Logo Alamo.nl

Inloggen

Auto huren Rome Railway Station

Rome is de culturele hoofdstad van Italië en bezit tal val bezienswaardigheden. Gaat u Rome bezoeken? Een auto huren op Rome Railway Station doet u voordelig en gemakkelijk op Alamo.nl. Met uw eigen huurauto heeft u de vrijheid om ook de schitterende omgeving van de stad te ontdekken en om andere leuke Italiaanse steden te bezoeken. Een auto huren in Rome is bij Alamo namelijk altijd inclusief ongelimiteerde kilometers en verzekeringen die u nodig heeft. Tevens kunt u heel voordelig uw eigen risico afkopen.

Lees meer

Ontdek Rome en de omgeving met een Alamo huurauto

Rome is een echte wereldstad vol Italiaanse charme en culturele hoogtepunten, zoals het Collosseum, het Pantheon en de Spaanse trappen. Wilt u nog een keer terug naar Rome? Vergeet dan niet om een muntje te gooien in de Trevifontein. De stad is een waar openluchtmuseum. U kunt een auto huren in Rome en eerst een aantal dagen de stad en de directe omgeving verkennen. Trek er vervolgens op uit met uw huurauto en verken de omliggende steden Florence en Napels of kom tot rust op een van de omliggende stranden.

Waarom via Alamo.nl een auto huren op Rome Railway Station?

√ Als u uw huurauto vooraf reserveert bent u verzekerd van een huurauto.
√ Een auto huren op Rome Railway Station is inclusief ongelimiteerde kilometers.
√ De benodigde verzekeringen zijn inclusief.
√ U kunt uw eigen risico al voor €3,50 per dag afkopen bij Alamo.nl.

Waar in Rome kan ik mijn Alamo huurauto ophalen?

U kunt uw auto gemakkelijk ophalen op Rome Railway Station. Op het treinstation vindt u de verhuurbalie van Enterprise/National/Alamo, waar uw autosleutels voor u klaarliggen. Teken hier het huurcontract en neem de auto in ontvangst. Uw vakantie kan beginnen! U kunt er ook voor kiezen om een auto te huren in Rome op een van de andere verhuurlocaties. Alamo.nl verhuurt namelijk ook auto’s op onder andere Rome Ciampino Airport, Rome Fiumicino Airport en in Rome downtown.

 Contactinformatie

 Openingstijden

Alamo logo
ROME CENTRAL RAIL STN
VIA GIOVANNI GIOLITTI 34
ROME, 00185 Italië

  0039064826140
Maandag:
8:00 - 20:00
Dinsdag:
8:00 - 20:00
Woensdag:
8:00 - 20:00
Donderdag:
8:00 - 20:00
Vrijdag:
8:00 - 20:00
Zaterdag:
8:00 - 20:00
Zondag:
8:00 - 20:00

  • Meld u aan voor de nieuwsbrief! Ontvang € 10,- korting op uw huurauto via Alamo.nl en blijf op de hoogte van onze aanbiedingen.
  •