Logo Alamo.nl

Inloggen

Auto huren Porto Airport

Wilt u een auto huren in Porto om een stedentrip te maken in het zonnige Portugal? Zorg er dan voor dat u een auto huurt om ook de gebieden in de omgeving van deze prachtige stad te ontdekken! Bij Alamo.nl kunt u een auto huren in Porto inclusief ongelimiteerd kilometers en alle verzekeringen die u nodig heeft. Bij ons kunt u de auto ook op een andere plaats inleveren dan waar u deze heeft opgehaald. Ideaal voor als Porto enkel uw startplaats is voor een reis door Portugal. U maakt dan een zogeheten one-way.

Lees meer

Auto huren in Porto

De havenstad Porto is één van de belangrijkste steden van Europa op het gebied van cultuur. Bezoek de kleurrijke oude wijken, de gezellige rivierkade en geniet van een heerlijk glas port op het terras. Bezoek in de omgeving van Porto een van de porthuizen of maak een van de vele andere leuke uitstapjes. Maak bijvoorbeeld een roadtrip door de Dourovallei of rijdt in iets meer dan een uur naar het Peneda-Gerês National Park. Dit natuurpark ligt op een steenworp afstand van de Spaanse grens en wordt gekenmerkt door grillige bergketens, groene bossen en authentieke dorpen.

Tip van een Alamo.nl medewerker

Wist u dat wanneer een auto bij ons huurt in Portugal, u ook de grens mag oversteken naar Spanje? Zo kunt u een auto huren in Porto en gemakkelijk naar Spanje rijden om beide landen te verkennen. Geheel op uw eigen tempo. Vanaf Porto is het bijvoorbeeld een iets meer dan drie uur rijden naar de gezellige Spaanse studentenstad Salamanca. U huurt inclusief ongelimiteerde kilometers dus hoeft zich geen zorgen te maken over de afstand die u rijdt.

Waarom via Alamo.nl een auto huren?

Er zijn veel voordelen aan een auto huren in Porto. Zo kunt u bij ons 24/7 terecht, dus ook als het kantoor gesloten is. In geval van nood zijn wij namelijk altijd bereikbaar via het noodnummer. Onze customer service medewerkers staan u graag in het Nederlands te woord.

√ Als u ter plaatse een auto huurt is dit vaak duurder.
√ Het tarief is inclusief alle benodigde verzekeringen.
√ De autohuurlocatie bevindt zich direct op de luchthaven van Porto.
√ Op de verhuurlocatie heeft u een ruime keuze aan huurauto’s.
√ Een auto huren in Porto doet u inclusief ongelimiteerde kilometers.
√ U rijdt altijd in een grondig gereinigde huurauto.

Ophaalpunt in Porto

U kunt uw Alamo.nl huurauto ophalen bij de Enterprise balie op het vliegveld. Deze balie bevindt zich in de main terminal, vlakbij de bagageband. Haal hier de sleutels af en teken het huurcontract. Er is dus geen shuttlebus nodig en uw vakantie in het schitterende en gastvrije Portugal kan direct beginnen! Ook een auto huren in Porto? Maak eenvoudig een boeking via onze website of vraag om een offerte. Behalve een auto huren in Porto, kunt u ook een auto huren in onder andere Faro, Lissabon en Albufeira.

 Contactinformatie

 Openingstijden

Alamo logo
PORTO INTL AIRPORT
INTL APT FRANCISCO SA CARNEIRO MOREIRA MAIA
PORTO, 4470-558 Portugal

  00351229415939
Maandag:
7:00 - 23:59
Dinsdag:
7:00 - 23:59
Woensdag:
7:00 - 23:59
Donderdag:
7:00 - 23:59
Vrijdag:
7:00 - 23:59
Zaterdag:
7:00 - 23:59
Zondag:
7:00 - 23:59

Wilt u autohuur tips zoals leuke routes en een welkomstkorting ontvangen? Ontvang vandaag al € 10,- korting op uw 1e boeking.