Logo Alamo.nl

Inloggen

Auto huren Rome Ciampino Airport

Gaat u op vakantie naar Italië? Dan kunt u via Alamo.nl voordelig een auto huren op Rome Ciampino. Begin uw reis in Rome en geniet van Italië met uw eigen huurauto. U huurt altijd een auto met ongelimiteerde kilometers. Bovendien zijn alle benodigde verzekeringen inclusief in het voordelige prijstarief en kunt u voor slechts €3,50 per dag uw eigen risico afkopen. Kies uit ons ruime aanbod huurauto’s. Van een compacte comfortabele huurauto tot bijvoorbeeld een minivan voor 7 personen.

Lees meer

Auto huren op Rome Ciampino

Een auto huren op Rome Ciampino is ook de ideale manier om niet alleen de stad zelf, maar ook de prachtige omgeving te ontdekken. Trek er met uw huurauto op uit naar nabijgelegen bezienswaardigheden. Bijvoorbeeld de Via Appia Antica, één van de oudste wegen van Rome. Deze weg loopt dwars door de mooie natuur, net buiten de stad. Ook kunt u vanuit Rome eenvoudig en veilig rijden naar andere steden met Italiaanse charme, zoals Napels en Florence. Het voordeel van een huurauto is dat u enkel met uw eigen reisgezelschap onderweg bent en uw eigen route en tempo kunt bepalen.

Tip van een Alamo.nl medewerker

U kunt ook een auto huren op Rome Ciampino en deze op een andere locatie in Italië inleveren, u maakt dan een one-way. Maak een roadtrip door Italië en geniet van alles wat dit prachtige land u te bieden heeft. Rijd vanuit Rome naar Milaan en bezoek onder andere de bruisende steden Florence, PisaBologna en Venetië. Vergeet onderweg niet te genieten van het Italiaanse landschap. Neem voor meer informatie over one-ways contact op met één van onze medewerkers.

Voordelen Alamo.nl

√ Als u uw huurauto vooraf reserveert bent u verzekerd van een huurauto.
√ U huurt met een ongelimiteerd aantal kilometers.
√ De benodigde verzekeringen zijn inclusief.
√ U kunt uw eigen risico al voor €3,50 per dag afkopen bij Alamo.nl.
√ Een auto huren op Rome Ciampino kan vanaf 19 jaar.
√  Uw huurauto wordt altijd grondig gereinigd en gedesinfecteerd, zodat u veilig een auto kunt huren.

Ophaalpunt Rome Ciampino

Wilt u ook een auto huren op het vliegveld Ciampino? Maak dan eenvoudig een boeking of vraag een offerte aan. Als u aankomt op de luchthaven Rome Ciampino volg dan de borden naar de autoverhuur balie van Enterprise. Hier tekent u het huurcontract en ontvangt u de sleutels van uw Alamo huurauto. Daarnaast heeft Alamo in Rome nog drie andere verhuurlocaties: Rome Fiumicino AirportRome Railway station en Rome Via Veneto.

 Contactinformatie

 Openingstijden

Alamo logo
ROME CIAMPINO AIRPORT
AEROPORTO G B PASTINE
ROME, 00043 Italië

  00390665959475
Maandag:
8:00 - 23:00
Dinsdag:
8:00 - 23:00
Woensdag:
8:00 - 23:00
Donderdag:
8:00 - 23:00
Vrijdag:
8:00 - 23:00
Zaterdag:
8:00 - 23:00
Zondag:
8:00 - 23:00

Wilt u autohuur tips zoals leuke routes en een welkomstkorting ontvangen? Ontvang vandaag al € 10,- korting op uw 1e boeking.