Logo Alamo.nl

Inloggen

Auto huren Napels Airport

Bent u van plan om het zuiden van Italië te ontdekken? Reserveer dan nu uw huurauto op Alamo.nl en begin uw reis in Napels. Een auto huren in Napels via Alamo.nl is snel en eenvoudig geregeld. Ontdek de stad waar de pizza Margherita zijn oorsprong heeft gevonden. Kom tot rust aan de Golf van Napels en verken de regio Campanië. Bij Alamo.nl huurt u altijd een auto met ongelimiteerd aantal kilometers en bovendien zijn de benodigde verzekeringen inclusief, zodat u zonder zorgen de weg op kunt. Voor slechts €3,50 per dag koopt u uw eigen risico af. Het brede aanbod aan huurauto’s zorgt ervoor dat er voor zowel kleine als grote reisgezelschappen huurauto’s zijn die aan uw wensen voldoen.

Lees meer

Een auto huren in Napels

Napels is na Rome en Milaan de grootste stad van Italië. De stad is zuidelijk gelegen en staat bekend om zijn rijke geschiedenis, kunst, cultuur en de Napolitaanse keuken. De stad grenst aan de Golf van Napels en ligt op zo’n 25 kilometer rijden van de vulkaan de Vesuvius. Een auto huren in Napels om vervolgens een uitstapje te maken naar Pompeï is dus een uitstekend idee. Met uw eigen goedkope huurauto bepaalt u zelf waar u gaat en staat. Uw huurauto wordt altijd grondig gereinigd en gedesinfecteerd, zodat u veilig een auto kunt huren.

Tip van Alamo.nl medewerker Nina

Maak een roadtrip van het zuiden van Italië naar het noorden. En bezoek daarbij de grote steden Rome en Florence. Eindig uw roadtrip in Milaan. U kunt een auto huren in Napels en deze namelijk op een andere locatie in Italië inleveren, zoals Milaan. U maakt dan een one-way. Het is een reis van ruim 830 kilometer, maar omdat u bij Alamo een auto huurt met een ongelimiteerd aantal kilometers maakt dit niet uit. Neem voor meer informatie over one-ways contact op met één van onze medewerkers.

Voordelen autohuur via Alamo.nl

√ Een auto huren in Napels is inclusief de benodigde verzekeringen.
√ Geen toeslag voor extra kilometers.
√ Voor slechts €3,50 per dag kunt u uw eigen risico afkopen.
√ U bent verzekerd van een huurauto als u deze vooraf huurt.
√ 24/7 noodnummer, waardoor u altijd iemand kan bereiken in geval van nood.

Autoverhuur locatie in Napels

Als u aankomt op de luchthaven van Napels, volg dan de borden naar de balie van Enterprise. Hier handelt u met onze medewerker het papierwerk af en neemt u de autosleutels in ontvangst. Uw vakantie in het mooie Italië kan direct beginnen! Wilt u ook een auto huren in Napels? Vraag dan via onze website een vrijblijvende autohuur offerte aan. Onze ervaren medewerkers helpen u graag verder.

 Contactinformatie

 Openingstijden

Alamo logo
NAPLES CAPODICHINO ARPT
VIALE UMBERTO MADDALENA N. 21
NAPLES, 80144 Italië

  00390817518899
Maandag:
8:00 - 23:00
Dinsdag:
8:00 - 23:00
Woensdag:
8:00 - 23:00
Donderdag:
8:00 - 23:00
Vrijdag:
8:00 - 23:00
Zaterdag:
8:00 - 23:00
Zondag:
8:00 - 23:00

Wilt u autohuur tips zoals leuke routes en een welkomstkorting ontvangen? Ontvang vandaag al € 10,- korting op uw 1e boeking.