Logo Alamo.nl

Inloggen

Auto huren Winnipeg Airport

Winnipeg is de hoofdstad van de provincie Manitoba in Canada en kent een grote culturele diversiteit. Er zijn een aantal interessante musea, zoals het Manitoba Museum of Man and Nature. Op het snijpunt van de twee rivieren die Winnipeg doorkruisen vindt u The Forks, een leuk attractiepark. Aanrader voor kinderen is het Manitoba Children’s Museum. En wist u dat Winnie de Pooh eigenlijk afgeleid is van Winnipeg? Een auto huren in Winnipeg doet u via Alamo.nl eenvoudig via de website. En wanneer u bij ons een auto huurt, dan is dat altijd inclusief benodigde verzekeringen en ongelimiteerde kilometers.

Lees meer

Ontdek de omgeving van Winnipeg met een huurauto van Alamo

Winnipeg ligt in de provincie Manitoba en kent twee Nationale Parken; het Riding Mountain National Park en het Wapusk National Park dat in het noordoosten aan de Hudson Bay, vlakbij Churchill ligt. In februari vindt het jaarlijkse Festival du Voyageur plaats in St. Boniface. In juni is het tijd voor de Red River Exhibition en het Winnipeg International Children’s Festival. Bent u in augustus in Winnipeg, bezoek dan zeker met uw huurauto het Folklorama.

Tip van een Alamo.nl medewerker

Bij Alamo.nl betaald u niet voor de kilometers die u rijdt. U hoeft hier dus geen rekening mee te houden bij het plannen van uw rondreis. Rijd bijvoorbeeld naar Calgary en Edmonton en bezoek het schitterende Banff National Park. En wist u dat u probleemloos de grens kunt oversteken naar Amerika? Combineer dus uw rondreis in Canada gemakkelijk met een reis door west-Amerika. Bezoek de imposante Rocky Mountains en ervaar het echte Wilde westen gevoel. In deze regio vindt u ook prachtige nationale parken die u zeker niet mag overslaan.

Waarom via Alamo.nl een auto huren in Winnipeg?

√ Een auto huren in Winnipeg is inclusief benodigde verzekeringen.
√ U betaald bij Alamo.nl geen toeslag voor extra kilometers.
√ Een auto huren ter plaatse is vaak duurder.
√ Met uw huurauto van Alamo.nl kunt u gemakkelijk de grens over naar Amerika.

Ophaallocatie in Winnipeg

Wanneer u aankomt op het vliegveld kunt u direct uw huurauto ophalen op de luchthaven. Loop nadut u uw bagage hebt opgehaald naar de verhuurbalie van Alamo die u kunt vinden in de luchthaven terminal. Overhandig vervolgens uw auto voucher en neem uw huurauto in ontvangt. Uw vakantie in het schitterende Canada kan beginnen. Wilt u ook een auto huren in Winnipeg? Boek dan eenvoudig uw huurauto via onze website of vraag een vrijblijvende offerte op.

 Contactinformatie

 Openingstijden

Alamo logo
WINNIPEG INTL ARPT
1965 WELLINGTON AVE
WINNIPEG, (MB), R3H 1C2 Canada

  2049253448
Maandag:
7:30 - 1:00
Dinsdag:
7:30 - 1:00
Woensdag:
7:30 - 1:00
Donderdag:
7:30 - 1:00
Vrijdag:
7:30 - 1:00
Zaterdag:
7:30 - 1:00
Zondag:
7:30 - 1:00

Wilt u autohuur tips zoals leuke routes en een welkomstkorting ontvangen? Ontvang vandaag al € 10,- korting op uw 1e boeking.