Logo Alamo.nl

Inloggen

Auto huren Malaga Airport

Wilt u een auto huren in Malaga om het prachtige Andalusië in het zuiden van Spanje te ontdekken? Met een huurauto vanaf de luchthaven van Malaga ligt niet alleen het prachtige Andalusië aan uw voeten, maar ook de witte stranden van de Costa del Sol. Via Alamo.nl huurt u namelijk een auto inclusief ongelimiteerde kilometers. Bovendien zijn alle benodigde verzekeringen inbegrepen in het lage prijstarief. Vanaf de verhuurlocatie bij de luchthaven bent u binnen enkele minuten in het oude centrum van de stad, waar u uw huurauto gemakkelijk kunt parkeren.

Lees meer

Auto huren in Malaga

Malaga is de hoofdstad van de gelijknamige provincie Malaga en de op één na grootste stad van de Spaanse regio Andalusië. Een prachtige streek in Zuid-Spanje. U kunt een auto huren in Malaga en vervolgens de omliggende steden ontdekken, zoals de historische stedendriehoek Sevilla, Cordoba en Granada. Deze steden liggen op een relatief korte afstand van elkaar en zijn met een huurauto gemakkelijk en comfortabel te bereiken. Bij alamo.nl huurt u altijd een All-Inn huurauto, waardoor u zorgeloos de weg op kunt.

Tip van een Alamo.nl medewerker

U kunt een auto huren in Malaga om een one-way te maken. Dit bekent dat u uw huurauto ergens anders inlevert, waardoor u niet terug hoeft naar uw beginpunt. In Spanje heeft Alamo.nl meer dan 130 verhuurlocaties. Rijd bijvoorbeeld naar het levendige Madrid. De drop-ff kosten bedragen hiervoor slechts 25 euro. Neem voor vragen over uw one-way contact met ons op. En wist u dat u met uw huurauto ook de grens mag oversteken naar Portugal?

Waarom via Alamo.nl een auto huren in Malaga?

Een auto huren in Malaga bij Alamo.nl brengt veel voordelen met zich mee. Wist u bijvoorbeeld dat we speciaal voor onze klanten een noodnummer beschikbaar hebben? Hierdoor zijn wij altijd 24/7 bereikbaar. U kunt dus zorgeloos van uw huurauto en uw vakantie genieten.

√ Een auto huren in Malaga is inclusief ongelimiteerde kilometers.
√ Het lage prijstarief is inclusief de benodigde verzekeringen.
√ Het is vaak duurder om ter plaatse een auto te huren.
√ Bij Alamo.nl kunt u voordelig het eigen risico afkopen.
√ Wanneer u vooraf boekt, bent u verzekerd van een huurauto.

Waar in Malaga kan ik mijn huurauto ophalen?

Nadat u uw bagage heeft opgehaald, gaat u naar de uitgang. Let op: ga niet met de trap richting ‘Rental car Area’. Als u eenmaal de terminal uitloopt, gaat u rechtsaf richting de taxiplaats. Hier slaat u weer rechtsaf en volgt u het voetgangerspad. Loop helemaal naar het einde naar het bord ‘Courtesy Bus/Shuttle’. Wacht hier op de shuttle met de logo’s Alamo, Enterprise en National. De shuttle vertrekt elke 10 minuten en brengt u in 5 minuten naar de verhuurbalie. U kunt uw huurauto ophalen bij de balie van Alamo/Enterprise. Uw reis kan beginnen! Wilt u ook een auto huren in Malaga? Vraag via onze website een vrijblijvende offerte op of maak eenvoudig een boeking.

 Contactinformatie

 Openingstijden

Alamo logo
MALAGA AIRPORT OFF SITE
ENTERPRISE-RENT-A-CAR
MALAGA, 29004 Spanje

  952231858
Maandag:
8:00 - 19:00
Dinsdag:
8:00 - 19:00
Woensdag:
8:00 - 19:00
Donderdag:
8:00 - 19:00
Vrijdag:
8:00 - 19:00
Zaterdag:
8:00 - 19:00
Zondag:
8:00 - 19:00

  • Meld u aan voor de nieuwsbrief! Ontvang € 10,- korting op uw huurauto via Alamo.nl en blijf op de hoogte van onze aanbiedingen.
  •