Logo Alamo.nl

Inloggen

Auto huren Phoenix Airport

Bent u van plan uw rondreis door Amerika in Phoenix te starten? Reserveer dan vooraf een voordelige huurauto via Alamo.nl. Een auto huren in Phoenix is via de website van Alamo.nl is binnen een aantal klikken geregeld en altijd inclusief de benodigde verzekeringen en belastingen. Of u nu alleen de staat Arizona bezoekt of een uitgebreide rondreis maakt door het westen van Amerika vanuit Phoenix. Bij Alamo heeft u altijd ongelimiteerde kilometers en hoeft u zich geen zorgen te maken over extra kosten. De huurauto’s van Alamo zijn nieuw en altijd voorzien van airconditioning.

Bezoek de omgeving van Phoenix met een huurauto van Alamo

Phoenix is de hoofdstad van de Amerikaanse staat Arizona en de perfecte uitvalbasis voor een bezoek aan de Grand Canyon. Op weg naar de Grand Canyon komt u langs Montezuma Castle National Monument en de plaats Sedona, gelegen in het prachtige rotslandschap van de Red Rock Country. Vanuit Sedona kunt u op jeepsafari gaan om de Sedona Vortexes te ontdekken. In de buurt van de Grand Canyon vindt u de plaatsen Flagstaff en Williams welke bekend zijn vanwege de Route 66. U heeft vanwege de diners en de vele motorrijders die de Route 66 rijden in beide plaatsen het echt Amerika gevoel. Bent u van plan om een aantal dagen in Phoenix te blijven? Bezoek dan het Phoenix Art Museum en de Dessert Botanical Garden. Ook voor diverse outdoor-activiteiten en golfen bent u in Phoenix op het juiste adres.

One-way mogelijkheden vanuit Phoenix

Wilt u liever een rondreis maken vanuit Phoenix en uw auto in een andere plaats inleveren dan de ophaallocatie? Dat kan! Er zitten geen drop off kosten aan verbonden wanneer u uw auto inlevert in Arizona, Nevada of Californië. Bezoek bijvoorbeeld de westkust van de Verenigde Staten met prachtige kustplaatsen als San Diego, San Francisco en Los Angeles. Of ontdek waarom Las Vegas de slogan heeft gekregen ‘what happens in Vegas, stays in Vegas’.

Tip van een Alamo.nl medewerker

In de buurt van Phoenix vindt u het luxueuze Scottsdale waar veel parken en mooie villa’s te bewonderen zijn. Als u het centrum van Scottsdale bezoekt, ontdekt u al snel dat de stad veel weg heeft van een echte cowboystad. Geniet van de zon, winkel in één van de grote winkelcentra of rij met uw huurauto naar de Phoenix Zoo.

Waarom via Alamo.nl een auto huren in Phoenix?

√ Geen toeslag voor extra kilometers/mijlen
√ Groot aanbod huurauto’s en zelf uw auto kiezen
√ Een auto huren in Phoenix inclusief alle benodigde verzekeringen
√ Bij Alamo hoeft u niet een jaar in het bezit te zijn van uw rijbewijs
√ Een auto huren ter plaatse is altijd duurder

Waar in Phoenix kan ik mijn huurauto ophalen?

Nadat u bent geland op Phoenix Sky Harbour International Airport volgt u de borden naar de shuttle bus pick-up area. Vanuit daar rijdt er regelmatig een shuttle bus van de luchthaven van Phoenix naar de Alamo autoverhuurbalie. Overhandig uw voucher, paspoort en rijbewijs en de Alamo medewerker maakt uw huurcontract gereed. Loop naar de parkeergarage waar de huurauto’s staan en kies een auto uit de gereserveerde klasse. U kunt nu direct beginnen aan uw rondreis door het westen van Amerika. Wilt u een auto huren in Phoenix en inleveren op een andere locatie in Amerika? Neem dan voor het boeken contact op met één van onze reserveringsmedewerkers. Zij kunnen u informeren over de mogelijkheden van een one-way en de eventuele drop-off kosten.

 

Direct korting op je huurauto

Vul je e-mailadres in en meld je aan in ruil voor €10 korting op je huurauto. Wie wil er nou geen korting bij het huren van een auto?

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*

 Contactinformatie

 Openingstijden

Alamo logo
PHX SKY HARBOR INTL ARPT
1805 E SKY HARBOR CIR S
PHOENIX, (AZ), 85034 USA

  8443709817
Maandag:
24 Hrs - 24 Hrs
Dinsdag:
24 Hrs - 24 Hrs
Woensdag:
24 Hrs - 24 Hrs
Donderdag:
24 Hrs - 24 Hrs
Vrijdag:
24 Hrs - 24 Hrs
Zaterdag:
24 Hrs - 24 Hrs
Zondag:
24 Hrs - 24 Hrs

Wilt u autohuur tips zoals leuke routes en een welkomstkorting ontvangen? Ontvang vandaag al € 10,- korting op uw 1e boeking.