Logo Alamo.nl

Inloggen

Met uw huurauto naar de Formule 1

Op 12 december 2021 is er geschiedenis geschreven toen Max Verstappen, als eerste Nederlander ooit, wereldkampioen werd van de Formule 1. Hierdoor is bijna heel Nederland in de ban van de Formule 1-races en wil men in 2022 graag een race bijwonen. Bent u van plan een van deze plekken op te zoeken, huur dan uw auto via Alamo.nl! Wij bieden u altijd een huurauto aan inclusief alle verzekeringen, waardoor u met een veilig gevoel met uw huurauto naar de Formule 1 kunt racen.

Formule 1-weekenden binnen Europa

Van de 23 Formule 1-races die komend seizoen worden georganiseerd, vindt ongeveer de helft van de races plaats binnen Europa. Zo kunt u bijvoorbeeld in 2022 niet één, maar zelfs twee Grand Prix-race bijwonen in Italië. De eerste race, op het circuit van Imola in Bologna, is al vroeg in het seizoen, namelijk op 24 april. De tweede Grand Prix is vlak na de zomerstop op 11 september in Monza, op slechts 15 minuten rijden van de bruisende stad Milaan. En na het grote succes in 2021 van Max in Oostenrijk, vindt ook in 2022 weer een Grand Prix-race plaats op het circuit van Spielberg op 10 juli. De perfecte gelegenheid voor u om met uw huurauto naar de Formule 1 te gaan en vervolgens te genieten van uw zomervakantie. Bovendien ligt Spielberg op slechts twee uur rijden vanuit Wenen, waardoor u snel op pad bent. U kunt ook de Grand Prix bijwonen vlakbij Barcelona in Spanje of bij het bekende circuit van Silverstone in Groot Brittanië.

Race Max achterna in Zandvoort

In 2021 werd voor het eerst sinds 1985, de GP van Nederland georganiseerd op het circuit van Zandvoort. Het was daardoor extra bijzonder dat Max deze race won! In 2022 wordt de Formule 1-race op zondag 4 september georganiseerd. Na het overweldigende succes in 202 absoluut een race die u gezien moet hebben. Ook al ligt het huren van een auto wellicht iets minder voor de hand, toch raden wij het u zeker aan. Wie kent namelijk niet de nieuwsberichten over overvolle en zelfs uitgevallen treinen richting het circuit? Met uw huurauto van Alamo kunt u op een veilige manier afreizen naar Zandvoort. Houdt u er wel rekening mee dat u op de dag zelf de auto niet bij het circuit kunt parkeren. Wij adviseren u dan ook aan de race te combineren met een weekend weg in eigen land. Bij Alamo.nl kunt u de auto huren vanuit Amsterdam, Schiphol, Eindhoven of Maastricht.

Ga met uw huurauto naar de Formule 1 in Amerika

Ook in Amerika worden er twee Grand Prix-races gereden. Voor het eerst in de geschiedenis van de Formule 1 zal er in 2022 een Grand Prix worden gereden in Miami, Florida. Op 8 mei zullen de coureurs in Miami Gardens het parcours van maar liefst 5.410 kilometer afleggen. Haal uw huurauto van Alamo.nl bijvoorbeeld twee weken eerder op, aan het begin van de meivakantie, en geniet eerst van een rondreis door de Sunshine State voordat u uw vakantie afsluit met de Formule 1-race. Kunt u niet naar de race in Miami, maar wilt u wel graag een Formule 1-race bijwonen in Amerika? Dan is de GP van de Verenigde Staten op 23 oktober in Austin, Texas wellicht een goed alternatief. Deze race is aan het begin of eind van de herfstvakantie (afhankelijk van de regio waar u woont) en is daardoor ook goed te combineren met een autovakantie.

Waarom een auto huren voor de Formule 1 via Alamo.nl?

Met uw huurauto van Alamo.nl heeft u de mogelijkheid om te gaan en staan waar u wilt. U bepaalt uw eigen route en wilt u op een gegeven moment de racedrukte vermijden? Dan kunt u eenvoudig een rustigere plek opzoeken. Maar er zijn nog veel meer voordelen:

√ Alle benodigde verzekeringen zijn inclusief bij Alamo.nl.
√ We bieden u een ruim aanbod huurauto’s wereldwijd.
√ U koopt voordelig uw eigen risico af met onze No-Risk Garantie.
√ Er gelden gunstige annulerings- en wijzigingsvoorwaarden.

Heeft u nog vragen over een het regelen van een huurauto naar de Formule 1? Neemt u dan contact op met onze customer service, zij helpen u graag verder op pad.

Wilt u autohuur tips zoals leuke routes en een welkomstkorting ontvangen? Ontvang vandaag al € 10,- korting op uw 1e boeking.