Logo Alamo.nl

Inloggen

Auto huren Kefalonia Airport

Gaat u binnenkort op vakantie naar Griekenland en wilt u een auto huren op Kefalonia? Boek dan nu voordelig uw huurauto bij Alamo.nl. Een auto boeken bij Alamo.nl is inclusief alle benodigde verzekeringen, zoals een schade-, diefstal- en aansprakelijkheidsverzekering. Bovendien zijn alle lokale en luchthaven toeslagen inbegrepen in de prijs en komt u niet voor onverwachte kosten te staan. Daardoor kunt u met een huurauto van Alamo.nl volledig verzekerd de weg op en ongelimiteerde kilometers rijden. Of u nu op zoek bent naar een auto voor het hele gezin of een comfortabele huurauto voor u en uw partner. Een auto huren op Kefalonia biedt u de vrijheid om het gehele eiland te verkennen.

Lees meer

Auto huren op Kefalonia

Wist u dat uw zelf de keuze kunt maken uit het aanbod van huurauto’s op Kefalonia? Maak een keuze uit een ruim aantal categorieën en selecteer de auto die past bij uw wensen. Heeft u bijvoorbeeld veel bagageruimte nodig of gaat u de bergen in, dan is het belangrijk om op basis hiervan de geschikte huurauto te kiezen. Daarnaast is het belangrijk dat u weet dat u uw eigen risico kunt afkopen. Voor maar €3,50 per dag kan u de No-Risk Garantie afsluiten en bent u verzekerd voor het eigen risico. Zo kan u zorgeloos genieten van u vakantie in Griekenland.

Tip van een Alamo.nl medewerker

Als u een auto huurt vanaf de luchthaven van Kefalonia, haalt u direct de huurauto op na het landen. Zo kan de vakantie gelijk beginnen! Een huurauto biedt de vrijheid om het eiland Kefalonia aan de Ionische zee te verkennen. Rijd met de huurauto richting Agia Efimia, een havenplaatsje in het noordwesten van het eiland. Dit is een centraal klein vissersdorpje met een ligplaats voor zeiljachten en een gezellige boulevard. Kortom, het is makkelijk om naar het vissersdorpje te rijden en zeker een bezoek waard!

Waarom via Alamo.nl een auto huren op Kefalonia?

√ Ruime keuze uit diverse huurauto’s in Griekenland.
√ U kunt al een auto huren op Kefalonia vanaf 21 jaar.
√ Ongelimiteerd aantal kilometers.
√ Voordelige tarieven inclusief alle benodigde verzekeringen.
√ Koop vooraf uw eigen risico af met onze No-Risk Garantie.

Ophaalpunt huurauto luchthaven Kefalonia

Als u aankomt op het vliegveld van Kefalonia kunt u na het ophalen van uw bagage, doorlopen richting de auto verhuurlocatie op de luchthaven. Deze kunt u vinden in de aankomsthal en kunt u herkennen aan de balie met het Alamo.nl logo erop. Vraag nu een vrijblijvende offerte aan of neem bij vragen contact op met de customer service. Bent u van plan om te gaan eilandhoppen in Griekenland? Naast een auto huren op Kefalonia kunt u ook een huurauto boeken voor onder andere de eilanden Zakynthos, Lefkas en Corfu.

 Contactinformatie

 Openingstijden

Alamo logo
KEFALONIA AIRPORT
KEFALONIA AIRPORT
KEFALONIA, 28100 Griekenland

  2671440060
Maandag:
8:00 - 21:00
Dinsdag:
8:00 - 21:00
Woensdag:
8:00 - 21:00
Donderdag:
8:00 - 21:00
Vrijdag:
8:00 - 21:00
Zaterdag:
8:00 - 21:00
Zondag:
8:00 - 21:00

Wilt u autohuur tips zoals leuke routes en een welkomstkorting ontvangen? Ontvang vandaag al € 10,- korting op uw 1e boeking.