Logo Alamo.nl

Inloggen

Auto huren Rome Ciampino Airport

Gaat u op vakantie naar Italië? Dan kunt u via Alamo.nl voordelig een auto huren op Rome Ciampino. Italië wordt vanwege de langgerekte vorm ook wel de laars van Europa genoemd. Het land telt bijna zestig miljoen inwoners en heeft een rijke historie, heerlijk eten en de natuur is ongekend mooi. De hoofdstad van dit prachtige land is Rome en is makkelijk te bereiken door te vliegen op Rome Ciampino Airport of Rome Fiumicino Airport

Lees meer

Beleef Rome en omgeving met een Alamo huurauto

Een auto huren op Rome Ciampino is ook de ideale manier om niet alleen de stad zelf, maar ook de prachtige omgeving te ontdekken. Trek er met uw huurauto op uit naar nabijgelegen bezienswaardigheden. De Via Appia Antica is één van de oudste wegen van Rome. Deze weg loopt dwars door de mooie natuur, net buiten de stad. Bekijk het wereldberoemde Aquaduct Park en de Catacomben. Ook kunt u vanuit Rome eenvoudig en veilig rijden naar andere steden met Italiaanse charme, zoals Napels en Florence. Met een huurauto via Alamo.nl beschikt u over een ongelimiteerd aantal kilometers waardoor de mogelijkheden een huurauto onbegrensd zijn. Bovendien kunt u ook uw huurauto inleveren op een andere locatie dan waar u deze heeft opgehaald. U maakt dan een zogeheten one-way.

Tip van een Alamo.nl medewerker

Een aanrader is een bezoek aan het Piazza del Popolo. Er zijn diverse lunchtentjes aan dit plein of in één van de straatjes gevestigd. Ga naar binnen bij het Santa Maria del Popolo, waar werken van Bernini en Caravaggio tentoon worden gesteld. Vervolgens kunt u de trappen beklimmen. Vanaf het balkon heeft u een prachtig uitzicht over de stad en kunt u een wandeling maken door het naastgelegen park. Aan de andere kant van het park bevind zich Galleria Borghese, een absolute aanrader. Dit museum met werken van oude meesters als Bernini, Caravaggio, Titian en Raphael wordt drukbezocht, daarom is het verstandig om vooraf kaartjes te reserveren.

Waarom via Alamo.nl een auto huren op Rome Ciampino?

√ Als u uw huurauto vooraf reserveert bent u verzekerd van een huurauto.
√ Ongelimiteerd aantal kilometers.
√ De benodigde verzekeringen zijn inclusief.
√ U kunt uw eigen risico al voor €3,50 per dag afkopen bij Alamo.nl.
√ Een auto huren op Rome Ciampino kan vanaf 19 jaar.

Ophaalpunt Rome Ciampino

Wilt u ook een auto huren op Rome Ciampino? Maak dan eenvoudig een boeking of vraag een offerte aan. Als u aankomt op de luchthaven Rome Ciampino volg dan de borden naar de balie van Enterprise. Dit is een Drive Alliance Partner. Hier tekent u het huurcontract en ontvangt u de sleutels van uw Alamo huurauto. Daarnaast heeft Alamo in Rome nog drie andere verhuurlocaties: Rome Fiumicino Airport, Rome Railway station en Rome Via Veneto.

 Contactinformatie

ROME CIAMPINO AIRPORT
AEROPORTO G B PASTINE
ROME, 00043 Italië

  00390665959475

 Openingstijden

Maandag:
8:00 - 23:00
Dinsdag:
8:00 - 23:00
Woensdag:
8:00 - 23:00
Donderdag:
8:00 - 23:00
Vrijdag:
8:00 - 23:00
Zaterdag:
8:00 - 23:00
Zondag:
8:00 - 23:00
  • Meld u aan voor de nieuwsbrief! Ontvang € 10,- korting op uw huurauto via Alamo.nl en blijf op de hoogte van onze aanbiedingen.