Logo Alamo.nl

Inloggen

Auto huren Bari Airport

Wilt u ook een auto huren Bari voor uw vakantie in het zuidoosten van Italië? Verzeker uzelf dan alvast van een huurauto en boek deze op Alamo.nl! Bij Alamo.nl reserveert u een goedkope huurauto in Bari inclusief een ongelimiteerd aantal kilometers en de benodigde autohuur verzekeringen. Bovendien biedt Alamo.nl u naast de voordelige tarieven ook de mogelijkheid om voor slechts €3,50 per dag uw eigen risico af te kopen. Kies uit ons ruime aanbod huurauto’s. Van een compacte comfortabele huurauto tot bijvoorbeeld een minivan voor 7 personen. Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn voor uw vakantie in Italië met een huurauto? Neem dan contact op met één van onze medewerkers.

Lees meer

Auto huren in Bari

U kunt een auto huren in Bari en eerst een paar dagen van deze belangrijke havenplaats aan de Adriatische kust genieten. Veerdiensten maken het mogelijk om naar Dubrovnik in Kroatië te varen. De oude binnenstad is in uitstekende staat bewaard gebleven en absoluut een bezoek waard. Vanaf Bari is het een uurtje rijden met uw huurauto naar Alberobello. Dit stadje staat bekend om de witte kubusvormige huisjes die Trulli heten. Een merkwaardig verschijnsel dat u zeker moet bezoeken als u in de buurt bent.

Tip van een Alamo.nl medewerker

Maak een roadtrip door Italië en begin deze in Bari. Rijd vervolgens via Pompeï naar Napels waar u kunt genieten van het mediterrane leven. Rijd vanuit Napels naar de hoofdstad van het land, Rome, en laat u overweldigen door deze prachtige wereldstad! U huurt altijd een veilige en betrouwbare huurauto. Bij de autoverhuurlocatie in Catania wordt de auto bijvoorbeeld zeer grondig gereinigd en gedesinfecteerd. Vergeet onderweg niet te genieten van het prachtige landschap waar u doorheen rijdt. U kunt ook een auto huren in Bari en deze op een andere locatie in Italië inleveren, u maakt dan een one-way.

Voordelen autohuur Alamo.nl

√ Voor slechts €3,50 per dag koopt u het eigen risico af.
√ Een auto huren in Bari doet u inclusief ongelimiteerde kilometers.
√ De benodigde verzekeringen zijn inclusief.
√ Zeer ervaren klantenservice en 24/7 bereikbaar middels ons noodnummer.

Ophaalpunt in Bari

Als u aankomt op de luchthaven van Bari, volg dan de borden naar de balie van Enterprise. Hier tekent u het huurcontract en ontvangt u de sleutels van uw Alamo huurauto. Uw vakantie in het prachtige Italië kan direct beginnen! Wilt u ook een auto huren in Bari? Vraag via de site een vrijblijvende offerte aan.

 Contactinformatie

 Openingstijden

Alamo logo
BARI AIRPORT
VIA ENZO FERRARI
BARI, 70128 Italië

  00390805378995
Maandag:
8:00 - 22:00
Dinsdag:
8:00 - 22:00
Woensdag:
8:00 - 22:00
Donderdag:
8:00 - 22:00
Vrijdag:
8:00 - 22:00
Zaterdag:
8:00 - 22:00
Zondag:
8:00 - 22:00

Wilt u autohuur tips zoals leuke routes en een welkomstkorting ontvangen? Ontvang vandaag al € 10,- korting op uw 1e boeking.