Logo Alamo.nl

Inloggen

Auto huren Orange County Airport

Wilt u een auto huren in Orange County en uw rondreis starten in Californië? Boek dan nu uw huurauto bij Alamo.nl met voordelig All-In prijstarief. Bij Alamo.nl huurt u altijd een auto in Amerika met ongelimiteerde kilometers en alle benodigde verzekeringen, zoals diefstal, schade en aansprakelijkheid. Bekijk ook de one-way mogelijkheden en lever u huurauto in op een andere locatie in Californië. Dit kan bijvoorbeeld in San Francisco, Los Angeles of San Diego. Ook een auto huren in Orange County? Vraag dan nu uw vrijblijvende offerte aan!

Auto huren in Orange County

Een auto huren in Orange County is een goed startpunt van uw rondreis door Californië! Nadat u bent aangekomen op de luchthaven, kunt u uw huurauto ophalen en richting het hotel of de verblijfslocatie in Los Angeles rijden. Daarnaast kunt u er ook voor kiezen om met de huurauto richting de nationale parken, zoals Yosemite of Redwood National Park te rijden. Ook kunt u richting de staten Nevada of Arizona rijden. Kortom, er is genoeg te zien en te ontdekken met de auto in het westen van Amerika.

Tip van een Alamo.nl medewerker

Bent u van plan om met meerdere bestuurders in de huurauto te rijden? Kies dan voor het Gold pakket van Alamo.nl. Met het Gold pakket kunt u namelijk voordelig 3 extra bestuurders toevoegen aan het huurcontract ter plaatse op de verhuurlocatie. Daarnaast krijgt u bij het Gold pakket een gratis tank brandstof, waardoor u de huurauto met een lege tank weer mag inleveren. Wilt u ook gebruikmaken van het Gold Pakket? Vraag dan nu een offerte aan of neem contact op met de customer service.

Waarom bij Alamo.nl huren?

√ Grote diversiteit aan huurauto’s en zelf de keuze
√ Tarieven zijn inclusief lokale- en luchthavenbelastingen
√ Alle benodigde verzekeringen zijn inclusief
√ Ook inclusief ongelimiteerd kilometers rijden
√ Ontdek alle one-way mogelijkheden

Waar haalt u uw huurauto op?

Het ophalen van uw huurauto is vrij gemakkelijk en mogelijk op elke luchthaven van Californië! Als u aankomt op het vliegveld van Orange County kunt u de borden volgen naar de bagage claim. Vervolgens loopt u een verdieping naar beneden. Tegenover de bagage claim vindt u de Alamo balie en na het tekenen van het huurcontract worden de sleutels aan u overhandigd. Hierdoor kan de vakantie meteen beginnen! Wilt u ook een auto huren in County Orange, maar hebt u nog vragen? Neem dan contact op met de customer service. Zij staan u graag te woord!

 Contactinformatie

 Openingstijden

Alamo logo
JOHN WAYNE ARPT
19051 AIRPORT WAY NORTH
SANTA ANA, (CA), 92707 USA

  8888266893
Maandag:
6:00 - 23:30
Dinsdag:
6:00 - 23:30
Woensdag:
6:00 - 23:30
Donderdag:
6:00 - 23:30
Vrijdag:
6:00 - 23:30
Zaterdag:
6:00 - 23:30
Zondag:
6:00 - 23:30

Wilt u autohuur tips zoals leuke routes en een welkomstkorting ontvangen? Ontvang vandaag al € 10,- korting op uw 1e boeking.