Logo Alamo.nl

Inloggen

Auto huren Kos Downtown

Wilt u een auto huren in Kos om gemakkelijk de mooiste plekjes van het eiland te zien? Huur dan eenvoudig uw huurauto bij Alamo.nl en geniet optimaal tijdens uw vakantie in het zonovergoten Griekenland. Een auto huren in Kos doet u bij ons middels een all-inclusive tarief. Dit betekent dat u zich geen zorgen hoeft te maken over benodigde verzekeringen of belastingen, want deze zijn al in het voordelige prijstarief opgenomen. Met uw huurauto kunt u comfortabel het gehele eiland ontdekken. Wilt u een auto huren op Kos? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan of maak direct een reservering.

Lees meer

Verken Kos met uw huurauto

Kos is een langwerpig eiland, waarbij de bergen zich vooral aan de zuidoostkust bevinden. De hoogste top van de berg Dikeos is 846 meter hoog. Rijdt met uw huurauto de bergen in en geniet onderweg van de vele schitterende uitzichtpunten die u tegenkomt. Middenin de bergen ligt het mooiste dorpje van het eiland Kos, genaamd Zia. Het is een echte aanrader om met uw huurauto het dorpje te bezoeken rond zonsondergang. Bestel een heerlijke Griekse maaltijd en bekijk vanuit een van de vele restaurantjes met dakterras hoe de zon ondergaat achter de bergen. Romantiek gegarandeerd.

Tip van een Alamo.nl medewerker

Wilt helemaal zorgeloos een auto huren in Kos? Maak dan gebruik van onze No-Risk garantie voor slechts 3,50.- euro per dag. Middels de No-Risk garantie koopt u uw eigen risico af tot een maximum van 1500.- euro. Loopt u overhoop toch schade op tijdens uw vakantie, dan wordt deze met de garantie volledig gedekt. Wanneer u bij ons de No-Risk garantie afsluit, hoeft u deze ter plaatse niet meer af te sluiten. Lees hier meer over onze voordelige No-Risk garantie.

Voordelen van autohuur via Alamo.nl

√ Een auto huren in Griekenland is inclusief ongelimiteerde kilometers.
√ Breed aanbod aan huurauto’s.
√ Een auto huren in Kos doet u inclusief de benodigde verzekeringen.
√ Lokale- en luchthavenbelastingen zijn inclusief.
√ Alamo.nl biedt u de mogelijkheid om voor slechts 3,50 euro per dag uw eigen risico te dekken.

Waar op Kos kan ik mijn huurauto ophalen

U kunt uw huurauto gemakkelijk ophalen vanaf uw verblijfplaats in Kos-stad. De verhuurlocatie bevindt zich een kleine 3,5 kilometer vanaf de haven in het centrum. U kunt ook een auto huren in Kos direct na aankomst op het vliegveld. Gaat u behalve Kos ook andere eilanden van Griekenland bezoeken? Ook dan kunt u bij Alamo.nl uw auto huren. Wij hebben onder andere autoverhuurlocaties op de zonovergoten eilanden Kreta, Corfu, Zakynthos en Santorini.

Wilt u autohuur tips zoals leuke routes en een welkomstkorting ontvangen? Ontvang vandaag al € 10,- korting op uw 1e boeking.