Logo Alamo.nl

Inloggen

Auto huren Chambéry Airport

Voordelig een auto huren in Chambéry voor een vakantie in Frankrijk? Bij Alamo.nl reserveert u uw auto in vier gemakkelijke stappen. Het voordelige verhuurtarief wat Alamo.nl u biedt in Frankrijk is inclusief alle benodigde verzekeringen, zoals een schade- en diefstalverzekering, maar ook lokale en luchthaven toeslagen. Wilt u met nog meer zekerheid op reis? Voor maar €3,50 per dag kunt u bij Alamo.nl uw eigen risico afkopen. U hoeft ter plaatste dan geen enkele verzekering meer af te sluiten. Alamo.nl biedt u ook ongelimiteerde kilometers, dus u kunt uw rondreis net zo uitgebreid plannen als u wenst!

Lees meer

Ontdek de omgeving met een auto huren in Chambéry

De historische stad Chambéry ligt in het departement Savoie en is centraal gesitueerd tussen de grote steden Lyon, Geneve (in Zwitserland) en Turijn (in Italië). Hierdoor kunt u gemakkelijk drie landen in een vakantie bezoeken. Met een huurauto heeft u alle vrijheid om overal naar toe te rijden. Ook voor watersportliefhebbers is Chambéry een goede uitvalsbasis, aangezien de stad dichtbij twee grote meren ligt. Het Lac du Bourget en het Aiguibelette meer zijn overigens ook geschikt voor een dagje strand en ontspanning.

Tip van een Alamo.nl medewerker

Het oude centrum van Chambéry heeft veel te bieden. De straatjes zijn smal en u treft regelmatig een onverwacht, maar charmant binnenplaatsje. Ook zijn de gevels van veel herenhuizen en het kasteel ‘Heren van Chambéry’ in het oog bedriegende trompe-l’oeil geschilderd. De pittoreske straatjes, fonteinen en oude lantaarns geven de stad iets mysterieus! Het populairste monument van de stad is de olifantenfontein, welke al in 1838 is opgericht. U kunt zich gemakkelijk een dag vermaken in Chambéry en vervolgens doorrijden naar de volgende bestemming in Frankrijk.

Waarom een auto huren in Chambéry via Alamo.nl

√ Ongelimiteerde kilometers.
√ Een auto huren in Chambéry inclusief benodigde verzekeringen.
√ U bent verzekerd van een huurauto als u vooraf reserveert.
√ Goedkoop uw eigen risico afkopen bij Alamo.nl.
√ Ontdek de one-way mogelijkheden in Frankrijk.

Waar kan ik een auto huren in Chambéry?

Als u geland bent op de luchthaven van Chambéry, kunt u uw auto direct ophalen bij de verhuurbalie van Enterprise/National/Alamo (dit is een Drive Alliance Partner). Bij de balie kunt u uw huurcontract tekenen, ontvangt u de autosleutels van de baliemedewerkers en rijdt u uw vakantie tegemoet vanaf het wagenpark. Twijfelt u nog om een auto te huren in Chambéry? Vraag dan nu een vrijblijvende offerte aan of neem contact op met de customer service.

 Contactinformatie

 Openingstijden

Alamo logo
CHAMBERY AEROPORT
ENTERPRISE RENT A CAR
VOGLANS, 73420 Frankrijk

  0479881544
Maandag:
CLOSED - CLOSED
Dinsdag:
CLOSED - CLOSED
Woensdag:
CLOSED - CLOSED
Donderdag:
CLOSED - CLOSED
Vrijdag:
CLOSED - CLOSED
Zaterdag:
CLOSED - CLOSED
Zondag:
CLOSED - CLOSED

Wilt u autohuur tips zoals leuke routes en een welkomstkorting ontvangen? Ontvang vandaag al € 10,- korting op uw 1e boeking.