Logo Alamo.nl

Inloggen

Auto huren Rome Fiumicino Airport

Bent u van plan om een mooie rondreis door Italië te maken? Een auto huren in Rome via Alamo.nl doet u gemakkelijk en voordelig. Begin uw reis in Rome en geniet van Italië op uw eigen tempo. Via Alamo.nl huurt u altijd een auto met ongelimiteerd aantal kilometers, waardoor u zonder extra toeslagen zoveel kilometers kunt rijden als u zelf wilt. Bovendien zijn alle benodigde verzekeringen inclusief in het voordelige prijstarief en kunt u voor slechts €3,50 per dag uw eigen risico afkopen. Het maakt niet uit of u alleen, met uw partner of met het hele gezin reist, dankzij het brede aanbod aan huurauto’s op Alamo.nl kunt u altijd een auto vinden die aan uw wensen voldoet.

Lees meer

Een auto huren in Rome

Rome, de hoofdstad van Italië, herbergt schitterende monumenten zoals het Colosseum, het Pantheon, het Forum Romanum en de Trevifontein. Ook in de omgeving van Rome is veel te beleven. Een auto huren in Rome geeft u de vrijheid om zelf te bepalen waar u heengaat. Rijd bijvoorbeeld met uw grondig gereinigde huurauto naar Ostia Antica, de oude havenplaats van Rome. Het grootste gedeelte van deze stad is bewaard gebleven en wordt gezien als één van de best bewaarde Romeinse steden in Italië.  Als u van natuur houdt, rijd dan met uw huurauto in iets minder dan een uur naar Parco Naturale Regionale di Bracciano.

Tip van Alamo.nl medewerker Nina

Maak een roadtrip door Italië en geniet van alles wat dit prachtige land u te bieden heeft. U kunt een auto huren in Rome en deze op een andere locatie in Italië inleveren, u maakt dan een one-way. Rijd vanuit Rome naar Milaan en bezoek de steden Florence, Pisa, Bologna en Venetië. Vergeet onderweg niet te genieten van het Italiaanse landschap. Neem voor meer informatie over one-ways contact op met één van onze medewerkers.

Voordelen autoverhuurder Alamo.nl

√ Geen toeslag voor extra kilometers.
√ Voor slechts €3,50 per dag koopt u uw eigen risico af.
√ De benodigde verzekeringen zijn inclusief.
√ Een auto huren in Rome kan vanaf 19 jaar.
√ Reserveer uw huurauto vooraf en u bent verzekerd van een huurauto.

Ophaalpunt in Rome

Als u aankomt op de luchthaven van Rome Fiumicino, loop dan naar de balie van Enterprise. Hier tekent u het huurcontract en ontvangt u de sleutels van uw Alamo huurauto. Daarnaast kunt u ook een auto huren in Rome op de volgende locaties: Rome Ciampino Airport, Rome Railway Station en Rome Via Veneto. Wilt u ook een auto huren in Italië? Vraag via onze website een vrijblijvende autohuur offerte aan.

 Contactinformatie

 Openingstijden

Alamo logo
ROME FIUMICINO AIRPORT
LEONARDO DA VINCI EPUA 2 TOWER
FIUMICINO-ROMA, 00054 Italië

  00390665953615
Maandag:
7:00 - 23:59
Dinsdag:
7:00 - 23:59
Woensdag:
7:00 - 23:59
Donderdag:
7:00 - 23:59
Vrijdag:
7:00 - 23:59
Zaterdag:
7:00 - 23:59
Zondag:
7:00 - 23:59

Wilt u autohuur tips zoals leuke routes en een welkomstkorting ontvangen? Ontvang vandaag al € 10,- korting op uw 1e boeking.