Logo Alamo.nl

Inloggen

Auto huren Rijeka Airport

Wilt u een auto huren in Rijeka voor uw vakantie in Kroatië? Dan bent u bij Alamo.nl voordelig uit. Een auto huren in Rijeka is namelijk inclusief de benodigde verzekeringen en ongelimiteerde kilometers. U kunt dus zoveel mogelijk kilometers rijden zonder dat u hierover achteraf een toeslag hoeft te betalen. U huurt altijd een betrouwbare en grondig gereinigde huurauto, zodat u veilig van uw autovakantie in Kroatië kunt genieten. Bovendien kunt u voor slechts €3,50 per dag uw eigen risico afkopen. Kies uit ons ruime aanbod huurauto’s. Van een compacte comfortabele huurauto tot bijvoorbeeld een minivan voor 7 personen.

Lees meer

Auto huren in Rijeka

Rijeka is de grootste havenstad van Kroatië en een culturele stad waar u gemakkelijk een paar dagen kunt verblijven. U kunt een auto huren in Rijeka en vanaf daar de Kroatische kust ontdekken. Reis bijvoorbeeld naar Pula of helemaal naar Dubrovnik, waarbij u de gezellige kuststeden Zadar en Split aandoet. Of breng een bezoek aan Zagreb en de schitterende Plitvicemeren. Het voordeel van een huurauto is dat u enkel met uw eigen reisgezelschap onderweg bent en uw eigen route en tempo kunt bepalen. Lees de hoogtepunten van Kroatië in onze blog. Wilt u uw huurauto op een andere locatie weer inleveren? Lees alles over het maken van een one-way en de mogelijkheden.

Tip van een Alamo.nl medewerker

Zorg er altijd voor dat het limiet op uw creditcard hoog genoeg is. Dit heeft te maken met het feit dat het gebruikelijk is dat bij het ophalen van de huurauto er borg wordt ingehouden op uw creditcard. Deze borg is ter dekking van het eigen risico, eventuele schade aan, of diefstal van de huurauto. Na het inleveren van de huurauto wordt dit bedrag binnen enkele werkdagen weer vrijgegeven. Als u ook tijdens uw vakantie andere uitgaven met uw creditcard wilt bekostigen, is het handig om hier rekening mee te houden.

Voordelen van Alamo.nl

  • U kunt een ongelimiteerd aantal kilometers rijden.
  • Het aanbod aan huurauto’s is groot en u mag uw eigen auto kiezen.
  • Het eigen risico kunt u al voor €3,50 per dag afkopen.
  • Een auto huren in Rijeka is inclusief benodigde verzekeringen.
  • Lokale en luchthaven toeslagen zijn inbegrepen.
  • 30 jaar ervaring in autohuur en 24/7 bereikbaar in geval van nood.

Autoverhuurlocatie Rijeka airport

De ophaallocatie in Rijeka ligt op de luchthaven in de terminal. U hoeft dus geen shuttle service te gebruiken. Behalve een auto huren in Rijeka, kunt u ook op de meeste andere populaire bestemmingen in Kroatie een huurauto ophalen. Bijvoorbeeld in Zagreb, Dubrovnik en Pula. Als u vragen heeft staat onze ervaren customer service voor u klaar. Heeft u tijdens uw vakantie een probleem buiten openingstijd? Neem dan contact met ons op via ons noodnummer. Een van onze eigen medewerkers neemt dan de telefoon voor u op.

 Contactinformatie

 Openingstijden

Alamo logo
RIJEKA AIRPORT
AIRPORT TERMINAL OMISALJ
RIJEKA, 51513 Kroatië

  00385993366660
Maandag:
7:00 - 23:00
Dinsdag:
7:00 - 23:00
Woensdag:
7:00 - 23:00
Donderdag:
7:00 - 23:00
Vrijdag:
7:00 - 23:00
Zaterdag:
7:00 - 23:00
Zondag:
7:00 - 23:00

Wilt u autohuur tips zoals leuke routes en een welkomstkorting ontvangen? Ontvang vandaag al € 10,- korting op uw 1e boeking.