Logo Alamo.nl

Inloggen

Auto huren Barcelona Airport

Wilt u een auto huren in Barcelona voor uw vakantie door Spanje? Boek dan nu eenvoudig en voordelig uw huurauto bij Alamo.nl of vraag een vrijblijvende offerte aan. Ontdek ook de mogelijkheden van het maken van een one-way met de huurauto in Spanje. U kunt ervoor kiezen om bijvoorbeeld uw huurauto in te leveren op een andere verhuurlocatie, zoals in Valencia, Madrid of Malaga. Een auto huren in Barcelona geeft u alle vrijheid om ongelimiteerd kilometers te rijden tijdens uw vakantie en de prachtige steden, plaatsen en stranden van Spanje te ervaren! 

Lees meer

Een auto huren in Barcelona

Een auto huren vanaf de luchthaven van Barcelona heeft een groot voordeel. Zo kunt u na het landen en het verzamelen van uw bagage gelijk de huurauto ophalen en aan uw vakantie beginnen. Op deze manier ervaart u zelf de vrijheid om richting uw eerste bestemming te rijden in Spanje. De omgeving van Barcelona heeft veel te bieden en met een huurauto van Alamo.nl liggen niet alleen de mooie stranden, maar ook de verassende binnenlanden van Catalonië binnen handbereik. Vergeet onderweg niet te genieten van de schitterende natuur waar u doorheen rijdt.

De tip van een Alamo.nl medewerker

Als u een auto huurt bij Alamo.nl binnen Europa kunt u gebruik maken van de No-Risk Garantie. Dit betekent dat u goedkoop voor €3,50 per dag uw eigen risico kunt afkopen tot een maximum van €1.500. Bij het boeken van de huurauto kunt u dit aangeven en bent u goed verzekerd. Dit betekent dat u bij het ophalen van de huurauto geen extra verzekeringen meer hoeft af te sluiten. De verhuurlocatie is namelijk niet op de hoogte dat u al verzekerd bent.

Waarom via Alamo.nl een auto huren ?

√ Altijd inclusief ongelimiteerd kilometers rijden
√ Een auto huren in Barcelona inclusief de benodigde verzekeringen
√ Een groot aanbod aan huurauto’s wereldwijd
√ Goedkoop het eigen risico afkopen me de No-Risk Garantie
√ Wanneer u vooraf boekt, bent u altijd verzekerd van een huurauto

Waar kunt u uw huurauto ophalen in Barcelona?

Wilt u ook in Barcelona vanaf de luchthaven een auto huren? Vraag dan nu een vrijblijvende offerte aan of neem contact op met de customer service. Bij aankomst op de luchthaven van Barcelona El Prat kunt u de huurauto ophalen in Terminal 2. Bij de uitgang kunt u de weg oversteken richting het ‘Car Park’, waar u de verhuurbalie kunt vinden. Vanaf de luchthaven bent u vervolgens binnen 20 minuten in het centrum van Barcelona. Barcelona heeft voldoende parkeergarages om uw huurauto te parkeren. Wist u dat u er ook voor kunt kiezen om de huurauto op te halen vanaf de downtown locatie in Barcelona? Ontdek alle mogelijkheden bij Alamo.nl

 Contactinformatie

 Openingstijden

Alamo logo
BARCELONA ARPT
ENTERPRISE RENT A CAR
PRAT DE LLOBREGAT, EL, 08820 Spanje

  935219095
Maandag:
8:00 - 23:59
Dinsdag:
8:00 - 23:59
Woensdag:
8:00 - 23:59
Donderdag:
8:00 - 23:59
Vrijdag:
8:00 - 23:59
Zaterdag:
8:00 - 23:59
Zondag:
8:00 - 23:59

Wilt u autohuur tips zoals leuke routes en een welkomstkorting ontvangen? Ontvang vandaag al € 10,- korting op uw 1e boeking.