Logo Alamo.nl

Inloggen

Auto huren Pula Airport

Gaat u binnenkort op vakantie naar Kroatië? U kunt via Alamo.nl voordelig een auto huren in Pula. Ook in Pula gaat u verzekerd de weg op met uw huurauto en hoeft u zich geen zorgen te maken over het aantal kilometers dat u rijdt. U huurt namelijk inclusief ongelimiteerde kilometers. Pula ligt aan de Adriatische zee in de meest westelijke provincie van Kroatië, Istrië. De stad is een goede uitvalsbasis voor een reis of autovakantie in Kroatië. Huur via Alamo.nl een minivan voor het hele gezin en alle koffers of een kleine compacte huurauto voor u en uw partner.

Lees meer

Een auto huren in Pula

Een goedkope auto huren in Pula biedt u de vrijheid om te gaan en staan waar u wilt, en dat alles op uw eigen tempo. Pula is één van de bekendste historische steden van Kroatië. Een stad waar u onder andere goed bewaarde Romeinse bouwwerken kunt bezichtigen, zoals het indrukwekkende amfitheater. Voor wie de omgeving wil verkennen is Pula een prima vertrekpunt. Met een huurauto van Alamo liggen bezienswaardigheden in de stad en in de omgeving binnen handbereik. U huurt altijd een betrouwbare en veilige huurauto. Bij de autoverhuurlocatie in Pula wordt uw huurauto bijvoorbeeld zeer grondig gereinigd en gedesinfecteerd.

Tip van een Alamo.nl medewerker

U kunt vanuit Pula andere kustplaatsen bezoeken of naar de prachtige heuveldorpjes in het binnenland. Ook kunt u een auto huren in Pula en deze op een andere locatie in Kroatië inleveren. U maakt dan een one-way. Rijdt bijvoorbeeld een prachtige roadtrip langs de kust en breng een bezoek aan Rijeka, Zadar, Split en tot slot Dubrovnik. Lees meer hierover in onze blog. Het voordeel van een huurauto is dat u enkel met uw eigen reisgezelschap onderweg bent en uw eigen route en tempo kunt bepalen.

Voordelen Alamo.nl

√ U bent verzekerd van een huurauto als u deze vooraf huurt.
√ U rijdt met een ongelimiteerd aantal kilometers.
√ Voor slechts €3,50 per dag kunt u uw eigen risico afkopen.
√ U kunt al een auto huren in Pula vanaf 18 jaar.
√ Het voordelige prijstarief is inclusief de benodigde verzekeringen.

Ophaalpunt in Pula

Uw huurauto haalt u op bij de balie van Enterprise op de luchthaven. Voor het ophalen van de auto in Pula hoeft u geen shuttle te nemen. U tekent het huurcontract en ontvangt vervolgens de sleutels van uw Alamo huurauto. Naast Pula, heeft alamo.nl ook andere verhuur locaties in Kroatië. Onder andere in Split, Zagreb en Dubrovnik. Wilt u ook een auto huren in Pula? Vraag een vrijblijvende autohuur offerte aan via onze website.

 Contactinformatie

 Openingstijden

Alamo logo
PULA AIRPORT
AIRPORT TERMINAL VALTURA
PULA, 52100 Kroatië

  0038552639331
Maandag:
7:00 - 23:00
Dinsdag:
7:00 - 23:00
Woensdag:
7:00 - 23:00
Donderdag:
7:00 - 23:00
Vrijdag:
7:00 - 23:00
Zaterdag:
7:00 - 23:00
Zondag:
7:00 - 23:00

Wilt u autohuur tips zoals leuke routes en een welkomstkorting ontvangen? Ontvang vandaag al € 10,- korting op uw 1e boeking.