Logo Alamo.nl

Inloggen

Auto huren Amerika

Wilt u een voordelige auto huren in Amerika? Reserveer uw huurauto dan op Alamo.nl. In de USA beschikken we over een groot aantal autoverhuur locaties. Hierdoor is er altijd een locatie in de buurt van uw bestemming. Wij hebben verhuurlocaties in zowel de stad als op de grote luchthavens en bieden een All-Inclusive pakket. Tevens u heeft de mogelijkheid om de huurauto op een andere locatie in te leveren dan waar u de auto heeft opgehaald. Binnen Californië en Florida kan dit zelfs zonder extra kosten.

Lees meer

Ontdek Amerika met een huurauto

Of u nu een rondreis gaat maken door het westen of het oosten van de VS, een auto huren in Amerika is bij Alamo.nl altijd voordelig. In het oosten van Amerika vindt u de grote steden, zoals New York, Washington en Philadelphia. In het westen van Amerika vindt u de mooiste nationale parkeren die met een huurauto goed te bereiken zijn. Vlieg op San Francisco, Los Angeles of Las Vegas. Bent u op zoek naar de zon? Boek dan een huurauto in Florida vanaf bijvoorbeeld Miami of Orlando. En heeft u langer dan twee weken de tijd? Overweeg dan uw reis door Florida te combineren met een paar dagen in de Deep South regio en eindig uw reis in bijvoorbeeld Memphis of New Orleans.

Tijdens uw rondreis door de USA bent u volledig verzekerd

Met een Alamo huurauto gaat u altijd verzekerd de weg op. Onze tarieven voor de USA zijn inclusief ongelimiteerde kilometers en een verzekering voor schade, diefstal en aansprakelijkheid. Ook zijn de lokale belastingen en de luchthavenbelasting inclusief in het tarief. Bent u met meerdere bestuurders? Kies dan voor het Gold pakket. U kunt dan ter plaatse 3 extra bestuurders bijschrijven op het huurcontract. Tevens ontvangt u met het Gold pakket een gratis tank benzine. Nog geen 25 jaar? Op Alamo.nl kunt u kiezen voor het Gold Underage pakket. Hiermee zijn ook bestuurders tussen de 21 en 25 jaar voldoende verzekerd.

One-way auto huren in Amerika

Op Alamo.nl kunt u heel eenvoudig een auto huren in Amerika bij een van de vele autoverhuurlocaties. U kunt ervoor kiezen om de huurauto in te leveren op een andere locatie, zodat u optimaal kunt genieten van uw reis per huurauto door de Verenigde Staten. Voornamelijk in het westen van Amerika en in Florida zijn one-ways erg populair, maar bij Alamo zijn bijna alle combinaties in Amerika mogelijk. Tijdens het reserveren van een huurauto worden de drop-off kosten getoond in het boekingsproces. In sommige gevallen zijn de drop-off kosten op aanvraag. Voor de volgende routes in de USA worden er in de meeste gevallen geen extra kosten in rekening gebracht:

  • Auto huren binnen de staat Florida en Californië.
  • Een one-way tussen Californië en Arizona en vice versa.
  • Een one-way tussen Californië en Nevada en vice versa.

Waarom een auto huren in Amerika via Alamo.nl?

√ De tarieven voor autohuur in Amerika zijn altijd inclusief de benodigde verzekeringen.
√ Ruime keuze aan nieuwe huurauto’s en zelf uw auto kiezen.
√ Een auto huren in Amerika doet u inclusief ongelimiteerde kilometers.
√ Alamo heeft autoverhuurlocaties op bijna alle luchthavens in Amerika.
√ U kunt uw partner gratis bijschrijven als extra bestuurder op het huurcontract.

Rondreizen met een huurauto en een camper in Amerika?

Bent u een rondreis door Amerika met uw Alamo.nl huurauto aan het uitstippelen? Dan kan handig zijn om voor een deel van uw reis ook een camper te boeken. De combinatie van autohuur en camperhuur is voor veel reizigers een ideale oplossing. Voor het huren van een camper verwijzen wij u naar de website van Worldwide Campers.

  • Meld u aan voor de nieuwsbrief! Ontvang € 10,- korting op uw huurauto via Alamo.nl en blijf op de hoogte van onze aanbiedingen.
  •