Logo Alamo.nl

Inloggen

Auto huren Chania Airport

Gaat u binnenkort op vakantie naar Kreta in Griekenland? U kunt via Alamo.nl voordelig een auto huren in Chania. Ook in Chania gaat u verzekerd de weg op en hoeft u zich geen zorgen te maken over het aantal kilometers dat u rijdt. Chania heeft zoals de meeste steden een modern en oud centrum. In het oude stadsgedeelte treft u de meeste terrasjes, de winkelstraten en de belangrijkste bezienswaardigheden. Maar ook op het eiland is veel te bezichtigen. Huur via Alamo.nl een kleine compacte auto voor u en uw partner of een minivan voor het hele gezin. De keuze huurauto’s voor Chania is ruim.

Lees meer

Ontdek Chania en omgeving met een Alamo huurauto

De stad Chania ligt in het noordwesten van Kreta en wordt gezien als de tweede stad van dit eiland. Het oude centrum van Chania ligt aan de haven die een beetje Venetiaans aandoet. Via de promenade kunt u langs de haven lopen, waar zich vele restaurants en cafe’s bevinden. Het Archeologisch Museum van Chania wordt gezien als één van de belangrijkste musea van Griekenland. Let u er op dat het centrum van Chania autovrij is. Wilt u de stad verlaten, dan kunt u met uw huurauto prima het eiland verkennen. Kreta is rijk aan historie en heeft veel monumenten en opgravingen, zoals Knossos en Frangkokastello. Kreta heeft ook een schat aan baaien en mooie stranden. Met een huurauto van Alamo liggen de bezienswaardigheden  binnen handbereik.

Tip van een Alamo.nl medewerker

De Samaria kloof, één van de bekendste kloven van het eiland en ongeveer 16 kilometer lang, heeft indrukwekkende rotswanden en waterpartijen. U kunt deze kloof te voet bezichtigen, maar houd er rekening mee dat het een pittige wandeling is. De wandeling door de kloof eindigt in Agia Roumeli een klein dorpje dat alleen te bereiken of te verlaten is via de zee. Vanaf Chora Sfakion of Sougia kunt u op de boot stappen. Zeker ook het bezoeken waard is Rethymnon, een gezellige en bruisende stad op ongeveer 65 kilometer vanaf Chania. Wilt u een auto huren in Chania, maar twijfelt u nog? Vraag dan eenvoudig een vrijblijvende offerte aan.

Waarom via Alamo.nl een auto huren in Chania?

√ U bent verzekerd van een huurauto als u deze vooraf huurt.
√ Een auto huren in Chania is met een ongelimiteerd aantal kilometers.
√ Voor slechts €3,50 per dag kunt u uw eigen risico afkopen.
√ U kunt al een auto huren in Chania vanaf 21 jaar.
√ Het voordelige prijstarief is inclusief de benodigde verzekeringen.

Ophaalpunt in Chania

Voor het ophalen van de auto in Chania neemt u een shuttle. De shuttlebussen rijden regelmatig vanaf de luchthaven van Chania naar de verhuurbalie van Enterprise/Alamo. Na het verlaten van het luchthavengebouw loopt u naar rechts. De shuttlebus van Alamo vindt u op de parkeerplaats tegenover de touring cars. Deze rit duurt ongeveer 10 minuten. U tekent het huurcontract en ontvangt vervolgens de sleutels van uw Alamo huurauto. U kunt ook een auto huren op andere Griekse eilanden, zoals Kos, Corfu of Rhodos.

 Contactinformatie

 Openingstijden

Alamo logo
CHANIA AIRPORT SERVICE
CHANIA OFF AIRPORT SHUTTLE SER
CHANIA, 73100 Griekenland

  00302821038185
Maandag:
8:00 - 21:00
Dinsdag:
8:00 - 21:00
Woensdag:
8:00 - 21:00
Donderdag:
8:00 - 21:00
Vrijdag:
8:00 - 21:00
Zaterdag:
8:00 - 21:00
Zondag:
8:00 - 21:00

Wilt u autohuur tips zoals leuke routes en een welkomstkorting ontvangen? Ontvang vandaag al € 10,- korting op uw 1e boeking.