Logo Alamo.nl

Inloggen

Auto huren Europa

Een auto huren in Europa is een mooie kans om een prachtige rondreis te maken. Binnen Europa kunt u met de huurauto de meeste grenzen moeiteloos over, waardoor er een compleet andere wereld aan uw voeten ligt. Met een volledig verzekerde huurauto naar de lichtstad Parijs? Of liever richting het hippe Berlijn? Of wat dacht u van de prachtige Ardennen in ons buurland België? Er zijn via Alamo.nl talloze locaties waar u een huurauto kunt ophalen.

Meerdere locaties auto huren in Europa

Geniet onderweg van alle vrijheid en bepaal zelf waar u heen wilt. Heeft u zin in de drukte of liever de rust en ruimte? Wanneer u vertrekt uit Nederland, dan kunt u de huurauto ophalen op Amsterdam Schiphol, Amsterdam Centraal Station of in Eindhoven. Deze drie locaties kunnen we uitbreiden met onze partnerwebsite RNTaCar, die samenwerkt met alle grote aanbieders wereldwijd. Via RNTaCar heeft u toegang tot 150 locaties in Nederland. Wilt u weten welke locatie bij u in de buurt zit? Of heeft u een andere vraag over een auto huren in Europa? Neem dan contact op met ons ervaren klantenservice.   

Uw autohuur in Europa annuleren

In sommige situaties is er onzekerheid of de reis kan doorgaan. U wilt daarom graag flexibel blijven. Bij Alamo.nl denken wij graag met u mee. U kunt daarom uw autohuurreservering tot 48 uur voor vertrek wijzigen of annuleren. Hiervoor hoeft u geen reden op te geven. U ontvangt dan de volledige huursom van ons terug. Er is geen reden meer om uw plannen uit te stellen. Boek uw huurauto snel en eenvoudig via onze website of vraag een vrijblijvende offerte aan.

De voordelen van een auto huren in Europa via Alamo.nl

  • Alle benodigde verzekeringen inclusief.
  • Moeiteloos de grens over naar ander Europese landen.
  • Ruim aanbod aan diverse verhuurmaatschappijen en huurauto’s.
  • Maak gebruik van onze afkoop annuleringsverzekering.           
  • Ruim 30 jaar ervaring in autohuur.

De verhuurmogelijkheden zijn eindeloos

U kunt naar uw vakantiebestemming vliegen en daar uw huurauto ophalen, maar het is ook mogelijk een auto te huren vanuit Nederland. Het aanbod op onze website is groot. Kiest u voor een kleinere, compact auto waarmee u gemakkelijk door de stad kan rijden, zoals een Kia Picanto? Of zoekt u iets groters, zoals een SUV of stationwagen? Welke huurauto u ook zoekt, wij hebben er altijd een die bij u past. 

Wilt u autohuur tips zoals leuke routes en een welkomstkorting ontvangen? Ontvang vandaag al € 10,- korting op uw 1e boeking.