Logo Alamo.nl

Inloggen

Auto huren Kalamata Airport

Wilt u een auto huren in Kalamata voor uw vakantie in Griekenland? Dan bent u bij Alamo.nl voordelig uit. Een auto huren in Kalamata doet u namelijk inclusief de benodigde verzekeringen en een ongelimiteerd aantal kilometers. U kunt dus zoveel mogelijk kilometers rijden zonder dat u hierover achteraf een toeslag hoeft te betalen. U huurt altijd een betrouwbare en grondig gereinigde huurauto, zodat u veilig van uw autovakantie in Griekenland kunt genieten. Bovendien kunt u voor slechts €3,50 per dag uw eigen risico afkopen.

Auto huren in Kalamata

Kalamata is een grote stad op het schiereiland de Peloponnesos en is een ideale bestemming voor een heerlijke vakantie. Lange zandstranden, bosrijke bergen en het heuvelachtige binnenland vol olijfbomen zorgen voor een afwisselende en onvergetelijke roadtrip. Bovendien is dit deel van Griekenland nog niet ontdekt door de massa, waardoor u rustig van uw vakantie en de omgeving kunt genieten. Kies uit ons ruime aanbod huurauto’s. Van een compacte comfortabele huurauto tot bijvoorbeeld een minivan voor 7 personen.

Tip van een Alamo.nl medewerker

Zorg er altijd voor dat het limiet op uw creditcard hoog genoeg is. Dit heeft te maken met het feit dat het gebruikelijk is dat bij het ophalen van de huurauto borg wordt ingehouden op uw creditcard. Deze borg is ter dekking van het eigen risico, eventuele schade aan, of diefstal van de huurauto. Na het inleveren van de huurauto wordt dit bedrag binnen enkele werkdagen weer vrijgegeven.

Voordelen van Alamo.nl

√ U kunt een ongelimiteerd aantal kilometers rijden.
√ Het aanbod aan huurauto’s is groot en u mag uw eigen auto kiezen.
√ Het eigen risico kunt u al voor €3,50 per dag afkopen.
√ Een auto huren in Kalamata is inclusief benodigde verzekeringen.
√ Lokale en luchthaven toeslagen zijn inbegrepen.
√ Veel one-way mogelijkheden.
√ 30 jaar ervaring in autohuur en 24/7 bereikbaar in geval van nood.

Autoverhuur locatie Kalamata

Een auto huren in Kalamata gaat gemakkelijk via onze website. De autoverhuur locatie vindt u direct naast de aankomstterminal, nog binnen in het vliegveld. Vervolgens kunt u uw huurauto ophalen direct naast de hoofduitgang. U heeft dus geen shuttle nodig en kunt meteen wegrijden en van uw vakantie genieten. Ook kunt u eerst een gratis en vrijblijvende offerte aanvragen als u nog twijfelt over uw boeking. Indien u nog vragen heeft, neem dan contact op met onze customer service afdeling.

Wilt u autohuur tips zoals leuke routes en een welkomstkorting ontvangen? Ontvang vandaag al € 10,- korting op uw 1e boeking.