Logo Alamo.nl

Inloggen

Auto huren San Diego Airport

Een auto huren in San Diego is de perfecte start van uw rondreis door het westen van Amerika! Op Alamo.nl kunt u een auto huren tegen scherpe tarieven inclusief alle verzekeringen en lokale en luchthavenbelasting. Ook hoeft u zich geen zorgen te maken over het aantal kilometers dat u rijdt met een huurauto vanuit San Diego, omdat er bij Alamo.nl altijd ongelimiteerde kilometers zijn inbegrepen in de huurprijs. Wilt u ook een auto huren in San Diego? Reserveer dan nu uw huurauto en ontdek de mogelijkheden!

Lees meer

De voordelen van een auto huren in San Diego

San Diego ligt in het zuidelijkste puntje van de Amerikaanse staat Californië en is een prima startpunt voor een rondreis door West-Amerika. Vanaf San Diego bent u binnen 2 uur in Los Angeles. Hier kunt u een bezoek brengen aan Hollywood, Disneyland en Universal Studios. Een auto huren in San Diego geeft u het voordeel dat u gemakkelijk kunt doorrijden richting de steden San Jose, San Francisco, en Sacramento. Op deze manier heeft u alle vrijheid om de staat Californië te ontdekken of misschien wel de naast gelegen staten, zoals Las Vegas in Nevada of de nationale parken in Arizona.

De tip van een Alamo.nl medewerker

Als u een rondreis gaat maken door het westen van Amerika, is het verstandig om te kiezen voor het rijden met meerdere bestuurders. Dit kunt u van te voren al regelen door te kiezen voor het Gold Pakket. Met dit pakket kunt u 3 extra bestuurders toevoegen zonder dat u daar extra voor hoeft te betalen op locatie. Daarnaast geeft dit pakket u ook het voordeel van een gratis volle tank, omdat u met het Gold Pakket de huurauto met een lege tank weer mag inleveren. Wist u ook dat u de auto op een andere huurlocatie kan inleveren? Ontdek alle one-way mogelijkheden!

Waarom via Alamo.nl een auto huren?

√ Een auto huren in San Diego met ongelimiteerde kilometers
√ Ruime keuze aan huurauto’s en zelf uw auto kiezen
√ Altijd inclusief alle benodigde verzekeringen
√ Genoeg mogelijkheden voor het maken van een one-way
√ Een huurauto ter plaatse regelen, is vaak veel duurder

Waar in San Diego kunt u de huurauto ophalen?

Zodra u aankomt op de luchthaven van San Diego en u uw bagage heeft opgehaald, volgt u de borden ‘ground transportation’. Daar vindt u shuttlebusjes die u naar de Alamo locatie brengen. Op de locatie kunt u zich melden, tekent u het contract en neemt u de sleutels in ontvangst. Wilt u ook een auto huren in San Diego? Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte op. Heeft u nog vragen? De customer service beantwoordt graag al uw vragen!

 Contactinformatie

 Openingstijden

Alamo logo
SAN DIEGO INTL ARPT
3355 ADMIRAL BOLAND WAY
SAN DIEGO, (CA), 92101 USA

  8888266893
Maandag:
4:00 - 23:59
Dinsdag:
4:00 - 23:59
Woensdag:
4:00 - 23:59
Donderdag:
4:00 - 23:59
Vrijdag:
4:00 - 23:59
Zaterdag:
4:00 - 23:59
Zondag:
4:00 - 23:59

Wilt u autohuur tips zoals leuke routes en een welkomstkorting ontvangen? Ontvang vandaag al € 10,- korting op uw 1e boeking.