Logo Alamo.nl

Inloggen

Auto huren Carcassonne Airport

Heeft u altijd al het pittoreske stadje Carcassonne en de omgeving willen ontdekken? Boek dan nu uw huurauto op Alamo.nl. De stad Carcassonne in Frankrijk is één van de best bewaarde middeleeuwse steden van Europa. De ligging van de stad is perfect. Vanaf Carcassonne rijdt u met uw Alamo huurauto in minder dan een uur naar de oostkust van Frankrijk. Twee uurtjes rijden in zuidelijke richting met uw huurauto bevinden zich de Pyreneeën. Alamo.nl biedt u de mogelijkheid om alle bovenstaande plekken te bezoeken, omdat u bij Alamo.nl altijd een auto huurt met ongelimiteerd aantal kilometers. Het maakt dus niet uit hoeveel kilometer u rijdt! Bovendien zijn de benodigde verzekeringen ook nog eens inclusief in het lage autoverhuurtarief. Een auto huren in Carcassonne doet u gemakkelijk en snel. 

Lees meer

Ontdek Carcassonne en omgeving met een Alamo huurauto

Carcassonne is één van de best bewaard gebleven middeleeuwse steden van Europa. De binnenstad staat sinds 1997 op de UNESCO Werelderfgoedlijst en het is daarom niet verwonderlijk dat deze binnenstad op de derde plaats in Frankrijk staat van meest bezochte attracties door toeristen. Verder staan in de stad prachtige kerken en kathedralen, zoals bijvoorbeeld de Basilique Saint-Nazaire. U kunt een auto huren in Carcassonne en eerst een aantal dagen de stad en omgeving verkennen. Als u het gevoel heeft dat u het stadje volledige ontdekt heeft, kunt u ervoor kiezen om Toulouse, een stad die op een ruim uur rijden landinwaarts ligt, met uw huurauto te bezoeken.

Tip van een Alamo.nl medewerker

Als u wilt genieten van de zon en de Franse kust, kunt u in minder dan een uur tijd naar de Middellandse zee rijden. Kom volledig tot rust aan het heerlijke strand en verken leuke steden als Marseille, Nice, en Montpellier, waar het zomers heerlijk weer is. Bij Alamo.nl kunt u uw huurauto ook bij één van onze andere locaties in Frankrijk inleveren. Natuurlijk erg makkelijk wanneer u de oostkust van Frankrijk wilt ontdekken! Neem voor meer informatie contact op met één van onze medewerkers.

Waarom via Alamo.nl een auto huren in Carcassonne?

√ Ongelimiteerd aantal kilometers.
√ Het eigen risico kunt u bij Alamo.nl voordelig afkopen.
√ Het lage verhuurtarief is altijd inclusief de benodigde verzekeringen.
√ U kunt al een auto huren in Carcassonne vanaf 21 jaar.
√ Als u vooraf reserveert bent u verzekerd van een huurauto.

Ophaalpunt in Carcassonne

U kunt uw huurauto op het vliegveld van Carcassonne ophalen. De balie van Enterprise (dit is een Drive Alliance Partner) bevindt zich in de terminal. Hier ontvangt u van de medewerker het huurcontract en de sleutels van uw Alamo huurauto, die zich op loopafstand van de terminal bevindt. U heeft dus geen shuttlebus nodig om uw auto op te halen! Wilt u ook een autohuren in Carcassonne? Maak een boeking op onze website of vraag een vrijblijvende offerte op.

 Contactinformatie

 Openingstijden

Alamo logo
CARCASSONNE APT 0825
RUE DE JACQUES VAUCANSON
CARCASSONNE, 11000 Frankrijk

  0468716997
Maandag:
9:00;14:00 - 12:00;18:00
Dinsdag:
9:00;14:00 - 12:00;18:00
Woensdag:
9:00;14:00 - 12:00;18:00
Donderdag:
9:00;14:00 - 12:00;18:00
Vrijdag:
9:00;14:00 - 12:00;18:00
Zaterdag:
CLOSED - CLOSED
Zondag:
9:00;14:00 - 12:00;18:00

Wilt u autohuur tips zoals leuke routes en een welkomstkorting ontvangen? Ontvang vandaag al € 10,- korting op uw 1e boeking.