Logo Alamo.nl

Inloggen

Auto huren Kreta

Gun uzelf flexibiliteit met een auto huren op Kreta. Kreta is het grootst van de Griekse eilanden en eigenlijk is er maar één manier om dit eiland goed te verkennen. Inderdaad met de huurauto! Uw eigen tijd indelen en zelf uw plan trekken staan bovenaan. Kreta is een veelzijdig eiland en biedt voor iedereen leuke dingen om te doen en te bezichtigen. Als u houdt van geschiedenis, dan mag u de oudheden Knossos, Festos en Gortys niet overslaan. Maar ook de natuurliefhebber is hier op zijn plek. Hoogtepunt is de Samariakloof die naar de kust loopt en waar de Tarraios rivier in de Libische Zee eindigt. In 1962 werd de kloof een Nationaal Park en werd het een van de beroemdste plekken op het eiland.

Verschillende verhuurlocaties op Kreta  

Met het vliegtuig komt u aan op de luchthaven in Heraklion of in Chania. Alamo.nl heeft op beide luchthavens een locatie. U kunt direct na aankomst op Kreta uw huurauto afhalen en naar uw vakantieadres rijden. Indien u een transfer heeft en op een later moment de auto wilt gebruiken, dan kunt u ook terecht het bruisende Rethymno of bij het Creta Maris Resort in de toeristenplaats Chersonissos.

Veiligheid voorop bij een auto huren op Kreta

Alamo.nl stuurt u volledig verzekerd de weg op. Alle benodigde verzekeringen zoals de schadeverzekering en de diefstalverzekering zijn inclusief. Mocht u onverhoopt ter plaatse hulp nodig hebben, dan zijn wij altijd bereikbaar met het 24/7 noodnummer. Dit nummer staat ook op uw voucher. Met onze ervaren klantenservice gaan zorgen we samen voor een veilige en onbekommerde vakantie.

De voordelen van een auto huren op Kreta via Alamo.nl

  • Alle benodigde verzekeringen inclusief.
  • Een auto huren op Kreta is al mogelijk vanaf 21 jaar.
  • Ruim aanbod aan diverse huurauto’s.
  • Maak gebruik van onze afkoop annuleringsverzekering.           
  • Extra opties kunnen bijgeboekt worden tegen een kleine meerprijs (kinderzitje, GPS).

Wat is er nodig om een auto te huren?

Gaat u een auto huren op Kreta? Dan heeft u een creditcard nodig, die gebruikt wordt als borgstelling. De naam op de creditcard komt overeen met de hoofdbestuurder van de auto. Daarnaast is er uiteraard een geldig rijbewijs nodig. Een internationaal rijbewijs is alleen nodig wanneer het rijbewijs niet is uitgegeven in Romeins schrift. Lees hier alle overige voorwaarden voor een auto huren op Kreta. Heeft u nog vragen? Neem dan contact op met onze klantenservice.

Wilt u autohuur tips zoals leuke routes en een welkomstkorting ontvangen? Ontvang vandaag al € 10,- korting op uw 1e boeking.