Logo Alamo.nl

Inloggen

Auto huren Kos Airport

Wanneer u aankomt met het vliegtuig, kunt u direct een auto huren op Kos Airport. U hoeft niet te wachten op de transfer bus die u naar uw accommodatie brengt. Laad uw koffers in en vertrek zodra u klaar bent. Het Griekse Kos is een gezellig eiland, dat voor de kust van Turkije ligt. De hoofdstad Kos-stad heeft een gezellig centrum dat een bezoek meer dan waard is. Met een kleine, maar comfortabele auto is het makkelijk manoeuvreren in de kleine straatjes. Mocht u langer op pad gaan of met een grote groep, dan staan ook de grotere autotypes voor u klaar.

Zo werkt een auto huren op Kos Airport

Het eilandleven combineert prima met het huren van een auto. De wegen zijn goed onderhouden en Kos is een eiland dat voldoende biedt om meerdere dagen op pad te kunnen. Het is waarschijnlijk wel even wennen aan de soms steile wegen, die we in Nederland niet hebben. Opgaand verkeer heeft voorrang op verkeer dat naar beneden rijdt. Wanneer u aankomt op de luchthaven Kos Airport, meldt u zich bij de Enterprise helpdesk. U ontvangt aan de balie het huurcontract en uw sleutels. Eventuele extra’s kunt u vooraf bijboeken en betaalt u ter plaatse.

Autohuur in Griekenland

Griekenland heeft de vakantieganger veel te bieden. Op zowel het vasteland als op de verschillende Griekse eilanden kunt u via ons een auto huren. Vlieg bijvoorbeeld naar Thessaloniki wanneer u houdt van de Griekse mythologie. U kunt bovendien de auto achterlaten in een andere stad, zodat u zelf uw route kunt bepalen. Houdt u meer van zon, zee en strand? Dan is het eiland Zakynthos een aanrader. Wie weet komt u hier nog een zeeschildpad tegen! Wilt u een auto huren op Kos Airport of op een ander Grieks eiland? Met onze 30 jaar ervaring helpen we u graag verder. Neem gerust contact op met onze klantenservice.

Voordelen van een auto huren op Kos Airport via Alamo.nl

√ U kunt al een auto huren op Kos Airport vanaf 21 jaar.
√ Alle benodigde verzekeringen zijn inclusief.
√ Mogelijkheid om te eilandhoppen met het aanvragen van een one-way.
√ Koop voordelig het eigen risico af met onze No-Risk Garantie.
√ 24/7 persoonlijke service middels ons noodnummer.     

Speciaal voor members van Alamo.nl

Als member van Alamo kunt u profiteren van extra voordelen, waaronder 5% korting op alle prepaid autohuren en kosteloos annuleren tot 48 uur voor vertrek. De kosten voor ons lidmaatschap zijn eenmalig €17,50 en worden pas in rekening gebracht bij het maken van uw eerste boeking. Wilt u een auto huren op Kos Airport en direct profiteren van de 5% korting? Schrijf u dan in via deze link. U komt dan bij het aanmeldformulier op onze partnerwebsite Autoshuren.nl.

 Contactinformatie

 Openingstijden

Alamo logo
KOS INTL APT HIPPOCRATES
AIRPORT ROUNDABOUT
KOS, 85302 Griekenland

  2242307487
Maandag:
8:00 - 21:00
Dinsdag:
8:00 - 21:00
Woensdag:
8:00 - 21:00
Donderdag:
8:00 - 21:00
Vrijdag:
8:00 - 21:00
Zaterdag:
8:00 - 21:00
Zondag:
8:00 - 21:00

Wilt u autohuur tips zoals leuke routes en een welkomstkorting ontvangen? Ontvang vandaag al € 10,- korting op uw 1e boeking.