Logo Alamo.nl

Inloggen

Auto huren Bordeaux Airport

Wilt u deze zomer een mooie autorondreis maken en daarbij zowel cultuur snuiven als genieten aan de kust en ook nog eens niet te ver van huis? Dan is Frankrijk perfect! Begin uw reis in het zuidwesten in de stad Bordeaux. Een auto huren in Bordeaux via Alamo.nl is altijd inclusief benodigde verzekeringen. U kunt het hele land doorreizen met uw huurauto zonder een extra toeslag! Bovendien maakt het bij Alamo niet uit als u uw auto op een andere plaats zou willen inleveren. Neem voor de exacte drop-off kosten contact op met één van onze medewerkers. Het lage autohuur tarief bevat de benodigde verzekeringen, zodat u zonder zorgen de weg op kunt. 

Lees meer

Beleef Bordeaux en omgeving met een Alamo huurauto

De stad Bordeaux in het zuidwesten van Frankrijk wordt door toeristen vaak overgeslagen. “De schone slaapster”, zoals de stad ook wel genoemd wordt herbergt vele historisch culturele schatten. Op gebied van kunst en cultuur kan Bordeaux zich zeker meten met de rest van de wereld. Er zijn veel theaters en de stad is de thuishaven van Ópera National de Bordeaux. Bovendien bevindt zich in Bordeaux het grootste plein van Frankrijk (Places des Quinconces) met daarop een monument om de slachtoffers van de Franse revolutie te herdenken. In het gebied rondom Bordeaux zijn ruim veertienduizend wijnproducenten actief en daarom beschouwt de stad zichzelf als wijnhoofdstad van de wereld.

Tip van een Alamo.nl medewerker

Bordeaux is het perfecte startpunt van uw autorondreis door Frankrijk wanneer u tijdens uw reis van een combinatie van cultuur en strand wilt genieten. Verblijf eerst een paar dagen in het culturele Bordeaux alvorens u via Toulouse naar kustplaatsen als Montpellier, Marseille en Nice rijdt. Als u deze rondreis in etappes aflegt, is dit uitstekend te doen. Bovendien kunt u bij Alamo uw huurauto op een andere plaats inleveren als waar u deze opgehaald heeft.

Waarom via Alamo.nl een auto huren in Bordeaux?

√ U kunt zoveel kilometers maken als u wilt, zonder extra toeslagen.
√ Het tarief is inclusief de benodigde verzekeringen.
√ U bent verzekerd van een huurauto als u vooraf reserveert.
√ U kunt bij Alamo.nl goedkoop uw eigen risico afkopen.
√ Een auto huren in Bordeaux vanaf 21 jaar.

Ophaalpunt in Bordeaux

U kunt uw Alamo huurauto ophalen bij de balie die gelegen is in de terminal op dezelfde etage als waar u aankomt. De auto’s bevinden zich op loofafstand van de terminal dus u heeft geen shuttlebus nodig om deze op te halen. Handel met de medewerker het papierwerk af en neem de autosleutels in ontvangst. Uw vakantie kan direct beginnen! U kunt tevens een auto huren op het treinstation van Bordeaux. Wilt u ook een auto huren in Bordeaux? Vraag een gratis en vrijblijvende offerte op via onze website.

 Contactinformatie

 Openingstijden

Alamo logo
BORDEAUX APT 0712
ENTERPRISE RENT A CAR
MERIGNAC, 33700 Frankrijk

  0556342068
Maandag:
7:30 - 23:30
Dinsdag:
7:30 - 23:30
Woensdag:
7:30 - 23:30
Donderdag:
7:30 - 23:30
Vrijdag:
7:30 - 23:30
Zaterdag:
7:30 - 23:30
Zondag:
7:30 - 23:30

Wilt u autohuur tips zoals leuke routes en een welkomstkorting ontvangen? Ontvang vandaag al € 10,- korting op uw 1e boeking.