Logo Alamo.nl

Inloggen

Auto huren Trondheim Airport

Op Trondheim Airport kunt u via Alamo.nl momenteel geen auto huren. Ons aanbod autoverhuur locaties wordt regelmatig uitgebreid. Zodra wij huurauto’s op Trondheim Airport aanbieden, vindt u op deze pagina meer informatie.

Lees meer

Gaat u binnenkort op vakantie naar Trondheim in Noorwegen? U kunt via Alamo.nl voordelig een auto huren in Trondheim. Ook in Trondheim gaat u verzekerd de weg op en hoeft u zich geen zorgen te maken over het aantal kilometers dat u rijdt. Zo kunt u zorgeloos genieten van uw reis met een Alamo huurauto. Trondheim wordt gezien als de derde stad van Noorwegen en beschikt over een schat aan historie. Trondheim is een levendige haven- en industriestad maar ook een echte studentenstad. In de omgeving van Trondheim is veel te bezichtigen zoals het monnikeneiland of het nationale park Skarvan og Roltdalen. Huur via Alamo.nl een kleine compacte auto voor u en uw partner of een minivan voor het hele gezin. Heeft u veel bagage? Kies dan voor een comfortabele stationwagon met meer ruimte voor uw koffers.

Ontdek Trondheim en omgeving met een Alamo huurauto

Trondheim is een levendige stad waar veel te ontdekken is. Trondheim herbergt de diepe geschiedenis van Noorwegen. De Nidaros-domkerk is daarvan een goed voorbeeld met haar indrukwekkende verschijning. Het centrum van Trondheim is gezellig en intiem met een ruim aanbod aan restaurants, cafes en leuke winkeltjes. In de wijk Bakklandet kunt u de voormalige arbeiderswoningen van de buitenkant bezichtigen, die allen van elkaar verschillen. Vanaf de oude stadsburg heeft u fantastisch uitzicht over de rivier met oude pakhuizen. De brug dateert uit 1861 en wordt ook wel de gelukspoort genoemd. Waarschijnlijk is deze brug het meest gefotografeerde onderwerp in Trondheim. In de directe omgeving van Trondheim ligt het populaire recreatiegebied Bymarka. Bymarka ligt op ongeveer 10 km ten westen van Trondheim en is goed bereikbaar met uw huurauto. Hier treft u bossen, prachtige moerassen en het is een uitstekende wandelgebied. Tijdens de wintermaanden zijn er diverse wintersport activiteiten te ondernemen. In circa 30 minuten rijdt u naar een ander populair recreatiegebied genaamd Strindmarka dat tussen Jonsvatnet en Nidelva ligt. In de bosgebieden rondom Trondheim zijn er voldoende parkeergelegenheden.

Tip van een Alamo.nl medewerker

Voor een heerlijke lunch is het café Baklandet Skydssation een ware aanrader. Dit café werd in 2012 door National Geopraphic zelf uitgeroepen tot het beste café ter wereld. Het café vindt u in het oude centrum van Trondheim. De sfeer is werkelijk uniek te noemen en daarom alleen al een bezoekje waard. De Food Hall Mathall in Trondheim is een andere culinaire ontmoetingsplek, waar vooral veel lokale en biologische geteelde producten worden aangeboden. Voor een lekker ontbijt, lunch of diner kunt u hier zeker terecht.

Waarom via Alamo.nl een auto huren in Trondheim?

√ U bent verzekerd van een huurauto als u deze vooraf huurt
√ Ongelimiteerd aantal kilometers
√ Voor slechts €3,50 per dag kunt u uw eigen risico afkopen
√ U kunt al een auto huren in Trondheim vanaf 19 jaar.
√ Het voordelige prijstarief is inclusief de benodigde verzekeringen

Uw huurauto ophalen op Trondheim Airport

Uw huurauto haalt u op bij de balie van Enterprise (dit is een Drive Alliance Partner). Wanneer u na aankomst het gebouw verlaat gaat u rechts af. Loop rechtdoor richting het parkeergebouw. Wanneer u aan het eind van het gebouw bent loopt u naar binnen, na 50 meter vindt u ons aan de rechterkant. Voor het ophalen van de auto op de luchthaven van Trondheim hoeft u geen shuttle te nemen. U tekent het huurcontract en ontvangt vervolgens de sleutels van uw Alamo huurauto.

Wilt u autohuur tips zoals leuke routes en een welkomstkorting ontvangen? Ontvang vandaag al € 10,- korting op uw 1e boeking.