Logo Alamo.nl

Inloggen

Auto huren Milaan Linate Airport

Gaat u binnenkort op vakantie naar Italië en vliegt u met bijvoorbeeld KLM naar de luchthaven van Milaan Linate? Voordelig een auto huren op Milaan Linate Airport doet u via Alamo.nl. Wilt u tijdens uw citytrip in Milaan een aantal dagen een auto huren om de omgeving te ontdekken? Boek dan via Alamo.nl een huurauto en ga volledig verzekerd de weg op inclusief ongelimiteerde kilometers. Rijd door het prachtige berglandschap met uw huurauto naar de meren van Noord-Italië. Of u nu op zoek bent naar een auto voor het hele gezin of een comfortabele huurauto voor u en uw partner. Het aanbod huurauto’s in Italië is groot. Maak een rondreis door Italië en bezoek de plaatsen Venetië, Bologna en Turijn.

Lees meer

Ontdek Milaan en omgeving met een Alamo auto

U kunt een auto huren op Milaan Linate en eerst een aantal dagen genieten van de stad met al zijn bezienswaardigheden. Bent u daarna toe aan prachtige natuur, het Italiaans authentieke platteland en een heerlijke stranddag? Rijd dan naar het Comomeer. Dit is niet het grootste meer van Italië, maar behoort zeker tot de mooiste. Toer het meer rond, bezoek de omliggende stadjes voor een Italiaans hapje en drankje en geniet van de zon op een van de vele strandjes.

Tip van een Alamo.nl medewerker

Wilt u na het ophalen van uw huurauto eerst een bezoek aan het centrum van Milaan brengen? U kunt uw auto parkeren in een van de vele parkeergarages aan de rand van de stad. Parkeren in het centrum kan vaak alleen met een geldig toegangsbewijs (een ZTL-bewijs), welke u kan kopen bij de meeste kiosken in de stad. Wel kan u vaak alleen zo’n tijdelijke vergunning krijgen als uw hotel in het centrum ligt.

Waarom via Alamo.nl een auto huren op Milaan Linate?

√ Ruime keuze uit diverse huurauto’s in Italië.
√ Een auto huren op Milaan Linate Airport en inleveren op een andere locatie.
√ Ongelimiteerd aantal kilometers.
√ Onze voordelige tarieven zijn inclusief de benodigde verzekeringen.
√ Koop vooraf uw eigen risico af met onze No-Risk Garantie.

Waar kan ik een auto huren op Milaan Linate?

Bij aankomst op het vliegveld van Milaan Linate volgt u de borden ‘car rental’ in de terminal. Bij de balie van Enterprise/Alamo (dit is een Drive Alliance Partner) tekent u uw huurcontract en krijgt u de sleutels van uw huurauto. U wordt door een baliemedewerker gewezen naar de huurauto. Wilt u een auto huren op Milaan Linate? Via onze website kunt u een vrijblijvende offerte aanvragen.

Wilt u autohuur tips zoals leuke routes en een welkomstkorting ontvangen? Ontvang vandaag al € 10,- korting op uw 1e boeking.