Logo Alamo.nl

Inloggen

Auto huren Lissabon Airport

Gaat u op vakantie naar Portugal en bent u van plan de binnenlanden te ontdekken met een huurauto? Voordelig een auto huren in Lissabon doet u op Alamo.nl. U huurt altijd een all-in huurauto inclusief de verzekeringen die u nodig heeft. Het eigen risico kunt u voordelig afkopen middels de No-Risk Garantie voor slechts 3,5 euro per dag, zodat u helemaal zorgeloos en comfortabel van uw vakantie in het zonnige Portugal kunt genieten.

Lees meer

Auto huren in Lissabon voor uw vakantie

Lissabon is gebouwd op heuvels, waardoor u mooie uitzichten heeft over de stad. Ook met een huurauto is de stad prima te bezoeken. Parkeren is namelijk goed mogelijk, maar let daarbij wel op de tarieven die u dient te betalen. Wilt u een auto huren in Lissabon, maar behalve de stad ook het strand opzoeken? Rijd dan met uw huurauto naar de plaatsen Cascais of Estoril. Ook het historische plaatsje Sintra is met uw huurauto goed te bereiken en absoluut een bezoek waard vanwege de mooie ligging in de bergen en de prachtige paleizen en kastelen die u kunt bezoeken. En wist u dat u de grens mag oversteken naar Spanje?

Tip van een Alamo.nl medewerker

Een auto huren in Lissabon is inclusief ongelimiteerde kilometers. Maak dus een onvergetelijke reis door Portugal. Rijd vanaf Lissabon bijvoorbeeld door het binnenland naar het culturele Porto. Deze rit is ongeveer 315 kilometer. Ook kunt u ervoor kiezen om de idyllische baaitjes in de Algarve te ontdekken, op ongeveer 280 kilometer vanaf de stad. U kunt uw huurauto inleveren in bijvoorbeeld Porto of Faro, zodat u geen rondreis hoeft te maken. U maakt dan een one-way. De drop-off kosten ziet u tijdens het maken van uw boeking en bedragen momenteel voor zowel Faro als Porto 122 euro.

Waarom via Alamo.nl een auto huren?

Mocht u onverhoopt tegen een probleem aanlopen en is het buiten onze openingstijden? U kunt altijd terecht op het daarvoor speciale noodnummer. Een van onze medewerkers neemt dan de telefoon voor u op en helpt u waar mogelijk verder. U vindt het noodnummer op uw huurvoucher.

√ Voordelig een auto huren in Lissabon tegen scherpe autohuur tarieven.
√ U betaald geen extra kosten voor extra kilometers.
√ De benodigde verzekeringen zijn inclusief.
√ U heeft een grote keuze uit huurauto’s.
√ Centraal gelegen op de luchthaven van Lissabon.

Ophaallocatie op Lissabon Airport

Als u aankomt op de luchthaven van Lissabon volgt u de borden ‘car rental’ in hetzelfde gebouw als de hoofd terminal. U dient zich te melden bij de balie van Enterprise, vlakbij de bagage claim. Bij de balie tekent u uw huurcontract en krijgt u de sleutels van uw huurauto. Omdat de afstand naar het wagenpark erg klein is, hoeft u geen shuttle bus te nemen en kunt u lopend uw huurauto ophalen. Ook een auto huren in Lissabon? Vraag een vrijblijvende offerte op of maak eenvoudig een boeking.

 Contactinformatie

LISBON INTL AIRPORT
HUMBERTO DELGADO INTL AIRPORT
LISBON, 1700-008 Portugal

  00351218486191

 Openingstijden

Maandag:
0:00;6:00 - 1:00;23:59
Dinsdag:
0:00;6:00 - 1:00;23:59
Woensdag:
0:00;6:00 - 1:00;23:59
Donderdag:
0:00;6:00 - 1:00;23:59
Vrijdag:
0:00;6:00 - 1:00;23:59
Zaterdag:
0:00;6:00 - 1:00;23:59
Zondag:
0:00;6:00 - 1:00;23:59
  • Meld u aan voor de nieuwsbrief! Ontvang € 10,- korting op uw huurauto via Alamo.nl en blijf op de hoogte van onze aanbiedingen.