Logo Alamo.nl

Inloggen

Auto huren Parijs Gare Du Nord

Wilt u een auto huren op Parijs Gare Du Nord voor uw reis in Frankrijk? Dan bent u bij Alamo.nl voordelig uit. Een auto huren in Parijs is namelijk inclusief de benodigde verzekeringen en ongelimiteerde kilometers. U kunt dus zoveel kilometers rijden als u wilt zonder dat u hierover achteraf een toeslag hoeft te betalen. U huurt altijd een betrouwbare en grondig gereinigde huurauto, zodat u veilig de weg op kunt. Bovendien kunt u voor slechts €3,50 per dag uw eigen risico afkopen. Kies uit ons ruime aanbod huurauto’s. Van een compacte comfortabele huurauto tot bijvoorbeeld een minivan voor 7 personen.

Lees meer

Auto huren op Parijs Gare Du Nord

Alamo.nl heeft meer dan 80 verhuurlocaties in Frankrijk, waaronder goed bereikbare locaties, zoals luchthavens en treinstations. Een auto huren op Parijs Gare Du Nord is een goede keuze als u met het openbaar vervoer naar Parijs reist. Vanaf het treinstation kunt u gemakkelijk uw weg vervolgen in uw eigen huurauto. Het voordeel van een huurauto is dat u enkel met uw eigen reisgezelschap onderweg bent en uw eigen route en tempo kunt bepalen. U kunt ook een auto huren op Parijs Gare Du Nord en deze op een andere locatie in Frankrijk inleveren, u maakt dan een one-way.

Tip van Alamo.nl medewerker Linda

Zorg er altijd voor dat het limiet op uw creditcard hoog genoeg is. Dit heeft te maken met het feit dat het gebruikelijk is dat bij het ophalen van de huurauto er borg wordt ingehouden op uw creditcard. Deze borg is ter dekking van het eigen risico, eventuele schade aan, of diefstal van de huurauto. Na het inleveren van de huurauto wordt dit bedrag binnen enkele werkdagen weer vrijgegeven. Als u ook tijdens uw vakantie andere uitgaven met uw creditcard wilt bekostigen, is het handig om hier rekening mee te houden.

Voordelen van Alamo.nl

  • U kunt een ongelimiteerd aantal kilometers rijden.
  • Het aanbod aan huurauto’s is groot en u mag uw eigen auto kiezen.
  • Het eigen risico kunt u al voor €3,50 per dag afkopen.
  • Een auto huren in Rijeka is inclusief benodigde verzekeringen.
  • Lokale en luchthaven toeslagen zijn inbegrepen.
  • 30 jaar ervaring in autohuur en 24/7 bereikbaar in geval van nood.

Autoverhuurlocatie Gare du Nord

Ook een voordelige huurauto huren op Parijs Gare Du Nord? Vraag dan nu een vrijblijvende offerte aan voor een betrouwbare huurauto. De ophaallocatie op Gare du Nord vindt u op het treinstation. Neem als u aankomt de lift naar -1 naar de verhuurbalies. U vindt de verhuurbalie van Enterprise, National, Alamo bij de ingang. Behalve een auto huren op Gare du Nord, kunt u ook een auto huren op het vliegveld van Parijs. Daarnaast vindt u verhuurlocaties op andere stations in Frankrijk, zoals Avignon en Nice railway station.

 Contactinformatie

 Openingstijden

Alamo logo
GARE DU NORD 4301
PARIS GARE DU NORD SNCF VOIE 3
PARIS, 75010 Frankrijk

  0153200652
Maandag:
8:00 - 19:00
Dinsdag:
8:00 - 19:00
Woensdag:
8:00 - 19:00
Donderdag:
8:00 - 19:00
Vrijdag:
8:00 - 19:00
Zaterdag:
8:00 - 18:00
Zondag:
CLOSED - CLOSED

Wilt u autohuur tips zoals leuke routes en een welkomstkorting ontvangen? Ontvang vandaag al € 10,- korting op uw 1e boeking.