Inloggen

Auto huren Madrid Airport

Heeft u altijd al eens een reis door Spanje willen maken? Reserveer dan gemakkelijk en voordelig uw huurauto op Alamo.nl en begin uw reis in Madrid. Madrid is gelegen in het midden van het land, waardoor de stad het perfecte startpunt is van uw rondreis. Bij Alamo.nl huurt u altijd een auto met ongelimiteerd aantal kilometers en bovendien zijn de benodigde verzekeringen inclusief in het voordelige prijstarief. Zoekt u in het warme Spanje een huurauto met airco? Dan bent u bij Alamo.nl aan het juiste adres! Het grootste gedeelte van de autotypen op Alamo.nl beschikt namelijk over deze functie. Een auto huren in Madrid doet u eenvoudig via Alamo.nl.

Lees meer

Ontdek Madrid en omgeving met een Alamo huurauto

Madrid is de hoofdstad van Spanje en tevens de grootste stad van het Iberisch Schiereiland (Spanje en Portugal samen). De immense stad heeft ondanks zijn groei, zijn eigen identiteit weten te behouden. De stad heeft een rijke geschiedenis en veel monumenten zijn ondanks verschillende oorlogen bewaard gebleven. Bezoek als u in Madrid bent het centrale plein van de stad genaamd Plaza Mayor, waar regelmatig evenementen en culturele activiteiten plaatsvinden. Daarnaast staat in Madrid ook het grootste Koninklijke paleis ter wereld dat u uiteraard kunt bezoeken. Tevens beschikt de stad over meerdere toonaangevende (kunst)musea, zoals bijvoorbeeld het Museo del Prado.

Tip van een Alamo.nl medewerker

U kunt auto huren in Madrid en eerst een aantal dagen genieten van deze bruisende stad. Maak vervolgens een roadtrip van Madrid naar Malaga via Cordoba, Sevilla en Granada. Tijdens deze reis ontdekt u het prachtige Andalusië waar de Moorse invloeden vandaag de dag nog steeds zichtbaar zijn. Bezoek in Granada het Alhambra en dans de Flamengo in Sevilla. De reis is ongeveer 950 kilometer en u kunt uw huurauto in Malaga bij de Alamo verhuurlocatie inleveren. Neem voor meer informatie met betrekking tot een ‘one-waycontact op met één van onze medewerkers.

Waarom via Alamo.nl een auto huren in Madrid?

√ Ongelimiteerd aantal kilometers.
√ Als u vooraf boekt, bent u verzekerd van een huurauto.
√ U kunt voor slechts €3,50 per dag uw eigen risico afkopen.
√ Een auto huren in Madrid is inclusief de benodigde verzekeringen.
√ Het is vaak ter plaatse duurder om een auto te huren.

Vanaf € 99,- All-in retour naar Madrid met KLM!

Op de website van de KLM kunt u nu al een retourticket boeken vanaf € 99,- voor Madrid. Alamo.nl begrijpt dat u dan ook een goedkope huurauto wilt ophalen vanaf de luchthaven van Madrid, waar u aankomt met uw KLM vlucht en geeft u daarom € 9,90 korting op uw All-Inclusive autohuur boeking voor Madrid! Gebruik hiervoor de kortingscode: EU11KL in stap 3 van het boekingsproces.

Ophaalpunt in Madrid

Als u aankomt op de luchthaven van Madrid, volg dan de borden naar de Enterprise balie (dit is een Drive Alliance Partner). Hier tekent u het huurcontract en ontvangt u de sleutels van uw Alamo huurauto. Uw vakantie kan beginnen! Wilt u ook een auto huren in Madrid? Vraag via onze website een vrijblijvende autohuur offerte aan.

 Adresgegevens

Madrid Airport
Enterprise Rent A Car
Aeropuerto De Barajas
Coslada, (M), 28042 Spanje

 912750995

 Openingstijden

Maandag:
7:00 - 23:59
Dinsdag:
7:00 - 23:59
Woensdag:
7:00 - 23:59
Donderdag:
7:00 - 23:59
Vrijdag:
7:00 - 23:59
Zaterdag:
7:00 - 23:59
Zondag:
7:00 - 23:59
  • Meld u aan voor de nieuwsbrief! Ontvang € 10,- korting op uw huurauto via Alamo.nl en blijf op de hoogte van onze aanbiedingen.