Logo Alamo.nl

Inloggen

Auto huren Lissabon Airport

Gaat u op vakantie naar Portugal en bent u van plan de binnenlanden te ontdekken met een huurauto? Voordelig een auto huren in Lissabon doet u op Alamo.nl! Portugal ligt samen met Spanje op het Iberisch schiereiland en telt meer dan 10 miljoen inwoners. De eilandengroepen de Azoren en Madeira behoren tevens tot Portugal en zijn gelegen in de Atlantische Oceaan. Lissabon is de hoofdstad van het land en ligt aan de rivier de Taag. Wat u absoluut niet mag missen als u in Lissabon bent zijn het Mosteiro dos Jerónimos, het Rossio, de Bairro Alto en de Kathedraal van Lissabon. Ook kenmerkend voor Lissabon is de Fadomuziek. Fado is het levenslied van Portugal en werd vroeger vooral gezongen door armen in de kroeg. 

Lees meer

Ontdek Lissabon en omgeving met een Alamo auto

Vanaf de luchthaven bent u binnen 20 minuten in het centrum van Lissabon met uw huurauto. De stad heeft veel heuvelachtige wijken, maar is prima te bezoeken met een huurauto. Parkeren is goed mogelijk, maar let wel op de tarieven die u ter plaatse moet betalen. Het historische plaatsje Sintra is zowel met de huurauto als per trein te bereiken. Sintra is absoluut en bezoekje waard vanwege de mooie ligging in de bergen en de prachtige paleizen en kastelen.

Tip van een Alamo.nl medewerker

Bent u op zoek naar een mooi zandstrand in de buurt van Lissabon? Rij dan met uw huurauto naar de plaatsen Cascais of Estoril. Ook Cabo da Roca, het meest westelijke puntje van het vaste land van Europa is één van de highlights van Midden-Portugal. Cabo da Roca is onderdeel van het natuurpark Parque Natural de Sintra-Cascais, waar u zeker een dag voor moet uittrekken. U kunt hier een prachtige wandelingen maken en bijzondere vogels spotten.

Waarom via Alamo.nl een auto huren in Lissabon?

√ Voordelig een auto huren in Lissabon tegen scherpe autohuur tarieven
√ Geen extra kosten voor extra kilometers
√ De benodigde verzekeringen zijn inclusief
√ Grote keus aan huurauto’s
√ Centraal gelegen op de luchthaven van Lissabon

Waar kan ik een auto huren op Lissabon Airport?

Als u aankomt op de luchthaven van Lissabon volgt u de borden ‘car rental’ in hetzelfde gebouw als de hoofd terminal. De balie van Enterprise (dit is een Drive Alliance Partner) zit vlakbij de bagage claim. Bij de balie tekent u uw huurcontract, alvorens u dit goed doorleest, en krijgt u de sleutels van uw huurauto. Omdat de afstand naar het wagenpark te voet kan, is er geen shuttlebus.

 Contactinformatie

LISBON INTL AIRPORT
HUMBERTO DELGADO INTL AIRPORT
LISBON, 1700-008 Portugal

  00351218486191

 Openingstijden

Maandag:
0:00;6:00 - 1:00;23:59
Dinsdag:
0:00;6:00 - 1:00;23:59
Woensdag:
0:00;6:00 - 1:00;23:59
Donderdag:
0:00;6:00 - 1:00;23:59
Vrijdag:
0:00;6:00 - 1:00;23:59
Zaterdag:
0:00;6:00 - 1:00;23:59
Zondag:
0:00;6:00 - 1:00;23:59
  • Meld u aan voor de nieuwsbrief! Ontvang € 10,- korting op uw huurauto via Alamo.nl en blijf op de hoogte van onze aanbiedingen.