Logo Alamo.nl

Inloggen

Auto huren London Airport

Een auto huren in London Canada zorgt voor een zorgeloze vakantie! Op Alamo.nl huurt u een huurauto met ongelimiteerde kilometers, zodat u alle vrijheid heeft om overal naartoe te rijden in Canada. Zo kunt u uw eigen rondreis samenstellen en een route rijden door de prachtige provincie Ontario. Ontdek nu ook de one-way opties bij Alamo.nl. Dit betekent dat u uw huurauto inlevert op een andere verhuurlocatie in Ontario, zoals op de luchthaven van Ottawa, Toronto of Thunder Bay. Informeer naar de mogelijkheden en de drop-off kosten voor een auto huren in London Canada.

Lees meer

Een auto huren in London Canada

In de provincie Ontario zijn genoeg steden, natuurparken en bezienswaardigheden. De hoofdstad van Ontario is Toronto met 2,4 miljoen inwoners. Als u een auto huurt in London kunt u zelf de route bepalen van uw vakantie. U kunt zonder zorgen onderweg omdat in het all-in tarief van Alamo alle benodigde verzekeringen zijn inbegrepen, zoals diefstal, schade en aansprakelijkheid. Doordat u ongelimiteerde kilometers kunt rijden, kunt u ook de naastgelegen provincies Quebec of Manitoba bezoeken tijdens uw vakantie.

Wat te doen in de provincie Ontario?

Vanaf London is het zo’n twee uur rijden richting de Niagara Falls. U komt erachter waarom deze watervallen zo bijzonder zijn en populair onder toeristen. Onderweg komt u langs de plaatsen Hamilton en Sint Chaterine, waar u een stop kunt maken. Daarnaast kunt u richting het Fathom Five National Marine Park rijden om het azuurblauwe water en de scheepswrakken te bezichtigen. Deze liggen dicht tegen het oppervlakte van het water aan. Verder kunt u ook altijd richting Toronto rijden vanaf London. De stad ligt ook op twee uur rijden en moet u zeker bezoeken als u in de provincie Ontario bent. 

Waarom een auto huren bij Alamo.nl

√ Ruim aanbod huurauto’s en zelf uw auto kiezen.
√ Inclusief alle benodigde verzekeringen.
√ De vakantie kan direct beginnen vanaf de luchthaven.
√ U bent altijd ter plaatse verzekerd van een huurauto.
√ Een auto huren in London Canada met ongelimiteerde kilometers.

Het ophaalpunt van uw huurauto

Als u aankomt op de luchthaven van London Canada, kunt u de borden volgen richting de bagage claim. Daar vindt u de balie van National, een Drive Alliance Partner van Alamo.nl. Hier kunt u het huurcontract ondertekenen, de sleutels in ontvangst nemen en direct wegrijden in uw huurauto. Op deze manier kan uw vakantie gelijk beginnen! Wilt u ook een auto huren in London Canada vanaf de luchthaven? Vraag dan nu een vrijblijvende offerte aan of neem contact op met de customer service. Zij staan u graag te woord!

 Contactinformatie

 Openingstijden

Alamo logo
LONDON INTL ARPT
1750 CRUMLIN ROAD
LONDON, (ON), N5V 3B6 Canada

  5194557413
Maandag:
10:00 - 22:30
Dinsdag:
10:00 - 22:30
Woensdag:
10:00 - 22:30
Donderdag:
10:00 - 22:30
Vrijdag:
10:00 - 22:30
Zaterdag:
10:00 - 22:30
Zondag:
10:00 - 22:30

Wilt u autohuur tips zoals leuke routes en een welkomstkorting ontvangen? Ontvang vandaag al € 10,- korting op uw 1e boeking.