Logo Alamo.nl

Inloggen

Auto huren Raleigh Durham Airport

Bent u van plan om een roadtrip door Amerika te maken? Reserveer dan nu uw huurauto op Alamo.nl en begin uw reis op het vliegveld Raleigh Durham, het stadsvliegveld van de hoofdstad van North Carolina. Een auto huren in Raleigh Durham via Alamo.nl is altijd inclusief een ongelimiteerd aantal kilometers. Hierdoor zijn grote steden in de omgeving als Durham, Charlotte en Richmond zonder extra toeslagen te bereiken. Bovendien zijn de benodigde verzekeringen inclusief in het toch al voordelige prijstarief. U kunt dus zonder zorgen de weg op. Wilt u tijdens uw reis van bestuurder wisselen? Kies dan voor het Alamo Gold pakket. Hierbij zijn drie extra bestuurders verzekerd.

Lees meer

Beleef Raleigh Durham en omgeving met een Alamo huurauto

Raleigh is de hoofdstad van North Carolina en één van de snelst groeiende steden van Amerika. De stad is hip en heeft een typische zuidelijke sfeer. Raleigh heeft elke bezoeker wel iets te bieden. Of u nu van parken en meren, van festivals of musea houdt, een bezoek aan deze stad zal u voor altijd bijblijven. De stad is een ideaal beginpunt om een roadtrip te beginnen. Vanwege de ligging van de stad zijn roadtrips naar het zuiden en noorden geen enkel probleem. Wilt u ook een auto huren in Raleigh Durham? Vraag dan een vrijblijvende offerte op of maak een reservering.

Tip van een Alamo.nl medewerker

Door de centrale ligging van de stad, kunt u gemakkelijk een auto huren in Raleigh Durham en een roadtrip door de zuidelijke staten maken. Reis bijvoorbeeld van Raleigh via Nashville naar New Orleans. Tijdens deze 1765 kilometer lange roadtrip bezoekt u de plek waar de popmuziek begon en eindigt u in de stad die ook wel het Las Vegas van het zuiden wordt genoemd. Als u liever een reis naar het noorden maakt, rijd dan vanaf Raleigh via Washington en Baltimore naar New York. Deze reis is met 792 kilometer een stuk korter. Desalniettemin komt u langs prachtige en historische plekken als u deze reis maakt.

Waarom via Alamo.nl een auto huren in Raleigh Durham?

De huurauto’s van Alamo.nl zijn in de VS niet ouder dan 9 maanden en beschikken altijd over airconditioning. Wanneer u een auto wil huren in Raleigh Durmham, dan zijn de benodigde verzekeringen al opgenomen in het tarief. Hierover hoeft u zich dus geen zorgen meer te maken. En heeft u onverwacht toch problemen? Bereik ons dan op ons noodtelefoonnummer.

√ Ongelimiteerd aantal kilometers.
√ De benodigde verzekeringen zijn inclusief.
√ Een auto huren in Raleigh Durham op de luchthaven zelf is vaak duurder.
√ U hoeft als u via Alamo.nl uw auto in Amerika boekt niet al een jaar in het bezit te zijn van uw rijbewijs.

Ophaalpunt in Raleigh Durham

Als u aankomt op de luchthaven van Raleigh Durham, volg dan de borden naar de bagageband. Loop nadat u uw bagage heeft opgehaald naar de shuttle bus pick up area. De shuttle bus brengt u snel naar de autoverhuurlocatie. Als u aankomt op deze locatie, volg dan de borden naar de Alamo balie. Hier tekent u het huurcontract en ontvangt u de sleutels van uw huurauto.

 Contactinformatie

 Openingstijden

Alamo logo
RALEIGH DURHAM ARPT
1001 RENTAL CAR DR
MORRISVILLE, (NC), 27623 USA

  8443703980
Maandag:
0:00;4:30 - 0:30;23:59
Dinsdag:
0:00;4:30 - 0:30;23:59
Woensdag:
0:00;4:30 - 0:30;23:59
Donderdag:
0:00;4:30 - 0:30;23:59
Vrijdag:
0:00;4:30 - 0:30;23:59
Zaterdag:
0:00;4:30 - 0:30;23:59
Zondag:
0:00;4:30 - 0:30;23:59

Wilt u autohuur tips zoals leuke routes en een welkomstkorting ontvangen? Ontvang vandaag al € 10,- korting op uw 1e boeking.