Logo Alamo.nl

Inloggen

Auto huren Malaga Airport

Wilt u een auto huren in Malaga voor een veilige autovakantie in Spanje deze zomer? Met grondig schoongemaakt huurauto van Alamo.nl vanaf de luchthaven maakt u de keuze waar u naartoe rijdt in Spanje. U heeft zelf de controle waar u heen rijdt en ligt niet alleen het prachtige Andalusië aan uw voeten, maar ook de witte stranden van de Costa del Sol. Bij Alamo.nl huurt u namelijk altijd een auto in Spanje inclusief ongelimiteerde kilometers. Zo ervaart u de vrijheid om overal heen te rijden! Bovendien zijn alle benodigde verzekeringen inbegrepen. Ook een auto huren in Malaga voor een vakantie in Spanje? Ontdek de mogelijkheden bij Alamo.nl

Lees meer

Auto huren in Malaga

Malaga is de hoofdstad van de gelijknamige provincie Malaga en de op één na grootste stad van de Spaanse regio Andalusië. Een prachtige streek in Zuid-Spanje. U kunt een auto huren in Malaga en vervolgens de omliggende steden ontdekken, zoals de historische stedendriehoek Sevilla, Cordoba en Granada. Deze steden liggen op een relatief korte afstand van elkaar en zijn met een huurauto gemakkelijk en comfortabel te bereiken. Bij alamo.nl huurt u altijd een All-In huurauto, waardoor u zorgeloos de weg op kunt en kunt genieten van uw vakantie.

Tip van een Alamo.nl medewerker

Een auto huren in Malaga brengt veel voordelen met zich mee. Wist u bijvoorbeeld dat we speciaal voor onze klanten een noodnummer beschikbaar hebben? Hierdoor zijn wij altijd 24/7 bereikbaar. Zo kunt u dus zorgeloos van uw huurauto en uw vakantie genieten. Daarnaast kunt u ook een auto huren in Malaga en kiezen voor een one-way. Dit bekent dat u uw huurauto ergens anders inlevert, waardoor u niet terug hoeft naar uw beginpunt. In Spanje heeft Alamo.nl meer dan 130 verhuurlocaties. Rijd bijvoorbeeld naar het levendige Madrid, Barcelona of Valencia. Neem bij vragen over een one-way contact met ons op. En wist u dat u met uw huurauto ook de grens mag oversteken naar  Portugal?

Waarom via Alamo.nl een auto huren?

√ Een auto huren in Malaga inclusief ongelimiteerde kilometers.
√ Voordelig prijstarief inclusief de benodigde verzekeringen.
√ Vaak duurder om ter plaatse een auto te huren.
√ Bij Alamo.nl kunt u voordelig het eigen risico afkopen.
√ Wanneer u vooraf boekt, bent u verzekerd van een huurauto.

Waar in Malaga kunt u de huurauto ophalen?

U kunt ervoor kiezen om de huurauto op te halen vanaf de luchthaven, treinstation of downtown locatie. Zo heeft u de keuze om eerst Malaga te verkennen of gelijk vanaf de luchthaven met de huurauto weg te rijden. Als u de huurauto ophaalt vanaf de luchthaven kunt u nadat u uw bagage heeft opgehaald, richting de verhuurlocatie lopen. Om hier te komen pakt u de shuttle die elke 10 minuten vertrekt en u in 5 minuten brengt naar de verhuurbalie. Hierna kan uw vakantie direct beginnen! Wilt u ook een auto huren via Alamo.nl? Vraag via onze website een vrijblijvende offerte op of maak eenvoudig een boeking.

 Contactinformatie

 Openingstijden

Alamo logo
MALAGA AIRPORT OFF SITE
ENTERPRISE-RENT-A-CAR
MALAGA, 29004 Spanje

  952231858
Maandag:
8:00 - 23:00
Dinsdag:
8:00 - 23:00
Woensdag:
8:00 - 23:00
Donderdag:
8:00 - 23:00
Vrijdag:
8:00 - 23:00
Zaterdag:
8:00 - 23:00
Zondag:
8:00 - 23:00

Wilt u autohuur tips zoals leuke routes en een welkomstkorting ontvangen? Ontvang vandaag al € 10,- korting op uw 1e boeking.