Logo Alamo.nl

Inloggen

Auto huren Porto Airport

Bent u van plan om een stedentrip naar Porto te maken? Zorg er dan voor dat u een auto huurt bij Alamo.nl om ook de gebieden in de omgeving van deze prachtige stad te ontdekken! Bij Alamo.nl kunt u een auto huren in Porto inclusief ongelimiteerd kilometers. De lage prijzen van Alamo.nl bieden u kwaliteit, zekerheid en de benodigde verzekeringen. Bij Alamo.nl kunt u de auto op een andere plaats inleveren dan waar u deze opgehaald heeft. Ideaal voor als Porto uw startplaats is voor een reis door Portugal. Uw huurauto levert u dan in op één van de vele autoverhuur locaties in Portugal. Neem voor de exacte drop-off kosten en/of meer informatie contact op met één van onze medewerkers.

Lees meer

Beleef het eeuwenoude Porto en omgeving met een huurauto

Porto is één van de belangrijkste steden van Europa op het gebied van moderne architectuur. Het is dan ook niet verwonderlijk dat de stad een aantal grote architecten, zoals bijvoorbeeld Álvaro Siza en Eduardo Souto de Moura, voortgebracht heeft. Daarnaast is Porto natuurlijk bekend van de Port(o)wijn, een wijn die over de gehele wereld wordt geëxporteerd. De havenstad heeft echter nog veel meer te bieden. Het oude stadscentrum, Ribeira, staat al bijna twintig jaar op de UNESCO wereld-erfgoedlijst. De Torre dos Clérigos is de hoogste kerktoren van het stadscentrum. U kunt deze toren beklimmen, waarna u een schitterend uitzicht heeft.

Tip van een Alamo.nl medewerker

U kunt een auto huren in Porto en eerst een paar dagen van de directe omgeving genieten. Met uw Alamo.nl huurauto rijdt u bijvoorbeeld in iets meer dan een uur naar het Peneda-Gerês National Park. Dit natuurpark ligt op een steenworp afstand van de Spaanse grens. In het park worden grillige bergketens, groene bossen en hoge vlaktes afgewisseld door authentieke dorpjes. Maak een mooie wandeling door het nationale park en geniet schitterende landschap om u heen en de rust die u ervaart.

Waarom via Alamo.nl een auto huren in Porto?

√ Als u ter plaatse een auto huurt is dit vaak duurder.
√ Het tarief is inclusief alle benodigde verzekeringen.
√ De autohuur locatie bevindt zich direct op de luchthaven van Porto.
√ Ruime keuze aan huurauto’s.
√ een auto huren in Porto doet u inclusief ongelimiteerde kilometers.

Ophaalpunt in Porto

U kunt uw Alamo.nl huurauto ophalen bij de Enterprise balie (dit is een Drive Alliance Partner). Deze balie bevindt zich in de main terminal, vlakbij de bagageband. Bij deze balie op de luchthaven van Porto kunt u de sleutels afhalen en dient u het huurcontract te tekenen. U heeft dus geen shuttlebus nodig om uw auto te bereiken. Uw vakantie in het schitterende en gastvrije Portugal kan direct beginnen! Ook een auto huren in Porto? Maak eenvoudig een boeking via onze website of vraag om een offerte. In Portugal heeft Alamo.nl ook verhuurlocaties in onder andere Faro, Lissabon en Albufeira.

 Contactinformatie

PORTO INTL AIRPORT
INTL APT FRANCISCO SA CARNEIRO
PORTO, 4470-558 Portugal

  00351229415939

 Openingstijden

Maandag:
0:00;6:00 - 1:00;23:59
Dinsdag:
0:00;6:00 - 1:00;23:59
Woensdag:
0:00;6:00 - 1:00;23:59
Donderdag:
0:00;6:00 - 1:00;23:59
Vrijdag:
0:00;6:00 - 1:00;23:59
Zaterdag:
0:00;6:00 - 1:00;23:59
Zondag:
0:00;6:00 - 1:00;23:59
  • Meld u aan voor de nieuwsbrief! Ontvang € 10,- korting op uw huurauto via Alamo.nl en blijf op de hoogte van onze aanbiedingen.