Logo Alamo.nl

Inloggen

Auto huren Jasper Railway Station

Gaat u binnenkort een prachtige rondreis door Canada maken? Een auto huren in Jasper via Alamo.nl is heel eenvoudig. Jasper is een kleine stad met slechts iets meer dan vierduizend inwoners. De reden waarom mensen deze stad bezoeken is vanwege zijn prachtige ligging in het Nationaal Park van Jasper. In dit Park vindt u gletsjers, bergen en rivieren. U kunt hier uitstekend vissen, raften, mountainbiken en als u geluk heeft ziet u misschien zelfs beren en wolven in het park! Door het park gaat de Icefield Parkway. Dankzij deze snelweg zijn alle bezienswaardigheden in zowel het nationale park van Jasper als in het park van Banff makkelijk en snel te bereiken.

Lees meer

Waar kan ik een auto huren in Jasper?

Op het treinstation van Jasper bevindt zich een National verhuurlocatie (dit is een Drive Alliance Partner). Als u de trein uitstapt, loop dan naar de lobby binnenin het treinstation. Hier zult u de balie van National vinden. Aan de balie tekent u het huurcontract en ontvangt u de sleutels van uw Alamo huurauto. U kunt nu beginnen aan uw rondreis per huurauto door het prachtige landschap van Canada. Ontdek Jasper National Park en rij door de bergen naar de steden Calgary of Edmonton.

Wilt u autohuur tips zoals leuke routes en een welkomstkorting ontvangen? Ontvang vandaag al € 10,- korting op uw 1e boeking.