT
FARO, 8001-701 Portugal

  00351289889445

 Openingstijden

Maandag:
6:00 - 23:59
Dinsdag:
6:00 - 23:59
Woensdag:
6:00 - 23:59
Donderdag:
6:00 - 23:59
Vrijdag:
6:00 - 23:59
Zaterdag:
6:00 - 23:59
Zondag:
6:00 - 23:59
  • Meld u aan voor de nieuwsbrief! Ontvang € 10,- korting op uw huurauto via Alamo.nl en blijf op de hoogte van onze aanbiedingen.