Logo Alamo.nl

Inloggen

Auto huren Bari Airport

Gaat u binnenkort op vakantie naar Bari in het zuidoosten van Italië? Verzeker uzelf dan nu van een huurauto en boek deze op Alamo.nl! Bij Alamo.nl een auto huren in Bari is altijd inclusief een ongelimiteerd aantal kilometers en de benodigde autohuur verzekering. Bovendien biedt Alamo.nl u naast de voordelige tarieven ook de mogelijkheid om voor slechts €3,50 per dag uw eigen risico af te kopen. Bent u van plan een roadtrip door Italië te maken? Boek dan een one-way en lever uw huurauto op een andere plaats in dan waar u deze heeft opgehaald. Dit kan bijvoorbeeld in Rome, Napels of zelfs Venetië. Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn voor uw vakantie in Italië met een huurauto? Neem dan contact op met één van onze medewerkers.

Lees meer

Ontdek Bari en omgeving met een Alamo huurauto

Bari is een belangrijke havenplaats aan de Adriatische kust. Veerdiensten maken het mogelijk om naar Dubrovnik in Kroatië te varen. De haven wordt daarnaast gebruikt voor cruiseschepen die aanmeren in Bari. Huur een bootje als u in de stad bent en bekijk de stad vanaf het water. De oude binnenstad is in uitstekende staat bewaard gebleven en absoluut een bezoek waard. Ditzelfde geldt voor de twee belangrijkste musea van de stad, het Pinacoteca di Bari en het Museo d’Arte. De musea herbergen prachtige kunststukken en schilderijen. Vanaf Bari is het een uurtje rijden met uw huurauto naar Alberobello. Dit stadje staat bekend om de witte kubusvormige huisjes die Trulli heten. Een merkwaardig verschijnsel dat u zeker moet bezoeken als u in de buurt bent.

Tip van een Alamo.nl medewerker

Maak een roadtrip door Italië en begin deze in Bari. Geniet hier van de Adriatische kust. Rijd vervolgens via Pompeï naar Napels waar u kunt genieten van het mediterrane leven. Rijd vanuit Napels naar de hoofdstad van het land, Rome, en laat u overweldigen door deze prachtige wereldstad! Breng zeker een bezoek aan Vaticaanstad, de beroemde Trevifontein, het Colosseum, de Spaanse trappen en het Pantheon. Vergeet onderweg niet te genieten van het prachtige landschap waar u doorheen rijdt.

Waarom via Alamo.nl een auto huren in Bari?

√ Voor slechts €3,50 per dag koopt u het eigen risico af.
√ Een auto huren in Bari doet u inclusief ongelimiteerde kilometers.
√ De benodigde verzekeringen zijn inclusief.
√ Als u vooraf boekt, bent u verzekerd van een huurauto.

Ophaalpunt in Bari

Als u aankomt op de luchthaven van Bari, volg dan de borden naar de balie van Enterprise (dit is een Drive Alliance Partner). Hier tekent u het huurcontract en ontvangt u de sleutels van uw Alamo huurauto. Uw vakantie in het prachtige Italië kan direct beginnen! Wilt u ook een auto huren in Bari? Vraag via de site een vrijblijvende offerte aan.

 Contactinformatie

BARI AIRPORT
VIA ENZO FERRARI
BARI, 70128 Italië

  00390805378995

 Openingstijden

Maandag:
8:00 - 23:00
Dinsdag:
8:00 - 23:00
Woensdag:
8:00 - 23:00
Donderdag:
8:00 - 23:00
Vrijdag:
8:00 - 23:00
Zaterdag:
8:00 - 23:00
Zondag:
8:00 - 23:00
  • Meld u aan voor de nieuwsbrief! Ontvang € 10,- korting op uw huurauto via Alamo.nl en blijf op de hoogte van onze aanbiedingen.