Logo Alamo.nl

Inloggen

Auto huren Lissabon Airport

Wilt u een auto huren in Lissabon voor uw autovakantie Portugal? Boek dan eenvoudig uw voordelige huurauto via Alamo.nl. Verken met de auto het binnenland van Portugal of rijd binnen drie uur naar de Algarve, waar u de huurauto in Faro weer kunt inleveren. Met een voordelige huurauto van Alamo gaat u vanuit Lissabon goed verzekerd op pad, zodat u zonder zorgen kunt genieten van uw vakantie.  Bovendien kunt u kiezen uit een groot aantal huurauto’s. Gaat u voor een compacte huurauto voor u en uw partner of boekt u liever een minivan geschikt voor het hele gezin?

Lees meer

Auto huren in Lissabon voor uw vakantie

De hoofdstad van Portugal is gebouwd op heuvels, waardoor u mooie uitzichten heeft over de stad. Deze ‘witte stad’ is met een huurauto prima te bezoeken. Parkeren is namelijk goed mogelijk, maar let wel op de parkeertarieven in de stad. Wij raden u aan om de huurauto aan de rand de stad te parkeren, in een van de vele buitenwijken. Wilt u een auto huren in Lissabon, maar behalve de stad ook het strand opzoeken? Rijd dan met uw huurauto naar de plaatsen Cascais of Estoril. Ook het historische plaatsje Sintra is met uw huurauto goed te bereiken en absoluut een bezoek waard vanwege de mooie ligging in de bergen en de prachtige paleizen en kastelen die u kunt bezoeken. Een auto huren in Lissabon is een veilige keuze. Onze huurauto’s worden namelijk grondig schoongemaakt en gedesinfecteerd na elke huurperiode.

Tip van een Alamo.nl medewerker

Een auto huren in Lissabon is inclusief ongelimiteerde kilometers. Maak dus een onvergetelijke reis door Portugal. Rijd vanaf Lissabon bijvoorbeeld door het binnenland naar het noordelijk gelegen Porto. Deze rit is ongeveer 315 kilometer. Ook kunt u ervoor kiezen om de idyllische baaitjes in de Algarve te ontdekken, op ongeveer 280 kilometer vanaf de stad. U kunt uw huurauto inleveren op een andere locatie, zodat u geen rondreis hoeft te maken. U maakt dan een zogenaamde one-way. De drop-off kosten ziet u tijdens het maken van uw boeking,

Waarom via Alamo.nl een auto huren in Lissabon?

√ Het aanbod aan huurauto’s is breed.
√ De benodigde verzekeringen zijn inclusief.
√ Goedkoop het eigen risico afkopen met de No-Risk garantie.
√ De verhuurlocatie is centraal gelegen op de luchthaven van Lissabon.
√ Als u vooraf uw huurauto reserveert, bent u verzekerd van een huurauto op locatie.

Ophaallocatie op Lissabon Airport

Bij aankomst op de luchthaven van Lissabon volgt u de borden ‘rental car’. en meldt u zich bij de balie van Enterprise (dit is een Drive Alliance Partner). Hier tekent u uw huurcontract en krijgt u de sleutels van uw huurauto. Vervolgens loopt u naar het wagenpark op de tweede verdieping en begint u aan uw autoreis door Portugal. Wilt u graag een auto huren in Lissabon? Vraag via onze website een vrijblijvende offerte aan. Onze medewerkers helpen u graag verder.

 Contactinformatie

 Openingstijden

Alamo logo
LISBON INTL AIRPORT
HUMBERTO DELGADO INTL AIRPORT
LISBON, 1700-111 Portugal

  00351218486191
Maandag:
6:00 - 23:59
Dinsdag:
6:00 - 23:59
Woensdag:
6:00 - 23:59
Donderdag:
6:00 - 23:59
Vrijdag:
6:00 - 23:59
Zaterdag:
6:00 - 23:59
Zondag:
6:00 - 23:59

Wilt u autohuur tips zoals leuke routes en een welkomstkorting ontvangen? Ontvang vandaag al € 10,- korting op uw 1e boeking.