Logo Alamo.nl

Inloggen

Auto huren Tucson Airport

Wilt u een auto huren in Tucson en vanaf de airport uw rondreis starten door de staat Arizona? Boek dan nu gemakkelijk en snel uw huurauto bij Alamo.nl vanwege de voordelige tarieven. Wist u dat bij het huren van een auto bij Alamo.nl alle benodigde verzekeringen en ongelimiteerde kilometers zijn inbegrepen? Daarnaast kunt u er ook voor kiezen om een one-way te maken en de huurauto in te leveren op een andere locatie, zoals Las Vegas, San Diego of Los Angeles. Ook een auto huren in Tucson? Vraag dan nu een vrijblijvende offerte aan en ontdek te mogelijkheden!

Lees meer

Een auto huren in Tucson vanaf de luchthaven

De stad Tucson is één van de grootste steden van de staat Arizona en wordt omgeven door vijf bergketens. De directe omgeving van Tucson leent zich uitstekend voor wandelingen, bijvoorbeeld in het Saguaro National Park. In dit natuurgebied groeit de Saguaro, een reuzencactus die wel 15 meter hoog kan worden. Deze cactussen kunt u ook bewonderen vanuit de auto, vanaf de verharde Cactus Forest Drive. Een auto huren in Tucson biedt u ook de mogelijkheid om met de auto richting de indrukwekkende landschappen, zoals de de Grand Canyon, Monument Valley en een stukje van de Rocky Mountains.

Een tip van een Alamo.nl medewerker

Als u een auto huurt om een rondreis te maken door Amerika, is het handig als u tijdens het boeken kiest voor het Gold Pakket. Met dit pakket kunt u extra bestuurders toevoegen en krijgt u een gratis volle tank mee. Dit betekent dan u op locatie niks extra hoeft te betalen voor het toevoegen van bestuurders en dat u de huurauto met een lege tank weer kunt inleveren. Wees voorbereid en lees meer over het Gold Pakket bij Alamo.nl.

Waarom via Alamo.nl een auto huren?

√ Alle benodigde verzekeringen zijn inclusief
√ Ruim aanbod huurauto’s en zelf uw auto kiezen
√ Een auto huren in Tucson is altijd met ongelimiteerd kilometers
√ Auto verhuurlocaties op de luchthaven, maar ook in de stad
√ Een auto huren ter plaatse is vaak duurder

Waar in Tucson kan ik mijn huurauto ophalen?

De Alamo verhuurbalie vindt u op het vliegveld van Tucson bij de autoverhuurbalies. U dient altijd uw paspoort, autohuur voucher en creditcard bij u te hebben bij het ophalen van uw auto. Wanneer het papierwerk is afgerond, ontvangt u de sleutels van uw huurauto. Het centrum van Tucson is ongeveer 7 kilometer rijden vanaf het vliegveld. Wilt u ook een auto huren in Tucson? Maak eenvoudig of vraag een vrijblijvende offerte aan. Ook kunt u contact opnemen met de customer service.

 Contactinformatie

 Openingstijden

Alamo logo
TUCSON INTL ARPT
7275 S TUCSON BLVD STE 115
TUCSON, (AZ), 85756 USA

  8443709822
Maandag:
5:00 - 23:59
Dinsdag:
5:00 - 23:59
Woensdag:
5:00 - 23:59
Donderdag:
5:00 - 23:59
Vrijdag:
5:00 - 23:59
Zaterdag:
5:00 - 23:59
Zondag:
5:00 - 23:59

Wilt u autohuur tips zoals leuke routes en een welkomstkorting ontvangen? Ontvang vandaag al € 10,- korting op uw 1e boeking.