Logo Alamo.nl

Inloggen

Auto huren San Diego Airport

Heeft u plannen om met een huurauto vanuit San Diego een rondreis te maken door het westen van Amerika? Op Alamo.nl kunt u een auto huren in San Diego tegen scherpe tarieven inclusief alle verzekeringen en lokale belastingen. Ook hoeft u zich geen zorgen te maken over het aantal kilometers dat u rijdt met een huurauto vanuit San Diego, omdat er bij Alamo.nl altijd ongelimiteerde kilometers inclusief zijn in de huurprijs. Bent u van plan om met meerdere bestuurders te gaan rijden in de huurauto? Bij Alamo zijn extra bestuurders altijd gratis als u uw rondreis start in de staat Californië

Lees meer

Ontdek de omgeving van San Diego met een huurauto

San Diego ligt in het zuidelijkste puntje van de Amerikaanse staat Californië en is een prima startpunt voor een rondreis door West-Amerika. Gaat u met uw gezin op reis? Vanaf San Diego bent u binnen 2 uur in Los Angeles. Breng hier een bezoek aan Hollywood, Disneyland en Universal Studios. In San Diego zelf vindt u het pretpark Sea World waar u oog in oog kan komen te staan met dolfijnen, zeeleeuwen en andere dieren. Bent u een sportliefhebber? Koop dan een kaartje voor een baseball of basketbal wedstrijd en geniet met een hotdog en grote beker cola van een spectaculaire match.

Een rondreis door het westen van Amerika

U kunt een auto huren in San Diego en eerst een paar dagen van de directe omgeving genieten. Rij vervolgens met een cabrio door de woestijn naar Palm Springs, vervolg uw reis via Joshua Tree National Park en Lake Havasu naar de beroemde Grand Canyon voor een adembenemend uitzicht. Waag ook een gokje in Las Vegas. Vanuit Las Vegas bent u met een Alamo huurauto in no time in Amerika’s grootste en mooiste nationale parken.

Tip van een Alamo.nl medewerker

Heeft u wat meer tijd in San Diego? Rij dan met uw huurauto naar de kustplaats La Jolla. La Jolla heeft iets weg van een Europese badplaats met luxe villa’s en dure auto’s. Flaneer langs de kustweg van La Jolla en ga uit eten in één van de uitstekende restaurants met een spectaculair uitzicht over de Stille Oceaan. Er is voldoende parkeergelegenheid om uw Alamo huurauto te parkeren.

Waarom via Alamo.nl een auto huren in San Diego?

√ Een auto huren in San Diego zonder toeslag voor een extra bestuurder
√ Ruime keuze aan huurauto’s en zelf uw auto kiezen
√ Altijd inclusief alle benodigde verzekeringen
√ Geen drop-off kosten binnen de staat Californië
√ Alle huurauto’s van Alamo zijn voorzien van airconditioning

Waar in San Diego kan ik mijn huurauto ophalen?

Zodra u aankomt op de luchthaven van San Diego en uw bagage heeft opgehaald, volgt u de borden ‘ground transportation’. Daar vindt u shuttlebusjes die u naar de Alamo locatie brengen. Bent u van plan om de huurauto op een andere autoverhuur locatie in leveren? Boek dan op Alamo.nl een zogeheten one-way. Voor een one-way kunnen drop-off kosten in rekening worden gebracht. Levert u de huurauto in binnen de staat Californië dan zijn er geen drop-off kosten van toepassing. Wilt u ook een auto huren in San Diego? Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte op.

 Contactinformatie

SAN DIEGO INTL ARPT
3355 ADMIRAL BOLAND WAY
SAN DIEGO, (CA), 92101 USA

  8888266893

 Openingstijden

Maandag:
4:00 - 23:59
Dinsdag:
4:00 - 23:59
Woensdag:
4:00 - 23:59
Donderdag:
4:00 - 23:59
Vrijdag:
4:00 - 23:59
Zaterdag:
4:00 - 23:59
Zondag:
4:00 - 23:59
  • Meld u aan voor de nieuwsbrief! Ontvang € 10,- korting op uw huurauto via Alamo.nl en blijf op de hoogte van onze aanbiedingen.