Logo Alamo.nl

Inloggen

Auto huren Rome Fiumicino Airport

Bent u van plan om een mooie rondreis door Italië te maken? Een auto huren in Rome via Alamo.nl is gemakkelijk en snel. Begin uw reis in Rome en geniet van Italie in uw eigen tempo. Om het voor u makkelijk te maken heeft Alamo in Rome vier verhuurlocaties, waarvan twee airportlocaties, één railwaylocatie en één locatie downtown. Via Alamo.nl huurt u altijd een auto met ongelimiteerd aantal kilometers, waardoor u zonder extra toeslagen zoveel kilometer kunt rijden als u zelf wilt. Bovendien zijn alle benodigde verzekeringen inclusief in het voordelige prijstarief en kunt u voor slechts €3,50 per dag op Alamo.nl uw eigen risico afkopen. Het maakt niet uit of u alleen, met uw partner of met het hele gezin reist, dankzij het brede aanbod aan huurauto’s op Alamo.nl kunt u bijna altijd een auto vinden die aan uw wensen voldoet.

Lees meer

Beleef Rome en omgeving met een Alamo huurauto

Rome is een prachtige en historische stad in Italië. De hoofdstad van Italië herbergt schitterende monumenten zoals het Colosseum, het Pantheon, het Forum Romanum en de Trevifontein. Wilt u zien waar de paus woont? Bezoek dan het Vaticaanstad, de kleinste staat ter wereld die middenin Rome ligt. Ook in de omgeving van Rome is veel te beleven. Rijd bijvoorbeeld met uw huurauto naar Ostia Antica, de oude havenplaats van Rome. Het grootste gedeelte van deze stad is bewaard gebleven en opgegraven en wordt gezien als één van de best bewaarde Romeinse steden in Italië. Combineer een bezoekje aan Ostia Antica met een stranddag! Als u van natuur houdt, rijd dan met uw huurauto in iets minder dan een uur naar Parco Naturale Regionale di Bracciano en maak een prachtige boswandeling in dit natuurpark.

Tip van een Alamo.nl medewerker

Maak een roadtrip door Italië en geniet van alles wat dit prachtige land u te bieden heeft. Rijd vanuit Rome naar Milaan en bezoek de steden Florence, Pisa, Bologna en Venetië. Vergeet onderweg niet te genieten van het Italiaanse landschap. Als u wilt kunt u uw Alamo huurauto inleveren in Milaan. Neem voor meer informatie over one-ways contact op met één van onze medewerkers.

Waarom via Alamo.nl een auto huren in Rome?

√ Geen toeslag voor extra kilometers.
√ Voor slechts €3,50 per dag koopt u uw eigen risico af.
√ De benodigde verzekeringen zijn inclusief.
√ Een auto huren in Rome vanaf 19 jaar.
√ Reserveer uw huurauto vooraf en u bent verzekerd van een huurauto.

Ophaalpunt in Rome

Als u aankomt op de luchthaven van Rome Fiumicino, loop dan naar de balie van Enterprise (dit is een Drive Alliance Partner). Hier tekent u het huurcontract en ontvangt u de sleutels van uw Alamo huurauto. Uw vakantie in Italië kan beginnen! Tevens kunt u een auto huren in Rome op de volgende locaties: Rome Ciampino Airport, Rome Railway Station en Rome Via Veneto. Wilt u ook een auto huren in Rome? Vraag via onze website een vrijblijvende autohuur offerte aan.

 Contactinformatie

ROME FIUMICINO AIRPORT
LEVEL 4 PALAZZINA EPUA 2
FIUMICINO-ROMA, 00054 Italië

  00390665953615

 Openingstijden

Maandag:
8:00 - 20:00
Dinsdag:
8:00 - 20:00
Woensdag:
8:00 - 20:00
Donderdag:
8:00 - 20:00
Vrijdag:
8:00 - 20:00
Zaterdag:
8:00 - 20:00
Zondag:
8:00 - 20:00
  • Meld u aan voor de nieuwsbrief! Ontvang € 10,- korting op uw huurauto via Alamo.nl en blijf op de hoogte van onze aanbiedingen.