Logo Alamo.nl

Inloggen

Auto huren Southampton Airport

Bent u van plan om op autovakantie naar het Verenigd Koninkrijk te gaan? Dan kunt u via Alamo.nl eenvoudig en gemakkelijk een auto huren in Southampton. Southampton ligt aan de zuidkust van Engeland en is een oude stad met een rijke historie. Deze havenstad heeft een belangrijke rol gespeeld in de geschiedenis van het Verenigd Koninkrijk. Scheepsbouw heeft altijd centraal gestaan in deze stad, dit kan je ook terug zien in het grote aantal musea over scheepvaart. De oude straten van de stad worden gevormd door kasseien en aan weerszijden omgeven door mooie grote huizen met aangelegde tuinen. Het historische centrum is erg divers en biedt een gevarieerd aanbod aan restaurants uit alle wereldkeukens. In het hart van de oude stad bevindt zich de Bugle Street, aan deze straat staan prachtige gebouwen. Een stukje verder ligt Oxford Street, deze bruisende straat is geliefd onder studenten en er is veel entertainment. Bovendien begon de wereldberoemde Titanic haar noodlottige reis vanuit Southampton.

Lees meer

Verken Engeland vanuit Southampton

Southampton is de ideale startplaats voor uw autovakantie door het Verenigd Koninkrijk. In de omgeving zijn vele bezienswaardigheden zoals het South Downs National Park en het grote natuurgebied New Forest. Ga je verder naar het westen, dan vindt u daar de mooie kustplaats Lyme Regis. Vanuit Southampton kunt u prachtige kustroutes of binnenlandse wegen rijden door de mooie Engelse natuur. Vanuit Southampton kunt u routes rijden naar steden als Bristol en Londen. Heeft u meer tijd? Dan kunt u ook naar Wales rijden of helemaal naar het noorden, naar het bijzondere Schotland. Onderweg kunt u genieten van de spectaculaire natuur, gezellige steden en mooie wegen.

Tip van een Alamo medewerker

Maak een wandeling over de middeleeuwse stadsmuren van het oude centrum van Southampton. Daarnaast kunt u in het centrum van Southampton erg goed winkelen. De belangrijkste winkelstraten bevinden zich rond de middeleeuwse stadspoort Bargate. De Above Barstreet, West Bargate, High Street en East Street bieden volop shopmogelijkheden. Verspreid door het centrum heen bevinden zich tevens een aantal grote winkelcentra zoals West Quay.

Waarom via Alamo.nl een auto huren in Southampton

√ Een auto huren in Southampton is inclusief een ongelimiteerd aantal kilometers
√ Verzekeringen en lokale toeslagen zitten bij de prijs inbegrepen
√ Een auto huren ter plaatse is vaak duurder
√ U kunt tegen een voordelig tarief het eigen risico afkopen
√ Grote diversiteit aan huurauto’s

Ophaalpunt Southampton Airport

Als u aankomt op de luchthaven van Southampton volg dan de borden naar de balie van Enterprise (dit is een Drive Alliance Partner). Hier tekent u het huurcontract en ontvangt u de sleutels van uw Alamo huurauto.

 Contactinformatie

 Openingstijden

Alamo logo
SOUTHAMPTON
ENTERPRISE RENT A CAR
SOUTHAMPTON, SO18 2NL Verenigd Koninkrijk

  02380-653700
Maandag:
8:00 - 19:00
Dinsdag:
12:00 - 19:00
Woensdag:
12:00 - 19:00
Donderdag:
12:00 - 19:00
Vrijdag:
12:00 - 19:00
Zaterdag:
8:00;11:00 - 9:00;13:00
Zondag:
12:00 - 18:00

  • Meld u aan voor de nieuwsbrief! Ontvang € 10,- korting op uw huurauto via Alamo.nl en blijf op de hoogte van onze aanbiedingen.
  •