Logo Alamo.nl

Inloggen

Auto huren in Zuidwest-Amerika

Wilt u een auto huren in Zuidwest-Amerika voor een onvergetelijke rondreis? Combineer de bekende Amerikaanse steden zoals Las Vegas en Los Angeles met gevarieerde flora en fauna in de bekende nationale parken. Bij Alamo.nl kunt u bijna elke gewenste route rijden door verschillende verhuurlocaties met elkaar te combineren. En in veel gevallen hoeft u niets extra te betalen voor een one-way! Of u nu een grote en luxe SUV wilt huren of graag een kleiner model wenst, Alamo.nl heeft een ruim assortiment aan auto’s.

Californië

Wordt Californië de startplaats van uw reis? Een auto huren in Californië kan op heel veel verschillende plaatsen. Welke verhuurlocatie u ook kiest, als u een one-way maakt binnen Californië, betaalt u bij Alamo.nl geen drop-off kosten. Voor de internationale luchthavens van o.a. Los Angeles, San Francisco en San Diego geldt tevens dat u geen creditcard in uw bezit hoeft te hebben. U kunt hier een auto huren door middel van een cash borgstelling. Wilt ook graag de nationale parken van Californië bezoeken? Lees hier meer over onze favorieten.

Nevada

Wilt u uw huurauto ophalen of juist inleveren in Las Vegas? Dit kan op de internationale luchthaven net buiten de stad. Het voordeel van deze verhuurlocatie is dat u geen drop-off kosten hoeft te betalen bij een one-way met verhuurlocaties in Californië, zoals San Francisco of Los Angeles. Vanuit Las Vegas kunt u met de auto prachtige dagtrips maken naar Lake Mead of Valley of Fire. Voor de verhuurlocatie op de luchthaven heeft u geen creditcard nodig, omdat een contante borgstelling ook mogelijk is. Nevada heeft naast Las Vegas ook de mogelijkheid om een auto te huren in Reno.

Utah

Bij een rondreis door het Zuidwesten van Amerika mag een bezoek aan Utah niet ontbreken. In Utah vindt u veel prachtige nationale parken, zoals Zion, Bryce Canyon en Arches. Alle drie zijn goed te combineren in een roadtrip. Spendeer enkele dagen in elk park en ervaar een prachtige zonsopgang in de ochtend of sterrenhemel in de nacht. Andere aanraders in deze staat zijn Dead Horse Point en Antilope Island. Een auto huren in Utah kan bij de verhuurlocaties in Moab of Salt Lake City.

Arizona

In het noordwesten van de staat Arizona vindt u het iconische Grand Canyon National Park. De canyon is maar liefst 450 kilometer lang verdeelt in de South Rim, welke het hele jaar open is, en North Rim. Het is een aanrader om de Rim te verkennen per huurfiets, zodat je veel meer kan zien. Een andere beroemde bezienswaardigheid is Monument Valley op de grens bij Utah. Bij Alamo.nl kunt u een auto huren in Arizona bij de verhuurlocaties in Flagstaff en Phoenix.

New Mexico

In New Mexico kunt u zich al volledig wanen in de Mexicaanse cultuur. Er wordt veel Spaans gesproken en u zult verschillende Mexicaanse gerechten op de kaart terugvinden. Hoewel men het niet snel verwacht, is het landschap in New Mexico is heel divers. U vindt er grote dorre vlaktes, maar ook hoge bergen, blauwe meren, indrukwekkende grotten en velden vol met wilde bloemen. Een auto huren in New Mexico kan bij de verhuurlocatie in Albuquerque.

  • Meld u aan voor de nieuwsbrief! Ontvang € 10,- korting op uw huurauto via Alamo.nl en blijf op de hoogte van onze aanbiedingen.
  •