Logo Alamo.nl

Inloggen

Auto huren Griekse eilanden

Een auto huren op de Griekse eilanden is een geweldige ervaring. De oude mythologie, de prachtige stranden en het heerlijke klimaat maken de Griekse eilanden tot een favoriete vakantiebestemming. Griekenland bestaat uit duizenden eilandjes. Hoeveel precies, dat weten ook de Grieken niet. De officiële schatting ligt op 6000 eilandjes, waarvan de meeste onbewoond. De eilanden waar graag reizigers komen en een auto huren zijn Kreta, Kos, Rhodos, Zakynthos, Corfu, Lefkas en Samos.

Zonder risico een auto huren op de Griekse eilanden

Elk eiland heeft een eigen sfeer. Een auto huren op de Griekse eilanden is een leuke manier om deze verschillende karakters te leren kennen. Wilt u een auto huren in het hoogseizoen? Dan raden wij aan uw huurauto tijdig te reserveren. Bij Alamo.nl loopt u geen risico. U kunt namelijk 48 uur van te voren de huurauto eenvoudig wijzigen of annuleren. U betaalt alleen voor de huurauto wanneer u deze echt gebruikt.

Parkeren op de Griekse eilanden

De kleine, drukke straatjes in Kos-stad of Rhodos-stad zijn een leuke uitdaging om doorheen te rijden. Voor het parkeren worden soms creatieve oplossingen gevonden. Op Corfu kunt u bijvoorbeeld parkeren vlakbij het criketveld van Liston, naast het oude fort. U parkeert hier de hele dag voor slechts een paar euro. Let wel op dat u in Griekenland niet mag parkeren bij een gele streep op de weg of in de buurt van een brandkraan, verkeersbord of bus-en tramhalte. De politie kan dan uw nummerplaat in beslag nemen. 

Voordelen van autohuur via Alamo.nl

  • U kunt al een auto huren op de Griekse eilanden vanaf 21 jaar.
  • Alle benodigde verzekeringen zijn inclusief.
  • Geen Young Drivers Fee op de kleinere autotypes.
  • 24/7 persoonlijke service middels ons noodnummer.
  • Ruim 30 jaar ervaring in autohuur.

Tip van een Alamo.nl medewerker

Wilt u tijdens uw vakantie eilandhoppen? Vanaf Rhodos bezoekt u snel en eenvoudig met de ferry het eiland Kos. Ook de minder bekende eilandjes Chalki en Simi zijn leuk om te bezoeken. Het eilandje Chalki staat bekend om de kopermijn. Het werd al bewoond in de oudheid en nog steeds zijn de pittoreske straatjes dé plek voor gezelligheid. Wilt u de eilanden combineren met het vasteland? Dan is Lefkas de ideale keuze, omdat u met een brug verbonden bent met het vasteland. Wilt u meer informatie over een auto huren op de Griekse eilanden? Stel uw vraag aan onze ervaren klantenservice. Wij helpen u graag verder.

Wilt u autohuur tips zoals leuke routes en een welkomstkorting ontvangen? Ontvang vandaag al € 10,- korting op uw 1e boeking.