Logo Alamo.nl

Inloggen

Auto huren Bristol Airport

Wilt u een auto huren in Bristol? Boek dan nu uw huurauto bij Alamo.nl met meerdere voordelen. Bij Alamo.nl kunt u een auto huren in Bristol vanaf de luchthaven en direct na landen wegrijden. Daarnaast zit binnen het voordelige prijstarief alle benodigde verzekeringen, luchthaven en lokale toeslagen en ongelimiteerd kilometers rijden in het Verenigd Koninkrijk. Bovendien betekent dit dat u dan verzekerd bent voor diefstal, schade en aansprakelijkheid. Daarnaast kunt u ook de auto op een andere locatie inleveren. Bekijk hiervoor alle one-way mogelijkheden!

Lees meer

Een auto huren in Bristol

Bristol ligt in het zuidwesten van Engeland en is een groene stad die veel te bieden heeft dankzij de vliegtuigbouw en de belangrijke Engelse haven. Met de auto rijdt u makkelijk rond in de omgeving en kunt u alles zien en ontdekken. Ook vanuit Bristol liggen de twee grote steden Londen en Birmingham op z’n circa 2 uur rijden. Verder kunt u gemakkelijk doorrijden naar Wales en in minder dan een uur de hoofdstad Cardiff bereiken. Kortom, u kunt overal naartoe rijden en er zijn genoeg mogelijkheden.

Tip van een Alamo.nl medewerker

Binnen Europa kunt u onze No-Risk Garantie afsluiten. Dit kost per dag slechts €3,50 en zorgt ervoor dat uw eigen risico gedekt is. Bovendien bent u op deze manier goed verzekerd en komt u niet voor verassingen of onvoorziene kosten te staan. Vaak moet u het eigen risico voorschieten en wordt dit ingehouden op uw creditcard. Ook is het daarbij van belang dat deze op de naam staat van de hoofdbestuurder. Na het inleveren van de huurauto wordt dit bedrag weer vrijgegeven op uw creditcard. Bij vragen kunt u contact opnemen met de customer service.

Waarom een auto huren bij Alamo.nl?

√ Ruime keuze aan huurauto’s en zelf u auto uitkiezen
√ Altijd bereikbaar , ook buiten kantooruren via ons noodnummer
√ Inclusief alle benodigde verzekeringen
√ Luchthaven en lokale toeslagen zijn inbegrepen
√ Een auto huren in Bristol met ongelimiteerd kilometers

Ophaalpunt luchthaven in Bristol

Een auto huren in Bristol vanaf de luchthaven is eenvoudig. De verhuurlocatie is te bereiken op twee manieren, namelijk met de shuttlebus of lopend. In de shuttlebus kunt u uitstappen bij de eerste halte op de car-park van Enterprise (Dit is een alliance Partner). Als u besluit te lopen, dan kunt u de main terminal uitlopen en rechts afslaan. De verhuurlocatie is gevestigd aan het einde van de straat, op ongeveer vijf minuten lopen achter het Hampton by Hilton Hotel. Vraag nu een vrijblijvende offerte aan!

 Contactinformatie

 Openingstijden

Alamo logo
BRISTOL AIRPORT
CAR RENTAL CENTRE
BRISTOL, BS48 3DW Verenigd Koninkrijk

  01275-474400
Maandag:
7:00 - 23:30
Dinsdag:
7:00 - 23:30
Woensdag:
7:00 - 23:30
Donderdag:
7:00 - 23:30
Vrijdag:
7:00 - 23:30
Zaterdag:
8:30 - 23:30
Zondag:
8:30 - 23:30

  • Meld u aan voor de nieuwsbrief! Ontvang € 10,- korting op uw huurauto via Alamo.nl en blijf op de hoogte van onze aanbiedingen.
  •